• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilcelerim ve sivilce izlerim ekonomik ve dogal yoldan yok oldularrrr

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nikiyy

annem gibi anne olmak
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.747
75
108
Slm kizlar inanin benim alin bolgemde sivilce ve sivilce izlerim o kadar coktu ki anlatamam size ama bi yonden sansliydim yuzumde hic cikmazdi neyse bunlardan nasil kurtuldugumu sizlere anlatayim
Malzemeler:
1 adet greyfurt
32 adet dis
Neyse anlatayim size simdi bir adet greyfurtu boyle 6 7 ye bolun ve onlar bi guzel yiyin ve sonra son bir adeti elinize sıkın ve yuzunuze bi guzel surun ben bunu 1 2 hafta yaptim inanin boyle purussuz bi cildim oldu deneyin ve gorun :40:

Slm kizlar inanin benim alin bolgemde sivilce ve sivilce izlerim o kadar coktu ki anlatamam size ama bi yonden sansliydim yuzumde hic cikmazdi neyse bunlardan nasil kurtuldugumu sizlere anlatayim
Malzemeler:
1 adet greyfurt
32 adet dis
Neyse anlatayim size simdi bir adet greyfurtu boyle 6 7 ye bolun ve onlar bi guzel yiyin ve sonra son bir adeti elinize sıkın ve yuzunuze bi guzel surun ben bunu 1 2 hafta yaptim inanin boyle purussuz bi cildim oldu deneyin ve gorun :40:

ama greyfurt buuuuu
yiyemem ki ben :(
ama sürebilirim !

araştırdım olabilir aslında denicem inşallah faydalı olur senin sivilceler büyük müydü 1 haftada geçirirse mükemmel olur

araştırdım olabilir aslında denicem inşallah faydalı olur senin sivilceler büyük müydü 1 haftada geçirirse mükemmel olur
Benim sivilceler buyuktu ve ben cok sikardim ve iz kalirdi valla simdi yoklar bazi markalarin greyfurt ozlu tonikleri falan da var siz dogal yoldan deneyin

Back
X