Kızlar selam ☺ benim mucizem den bahsediyim resimli de aticam size yüzümde sivilce lekeleri vardı ve sürekli arada patlayan sivilceler bi cahillik yapıp dermoroller kullandım ve sivilceleri tüm yüzüme yaydım bi sabah kalktım ki yüzüm sivilceden görünmüyor Tretin krem duymuştum hemen aldım ve mucize ilk gün sorun 2 gün yok 3 gün yüzüm kıpkırmızı oldu devam et demişti cildiyecim ettim bu sürede tabiki yanma gerginlik oluyor inatla kesmedim 4 5 gün soyunalar başladı kremin amacı üstteki deriyi atıp alttan yenisini çıkartmak o sürede hametanveya bepantenile nemlendirdim ve en önemlisi 50 faktör güneş kremsizcikmadim şuan 7 8inci gündeyim yüzüm de gram leke kalmadı doktorum 1 ay en az kullanki içerdeki problemi de çöz dedi size resimli olarak göstericem ben çok fayda gördüm aciyo diyip kesmedim yaniyo demedim kızardı demedim ve sadece geceleri 2 bezelye kadar uyguluyorsunuz bol bol sürmek yok en son resimler puruzsuz olan 7 uncu gün :) belki 8 minnacık belli belirsiz kaldı devam ediyorum onlarda gidiceeekkkk