Sivilceli Ciltler Sivilcelerimin Sevgilime ALerjisi Var

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
Arkadaşlar nolursunuz en acilinden bana yardım edin. Ya inanır mısınız şu sivilce denen kötü şey bende yalnızca adet dönemimden 5 gün önce çıkar ve adet olur olmaz biter gider. O konuda rahatım. Bi kaç tane sivilce izim vardı şükürler olsun Allahıma onlarıda yokettik. Ama gelin görün ki bu sivilcelerin aşkıma karşı bir alerjisi var. 2 ay önce sevgilim yanıma geleceği sıra çok aşırı sivilcem çıktı. Yani aşırı derken çenemde 4 tane ama büyük ve kırmızı çıktı. Aşkım öptü ordan ama ben yinede çok utandım. Çocuk memleketine döndü şak diye geçti. Şimdi yarın akşam ben onun olduğu ile gidiyorum. 1 haftadır sivilcelerle boğuşuyorum ve adet günüme daha 15 gün var offff. 3 tane ve büyük kırmızı. Ne yapabilirim göze az batması için nolur bişe diyin.

Ben dişmacunu sürüyorum,yada pudra hani ucu çıkıyor ya öyle olunca söndürüyor sivilceyi.Ama şimdi derseniz ölüm riski varmış gibi"Dişmacunu zararlı sen nasıl tavsiye edersin kızım" diye orasına karışmam.Bebek pudrası sürebilirsin indirebilir..Bu arada ucu çıkmayan ama deri altında olan kocaman sivilceler varya onlar çok fena ya ohaoldumsmile Sıkılmıyor bişey yapılmıyor..

canım aynı durum bende de oluyor ama benimki biraz daha değişik :KK1:
aşkım ne zaman öpse öptüğü yerde en fazla 2 güne kalmadan sivilce çıkıyor :kedi:

Dou_You_Wanna nınki heyecandan diyelim görmeden oluyomuş ama balizza seninki cidden alerji vücudun sevgiline tepki veriyo ama belki de iyi bi tepkidir bu, değişik :KK1:

X