Kesinlikle kullan ve kurtul. Düzenli kullan sonuç mükemmel ben 2 kez kullandm ama hala çıkıyor benimki içten gelen bi durum olabilirmiş arastrcaklarMrb kızlar yıllardır sivilcelermle basım belada .Cok antıbıyotık ve krem kullandm hep bellı bı sure gecrdıler,ama hıc bı zaman puruzsuz cılde sahıp olamadm.En son yoko krem kullandm ılk baslarda ıyı geldı ,simdi yıne eskısı gbı agrılı dısa cıkamayan sıvılceler cıkmaya basladı.Öyle sıvılcelerkı alnımı bır yere carpmsım ve şişmiş gibi duruyor
Gecenlerde doktor zoratenın verdı ama henuz almadm.
Korkuyorum asırı cıkrsa?
Kullananlar yardmcı olabılır mı
Tedavı sonucu muhtesem bır cılde sahıp oluyor muyuz ıkna olmk istıyorum
ben de 3 yıl önce kullandım, hiç sivilcem kalmamıştı. ama şimdi yine tekrar etmeye başladı. tekrar kullanmak istemiyorum. PKO olabilir diyorum ama dogum kontrol hapı da fayda etmiyor. Ne yapacagım bilmiyorumKesinlikle kullan ve kurtul. Düzenli kullan sonuç mükemmel ben 2 kez kullandm ama hala çıkıyor benimki içten gelen bi durum olabilirmiş arastrcaklar
Benim de fazlaca vardı ve çok rahatsız oluyordum. Aynısını kullandım. 5 ay. Zor.oluyor dudaklar fena kuruyor. Fakat sonuç mükkemmel. Tedavim biteli 10 ay oldu hastalık dönemlerim harici hala pürüzsüz bi cildim var. Hayalime kavuştum diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.Mrb kızlar yıllardır sivilcelermle basım belada .Cok antıbıyotık ve krem kullandm hep bellı bı sure gecrdıler,ama hıc bı zaman puruzsuz cılde sahıp olamadm.En son yoko krem kullandm ılk baslarda ıyı geldı ,simdi yıne eskısı gbı agrılı dısa cıkamayan sıvılceler cıkmaya basladı.Öyle sıvılcelerkı alnımı bır yere carpmsım ve şişmiş gibi duruyor
Gecenlerde doktor zoratenın verdı ama henuz almadm.
Korkuyorum asırı cıkrsa?
Kullananlar yardmcı olabılır mı
Tedavı sonucu muhtesem bır cılde sahıp oluyor muyuz ıkna olmk istıyorum
Doktora gidip test yaptırmak gerekiyor. Ben toplam 12 ay kullandm birinde 7 birinde 5 ay ikisindede tekrarladı . Hastaneye gidicem yine bide benim genital dede varben de 3 yıl önce kullandım, hiç sivilcem kalmamıştı. ama şimdi yine tekrar etmeye başladı. tekrar kullanmak istemiyorum. PKO olabilir diyorum ama dogum kontrol hapı da fayda etmiyor. Ne yapacagım bilmiyorum
Ay oyleyse hemen almalıyıımmmGeçen yıl ben kullandım, bu yılda okuldan 2 arkadaşım kullanıyor. Benim 1 yıl aşırı sivilce problemim olmuştu ilacı kullanmaya başladıktan 2-3 hafta sonra sivilceler kayboldu, birkaç ay içinde de izler kayboldu, tamamiyle bebek cildi oldu, hala öyle. Sırf dozu tamamlamak için 7 ay kullandım, günlük dozum düşüktü. İnternette yazılanlardan dolayı bu ilaçtan korkan arkadaşlarım beni görünce kullanmaya karar verdi. Onların yıllardır sivilce sorunu varmış, ama hiç aşırı sivilce çıkışı olmadı ikisinde de. Kuruluk yapıyor ama saçlarına haftada bir yağ maskesi yaparsın, yüzün ve dudağın için düzenli nemlendirici kullanırsın, bunlar yapılması zor şeyler değil sonuçta, böylece çok sorun yaşamadan bitirebilirsin bu süreci. İnternette yazıldığı kadar korkunç şeyler yaşayan kimse görmedim açıkçası. Zaten her ay ya da 2 ayda bir doktorun nasıl uygun görürse tahlil yaptıracaksın, eğer bi sorun olursa kan değerlerinde doktorun uygun bi çözüm bulur. Bu kadar korkma bu ilaçtan, yediklerine içtiklerine dikkat et, nemlendirici kullan, sonu süper olacak inşallah senin için de
genitalde sivilce mi ? o bende de vardı, agda yapmak yerine jilet kullanmaya başlayınca o problemim bitti. ama benim boynumda ensemde sırtımda da çıkıyorDoktora gidip test yaptırmak gerekiyor. Ben toplam 12 ay kullandm birinde 7 birinde 5 ay ikisindede tekrarladı . Hastaneye gidicem yine bide benim genital dede var
Öylemi bende agda yaptırıyorum baya azaldı. Jilet kullanmak istemyrm. Eldivenle Almayı deneyim . Belki bende kurtulurmmgenitalde sivilce mi ? o bende de vardı, agda yapmak yerine jilet kullanmaya başlayınca o problemim bitti. ama benim boynumda ensemde sırtımda da çıkıyor