- 8 Mayıs 2007
- 719
- 6
eveeett daha önce söylemiştim kullandıkça gelişmeleri yazacağımı...bugün 7. günümdeyim..ve hiç aksatmadan kurallara bağlı kalarak uyguladım bu suyu. Kurallar derken yüzüme bu su dışında hiç bir ürün kullanmadım (sabun, herhangi bir temizleyici, krem hatta ve hatta çaktırmadım kimseciklere ama yıkamadım bile yüzümü ) vede en önemlisi makyaj hiç ama hiç yapmadım..benim için en zoruda bu oldu..malum yüzde onca iltihaplı, kıpkırmızı sivilcelerle dolaşmak pekte hoş bi durum değil. Bugün 7. gün ve yüzümdeki bütün sivilcelerin yerinde yeller esiyor :92: tek tük çıkıyor arkadan ama sanırım ilaç deri altında kalanları kusuyor sanırım çünkü yüzüm gün geçtikçe pürüzsüzleşiyor... lekelere gelince benim lekelerimde bariz bir açılma var.. sanırım 1 ay sonra cildim artık makyaj yapmadan rahatlıkla dışarı çıkabileceğim pürüzsüz ve lekesiz hale gelecek..yalnız kullanan ve kullanacak arkadaşlara şiddetli tavsiyem şudur; Tuliş bu suyun formülünü yazarken nasıl kullanmamız gerektiğini de yazmış..bu kurallara uymadan işe yarayacağını sanmıyorum o yüzden bana faydası olmadı diyenler için özellikle nasıl kulllandığımı yazdım. Aklımdayken belirteyim ben ilaç kullanmadım. Aslında cildim oldukça bozuktu. Ama ben ilaçsız kullanmayı tercih ettim.. solüsyonu eksiksiz yaptırdım ve kurallara bağlı kaldım...keşke yüzümün önceki fotosunu çekseydim şimdikiyle kıyaslayabilir aradaki bariz farkı görürdünüz.. haftaya görüşürüüüüüzzzzzz :80:
TEKKEYİ BEKLEYEN ÇORBAYI İÇER demiş atalarımız.
Yani demek ki sabrın ve sebatın ödülünü almaya başladın.
Bu yazını bayrak gibi ilk sayfaya yapıştırmak gerek.
Salisilik asit,salisilat,saf asit falan gibi şeylerle formülümü allak bullak edip,sonra da geçmiyor diye yakınanlara kapak olmalı.
Bu arada,her mesaj kutusunun altında ALINTI İLE CEVAPLA yazısı var oraya tıklayıp çıkan pencerede,hiç bir şeye dokunmadan [/QUOTE]
sinyalinin bittiği satırın altından cevabını yazıcaksın şaşkın :)