- 19 Mayıs 2008
- 107
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki gözenekler için herhangi bir etkisi var mı ?ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM. FORUMDA DOLAŞIRKEN BENİMDE YILLARDIR KULLANDIĞIM KARIŞIMA BENZER BİR KARIŞIM GÖRDÜM. BENİM DE UCU BEYAZ OLMAYAN İLTİHAPLI SİVİLCELERİM VARDI. İÇLERİ KASKATI OLUYORDU VE ÇOK UZUN SÜRE (YAKLAŞIK 2 AY) SURATIMDAN KAYBOLMUYORDU. KAYBOLSA BİLE MORA YAKIN RENKTE İZLERİ KALIYORDU. FONDÖTEN KAPATICI VS SÜMEDEN DIŞARI ÇIKAMIYORDUM. GİTTİĞİM CİLT HEKİMİ BANA BU TARİFİN ASETONSUZ VE MİKTARLARI FARKLI BİR TÜRÜNÜ VERDİ. ÇÜNKÜ ANLADIĞIM KADARIYLA BU ASETONLU TARİF VE ANTİBİYOTİK ÇOK DAHA CİDDİ DURUMLARDA KULLANILIYOR. BENİM TARİFİMİ EĞER SABAH AKŞAM SU YERİNE CİLT TEMİZLİĞİ AMACIYLA KULLANIR VE UNUTMADAN HER GÜN YAPARSANIZ 10 GÜNDEN İTİBAREN FARKI GÖRECEKSİNİZ.
2 g salisilik asit
2 g rezorsin
200 cc gül suyu
200 cc alkol
eczanelerde yaklaşık 10 tl'ye yaptırılıyor. ve bir şişe çok uzun süre gidiyor. Özellikle önümüz yaz olduğu için aseton (di metil keton) çok ciddi hiç bir şekilde tedavi edilemeyen akne rahatsızlığınız yoksa, güneş ışınlarına maruz kalınca yüzünüzde lekelenmelere ve dokularda renk kaybına yol açacaktır. rezorsin cilt dokularını sıkılaştırma özelliği gösterirken, alkol dezenfektan olarak görev yapar. gül suyu cildi sıkılaştırma ve parlaklık verme özelliğindedir. kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim... sivilcelerinizden kurtulmanız dilekleriyle... ben kurtuldum çok şükür:):):)
1 buçuk ay kullandım, ve en ufak bir etkisi olmadı.