Sivilceli Ciltler sivilcelerım ve zorateninn yardımm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bana 2 kere vermeye kalktı doktor kabul etmedim bir yerde yan etkileri yuzunden karaciger rahatsızlıgı yasayan birinin yazısını okudum ve bu ilac hamilelik dusunenlere verilmiyormus cocukda ciddi hasarlara yol acarmıs..basit bir ilac bile bobreklere karacigere bile zarar verirken boyle guclu bir lacı kullamaktan korktum cildimikurtarayım derken ilerde kalıcı hasar vermiyim organlara diye..bide imza atıp alıyorsun neden yani bu ilac sana zarar verir mesuliyet almıyoruz diyorlar ben imza atıp ilaclı emara girdim kac ay oldu hala elimin ustundeki damar sızlar bu sekilde imza atılıp alınan ilaclara pek guvenemiyorum

Öylemi bende agda yaptırıyorum baya azaldı. Jilet kullanmak istemyrm. Eldivenle Almayı deneyim . Belki bende kurtulurmm
eldiven ile agda aynı şey. ben eldivem kullanıyordum zaten. Kıl miktarı çok önemli değil, önemli olan teninin saglıgı.
bence sen de jilete geç

ben de iki aydır zoretanin kullanıyorum. kullanmaya başlamadan önce çok gözümde büyütüyordum bu ilacı, kullanmak istemiyordum ama doktorum sivilcelerimin başka yollarla tamamen geçmeyeceğini söyleyince kullanmaya karar verdim. hala sivilcelerim çıkıyor ama siyah noktalarımdan tamamen kurtuldum. yarıyıl tatili için yaşadığım şehre döndüğümde üniversitedeki arkadaşlarımda bir ay boyunca hiç görüşmedim ve okula döndüğüm zaman verdikleri tepkiler beni çok mutlu etti. her ne kadar hala tek tük sivilcelerim çıksa da cildimin çok yumuşak göründüğünü söylediler hatta bi arkadaşım yanakların bebek poposu gibi olmuş bile dedi bu da beni motive etti. daha önceden kulllanmış arkadaşlarım da var onların ciltleri de çok düzgün şuan. eğer kan testlerin normalse ve vücudun ilacı kaldırabilecek dirence sahipse kullanmanı öneririm. iyi bir doktor gözetiminde ve cildine normalden fazla dikkat ederek sonrasında çok iyi sonuca sahip olabilirsin.

Yıllardr cıldıme cok ozen gosterırım
İlk ıkı aydan korkuyorum
Bugun bı yakınımında kullandıgını oğrendım cokta agır gecırmems
Kullancam sanrm bende
Tesekkur ederım :)

benimde çok fazla vardı doktor bu ilacı vermişti bana 8 ay civarı kullandım şimdi kimse inanamıyor nasıl geçti diyorlar ama biraz sabır lazım ilk başlarda sonradan çıkmasını engellemek için bütün sivilceler çıkyor sanki ama kuruyup gittimi bidaha ebedi çıkmıyor en azından ben öyle sonuç aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…