sivilcelerim yok, sivilce lekelerim çok !

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
29
kızlaar benimm kızım var lise 1 öğrencisi. suratında 1 tane bile sivilce kalmadı artık ama sivilce izleri vaaarr.. önerebilceğiniz sivilce izlerine birebir bi ürün varmıı? fiyatı farketmez. işe yarasın yeter.

aBlacım geçmiş olsun Ben de 2 senedir sivilcelerle ve geçmek Bilmeyen lekeleriyle ceBelleştim.. Bunalıma giriyodum BeBek giBi cildim vardi haritaya döndü.. expigment, acnelyse, bepanthene , arap kızı kremi ve Bir sürü ilaç kullandım Bana mısın demedi.. en sonunda aldım elime limonu içine iki damla elma sirkesi ve 2 damla su yüzüme pamukla sürdüm ama her gün değil haftada 2 defa çünkü limon tahriş etti ilk Başta.. şuan mucizevi Bi şekilde lekelerim azaldı. tam geçmese de yüzde 70 oranında azaldı..

ayy hem çok güzel hemde çok kolay bi yöntem :) ne kadar sürede azaldı peki hayatım :)

epilixir ipek yüz kesesi öneriyorum vede petal spa tonik..... 15 - 20 gün içinde geçer ...

PETALspa Sirke Toniği
2 Adet 40 ml. cam şişede toplam 80 ml.

Etkileri
■Antimikrobiyaldir;sivilce oluşumunda etken patojenlerin aktivitesini engeller.
■Etkin bir temizlik sağlar.
■Gözeneklerde yağ ve kir birikimini önleyerek sivilce ve siyah nokta oluşumuna zemini ortadan kaldırır.
■Cildin aşırı yağlanmasını önler.
■Cildi sıkılaştırır,açık gözenekli görünümü düzeltir.
■Cildi nazikçe soyarak kendini yenilemesini teşvik eder.
■Sivilcelerden kalmış renk bozuklukları ve lekeleri gidermeye yardımcı olur.
■Antioksidan özelliği ile cildi yaşlanma etkilerine karşı korur.

İçindekiler

■Gül;cildi onarır,nemlendirir,dinginlik verir.
■Aynısafa;cildi onarıcı,yenileyici,yaraları iyileştirici etkisi vardır.
■Lavanta;dezenfekte edici mikrobik aktivite önleyici etkisi vardır.
■Papatya;cildi dinginleştirici,enflamasyonu önleyici etkisiyle bilinir.
■Maydanoz;leke ve izlerin giderilmesinde etkilidir.
■Yulaf;bilinen en etkili nemlendiricilerden biridir.
■Üzüm çekirdeği tozu;hem antioksidan hem de astringent etkilidir;hücre korunması yanısıra siyah nokta oluşmasını önler ayrıca astringent yani kurutucu,büzüştürücü etkisi ile gözeneklerin kapanmasını sağlar.
■Çörek otu;Antibakteriyeldir;sivilce oluşumunda etkili bakteriyel aktiviteyi önler.
■Açai berry;kuvvetli bir antioksidandır;siyah nokta oluşumunun önlenmesinde ayrıca cildin yenilenmesinde,kendini onarmasında,iz ve lekelerin giderilmesinde etilidir.
■Tamanu oil;cildi yağlandırmadan nemlendirmek böylece kendini yenilemesini hızlandırmakta etkilidir.
■French clay;kozmetik kullanıma uygun astringent etkili bir kildir;cildin fazla yağ salgısını alır,siyah nokta oluşumunu önler ayrıca cilt gözeneklerinin kapatılmasında etkilidir.
■French clay;kozmetik kullanıma uygun astringent etkili bir kildir;cildin fazla yağ salgısını alır,siyah nokta oluşumunu önler ayrıca cilt gözeneklerinin kapatılmasında etkilidir.
■Esansiyel yağlar;cildi dinginleştirir,enflamasyonu hafifletir.
■Sirke;cilt pH sına uygun pH derecesi ile cildin asit-baz dengesini düzenler.Kuvvetli antibakteriyel etkiye sahiptir,sivilce oluşumuna sebep olan mikrobik aktiviteyi önler.
■Gül suyu;yemeklik kalitede organik gül suyu kullanılmıştır;cildi dinginleştirir,enflamasyonu önler,iz ve leke oluşumunu önler.
■Aloe vera jel;hem nemlendirici ajan olarak hem de cildi onarıcı olarak etki eder,iz ve leke oluşumunu önler.
■Tamamen bitkisel bir toniktir.Hiçbir kimyasal koruyucu,katkı maddesi,boya,parfüm içermez.

Kullanımı:Cilt temizliği sonrası bir parça pamuk üzerine aldığınız toniğinizi cildinize tampon yapar gibi uygulayınız.
Normal ve kuru cilde sahip olanlar başlangıç kullanımlarında bir miktar su ile seyreltebilirler

epilixir ipek yüz kesesi

%100 saf koza ipeğinden yüz ve dekolte bölgesi kullanımına özel kese

%100 saf koza ipeğinden,boya-kimyasal kullanmadan Türkiye'de ve dünyada kesenin lideri Kelebek Kese tarafından HOLLYHERBS için özel olarak üretilmiştir

Saf ipek kese kullanımının avantajları

■Ciltteki ölü dokuyu sağlıklı bir şekilde soyarak akne,sivilce,siyah nokta oluşumunu önler
■Cilt lekelerini giderir
■Cilt rengini düzeltir
■Cilt tonunu iyileştirir
■Kırışıklıkları önler,oluşmuş olan kırşıkların görünümünü azaltır
■Cildin kendini yenilemesini teşvik ederek yaşlanmanın önüne geçer
■En hassas ciltlerde bile günlük kullanıma uygundur
Nemlendiricilerinizin,toniklerinizin seçiminde titiz davranıyor,aksatmadan kullanıyor,yine de özlediğiniz,beklediğiniz cilde kavuşamıyor musunuz... Cilt bakım ürünlerinize verdiğiniz onca para boşa gidiyor,cildiniz bakım ürünlerinizden gereğince faydalanamıyorsa bu hoşunuza gider miydi...

Cilt yüzeyindeki ölü deri tabakası uzaklaştırılmadığı sürece bakım ürünleriniz bu tabaka tarafından emilir ve asıl ulaşması gereken canlı cilt tabakasına ulaşamaz.Etkin bir soyma yapılmadığı sürece ne leke gidericileriniz ne yaşlanma karşıtı ürünleriniz beklentinizi karşılayamaz.

Etkin bir soyma aynı zamanda kozmetik kullanımı gerektirmeksizin cilt kusurlarının düzeltilmesinde büyük fayda sağlar.Düzenli ve etkili bir soyma ile hiçbir kozmetik ürüne gerek kalmaksızın cilt kusurlarınızdan kurtulabilirsiniz. İşte ihtiyacınız olan bu etkin soyma için keseyi öneriyoruz.

BU 2 ÜRÜNÜ BİRLİKTE KULLANIN FAYDA GÖRÜRSÜNÜZZZZ xxxxxxxxx SİTESİNDEN KENDİNİZ İNCELEYİNNNN

Son düzenleyen: Moderatör:
2 haftada farketti canım. ve 2 haftada sadece 4 kez falan sürdüm.. şuan tamamen geçmedi ama mosmordo en azından rengi açıldı.. 2 sene mosmor gezdim yaa yanaklarım mosmordu, şuan çook hafif Belli Belirsiz izler, ama devam edecem, hep duyuyodum suna dumankaya da tavsiye ediyordu, internetten BakaBilirsiniz, Başka şeyler de koyuluyo içine.

tamam tatlım çk sağol ama bi sorum olacak
karışımı suratına sürdükten sonra ne kadar bekleyecez cnm?

bak arkadaşım..sakın doktora gıtmeden herşeyı deneme..herkesın cılt yapısı ve ıhtıyacı farklıdır..başkasına yarayan sana yaramayabılır..
bır dermatoloğa gorunmek zor değil ki..
ben dıfferın jel kullandım 2 ay..ama öncesınde 7 ay zoretanın kullandım..şimdi rahatım

bır doktora görun..en ıyı kararı o verır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…