Sivilceli Ciltler sivilcelerimden ve aknelerimden tamamen kurtuldum (ayrıca apse şeklindeydi)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kardelen.im

olmuyosa zorlamıycaksın..
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
174
12
internette bir krem gördüm ve eşim bi deneyelim dedi artık denemediğim şey kalmamıştı ve kurtulamıyordum.malum yan etkisi olan haplar var ismini yazmıyorum onlarıda ben kullanmak istemedim ve sonunda bu kremi kullandım hepsi pıt pıt söndü ve yüzüm pürüzsüz oldu çıkmaya çalışan sivilceye akşam yatmadan sürüyorum ve sabah yok ben çok memnun kaldım hiç yan etkisinide görmedim şiddetle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız .....

pardon tavsiye etmişimde adını yazmayı unutmuşum sinoz akne kremi eczanelerde de satılıyor.

arkadaşım ne mutlu sana benimde intihaplı beyaz beyaz uçları var. nasıl kullandın. intihapın üstünede sürdünmü? hangi bölgelere sürdün? bi bu kaldı denemediğim, geçireceğini bi bilsem, benimki sadece bi bölgede ama yaygın. birde kremin fiyatını öğrenebilirmiyim. sen daha öncesinde başka şeyler deniyormuydun?

bu kremi bilmem ama iltihaplı sivilceye en iyi gelen kremler eczanelerde satılan antibiyotik içerikli kremler.benim yüzümdede aşırı derecede iltihaplı sivilce vardı eczacı bir ikrem verdi adı şu an adı aklımda değil (hatırlarsam yazarım)yeşil beyaz küçük bir kutusu var.
sabah akşam yüzümü sabunla yıkadıktan sonra sürdüm.inanın bir ay gibi bir sürede sivilce kalmadı .
anladımki önemli olan cilt altındaki iltihabı kurutmak. yoksa ne yaparsanız yapın faydası yok .
tabii yediğinizz bazı şeylerde itihaplı gibi sivilceler yapıyo .
örneğin pul biber, çekirdek
bunlara dikkat edin simdiden geçmiş olsun :))

bende bi çok şey denedim hemde doktor kontrolünde ama bana bir tek bu fayda etti şu an yüzümde iltihaplı sivilce yok hemde siyah nokta yok sorunlu bölgeye sürüyosun anında kurutuyo fiyatını sanırım 64 tl falandı eşim aldı internetten yanlış hatırlamıyorsam o civarda ve tek kelimeyle harika ben memnun kaldığım için paylaştım kullanıp kullanmamak sizin tercihiniz ayrıca krem reklamı yapılmasın diye adını vermektede tereddüt ettim ama o sivilcelerin nasıl bi illet olduğunu bildiğim için deneyimimi paylaştım tercih sizin kızlar (hatta yazdığım sitelere bakarsanız kullanan varmı bu kremi almak istiyorum diye yazmıştım sonra kendim denedim ve yararını gördüğüm içinde sizinle paylaştım keşke daha önce kullanan olup bana tavsiye etseymiş geç bile almışım bayrama sivilcesiz bir yüzle giricem her gören yüzün ne olmuş diyorduda mutluyum sivilcesiz hayat çok güzel........)

ne kadar sürede fayda etmeye başlıyor bende de bazen sivilce problemi oluyor ve kullanmak istiyorum böyle bir ilaç.bizimle de paylaştığınız için teşekkürler

tatlımmm sürünce hemen etki ediyor kurutuyor sivilceyi benim taş gibi içi apse dolu oluyodu ama aynı zamanda ben ketoral diye bir şampuan kullandım yüzüme o da yüzümdeki yağı tamamen aldı artık yağlı çiltli değilim bilemiyorum belkide o yağdan kurtardığı için yüzümü sivilce olayı bitti benim için iş arkadaşlarım bile yüzün çok değişti diyorlar şimdi hiç sivilcem yok izler içinde travazol sürüyorum aslında bunlar mantar ilacıymış ama benim yüzümde çok bakteri olduğundan mı bilemiyorum etki etti. ne olursunuz yazdıklarımı doktora danışmadan kullanmayın sonuçta hepimizin cilt yapısı farklı bende çok olumlu etki etti ama başkasında olumsuz sonuçlar doğurabilir. Aslında doktor sırtımda meydana gelen bi problem için( mantar ve kızarıklık vardı) vermişti bunları bana ben yüzümede kullandım ama çok mutluyum tabi akneler siyah noktalar içinde akne kremi aldım internetten ondanda çok memnun kaldım birlikte kullandığım için hangisi etki etti bilmem ama yüzüm harika oldu pürüzsüz şimdi .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…