Sivilceli Ciltler Sivilcelerim ve lekelerim için öneri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

lmyrdyg

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
274
188
Merhaba Temmuz ayında evleniyorum inşallah 28yaşındayım fakat hala ergenler gibi sivilcelerim çıkıyor Normal insallar gibi çikolata cips hatta çekirdek bile yiyemiyorum sürekli kendimi tutma çabasındayım. Yaşım 30a geliyor artık kırışıklıklar başladı ufaktan ama hala sivilce! Birkaç haftadır kükürtlü sabun kullanıyorum faydasını gördüm bir tane çenemde kaldı şu anda zaten çoğunlukla da çenemde çıkıyor, fakat lekelerimden hiç bir zaman kurtulamadım. 9aydır madecassol kullanıyorum işe yaramadı. Yok mu bildiğiniz bir mucize düğünüme kadar kurtulsam şu lekelerden Doktora gittim aktara gittim hiç bir şey işe yaramadı.

Cenedeki izler biraz daha zorlu benim cenemde hic olmadigi icin bilmiyorum ne tür oluyor alındaki izlerde biraz zorlu ama yanak kismindakiler eger uzun zamandir kalan buyuk izler degilse ustunden uzun zaman gecmediyse uygun yontem ve uygun urunlerle biraz daha azaltabilirsin ayrica izler icin eger iyi bi cildiyeci degilse pek bilgileri yok aktardan alcan urunlerde pek fayda saglamaz

Alnımda hiç iz yok yanaklarım da önemli değil ama çenemdekiler yetiyor zaten yüzüme bakınca sadece çenemi görmeye başladım. Beyaz tenliyim bir de ben uygun fondoten bile bulamam diye korkuyorum düğünde kapatmak için. Geçen bb krem aldım açık renginden en azından bundan sürerim diye o bile koyu kaldı. Boynum beyaz yüzüm koyu kalıyor Cilt soyucu yenileyici birşeyler olsa hızlı bir şekilde yani en azından 5ayım var daha etki gösterebilicek bişey olsa..

Tca diye bir ürün gördüm sitede saatlerdir mesajları okuyorum çok dikkatli uygulanması gerekiyormuş emin olamadım.Ya tamamen berbat olacak yada işe yarayacak gibi bi his var içimde

Bence tca gibi bi riske girme iyi bi cildiyeci arastir ona git cilt soyucu ilaclar verir lekeler icin acnelyse falan gibi bence etkili olur

Dün gece 2ye kadar oturdum bir sürü başlık okudum bende tcadan korktum dediğiniz gibi tam düğün öncesi mahvolmasın yüzüm elimin ayarı da yoktur benim bastırırım bol sürerim az sürerim filan. Ama hala doktora gitmeyi düşünmüyorum bana mı öylesi denk geliyor bilmiyorum basit bir melhemle geçiştiriyorlar! İçerisinde çinko bulunan bir krem almayı düşünüyorum öncelikle ama başka ne yapmam gerekiyor bilemedim Araştırmaya devam:)

Canım bende 25 yaşındayım sivilce problemim var... tek tük büyük çıkıyor ama çıkanlar hep iz şeklinde kalıyor... Bir çözüm bulamadım bende...

Kızlar icinde cinko olan krem iyi geliyomus bende duydum arastirdim pisik kremi iyiymis sudocream kullanan cok kisi varmis ama bilemedim simdi kimisindede hic etkili olmuyormus krem cok yagliymis zaten bende biktim artik bu lekelerden aynaya bakasim gelmiyor ergen gibi

Gittim oro markalı %20çinkolu pişik kremi aldım 8tl çok da uygun fiyatı birde sivex losyon aldım. Sivexi yıllar önce yani en az 5 6yıl önce kullanmıştım biraz faydası olmuştu sanki sivilcelerime tekrar deneyim dedim. Sabahları madecassol akşamları da pişik krmini kullanmayı düşünüyorum sabun olarak kükürtlü sabunu herkese tavsiye ederim yüzünüzde hiç sorun olmasa bile yumuşacık yapıyor peelingli gibi. Sivilcelere de çok iyi geliyor.
Burda paylaşırım sizinle yaptıklarım işe yararsa
Ayrıca akşama da bildiğim ufak tefek şeyleri paylaşmak istiyorum bir faydam olursa ne mutlu bana bayanlar için ufacık bir leke kaştan bir tüyü fazla çekmek bile üzücü bir olay malum, ben bu sitedekiler sayesinde baya şey öğrendim ya da en azından tekrar heves ettim yüzümü düzeltmek için o bile önemli bir adım. Belki benim anlatıcaklarımda bir kaç kişinin işine yarar :)

Bu arada aslında tca dan tamamen vaz geçmedim düğünden sonra mutlaka denemek istiyorum ama o vakte kadar daha risksiz şeyler denemek daha mantıklı geldi :)

Canim ben bu pisik kremi olayini cok merak ettim sonuclari mutlaka paylasirsan sevinirim cunku bende kullanmayi dusunuyorum ve bu gittigimde doktora bi sorucam bakalim

Bide yazmayı unuttum benim lekelerim adet doneminde iyice kirmizi oluyo cok belirginlesiyo sivilce cikmasindan ziyade boyle leke koyulasmasi oluyo sizdede boylemi oluyor ?

Kesinlikle yazıcam bakalım ilk günden büyük değişim oluyormuş kullananlar öyle yazıyorlar ama bende olmaz muhtemelen bu şans varken:) Ama mantık olarak pişik kremi bebeğe sürülünce hemen etki edip düzeltiyor, bebeğe bile kullanıldığına göre zararı olmamalı o yüzden ümitliyim

Benimde mutlaka minimum bir tane sivilce çıkar adet dönemimden bir hafta kadar öncei ama lekelerim hep kırmızı olduğu için fark var mı bilmiyorum

Benimde mutlaka minimum bir tane sivilce çıkar adet dönemimden bir hafta kadar öncei ama lekelerim hep kırmızı olduğu için fark var mı bilmiyorum
aynı sorundan bende muzdariptim çene bölgemde çıkan sivilce ve izleri uzun süre geçmedi yaklaşık 2 aydır falan.
bephanthen pişik kremi sadece alın bölgemde cikan tek tük sivilce ve izlerini hemen yok etti ama yüzümde ve çenemde çıkan sivilceye ne yazıkki işe yaramadi bephantheni sadece alnım icin izlerini falan yok etti.
sudockrem çok met etti herkez gittim aldım bende hiç bir işe yaramadi. bende beyaz tenliyim ve kırmızılıklar çok belli oluyor yüzümde.
ve şuan mucize bi krem olan çinko oksit krem çenemdeki lekeleri yok etti. çinko oranı yüzde 3 bu kremin ama ben inanılmaz memnun kaldım daha öncede kullanıyordm sivilce sonradan çıktı bende nişanlıym nisandan sonra çıktı ve iyiki tekrar kullanmayi akil ettim. kesinlikle tavsiye ediyorum icinde cinko ve vazelin var diğer pişik kremlernde daha etkin maddeler olduğu için benim cildime zarar verdi.
sorunuz olursa seve seve cevaplarim :)

kızlar lekeden kastınız güneş lekesi mi yqni çil mi yoksa sivilce lekesi mi

Pişik kremini yüzüme sürdüm beyazlattı cidden ama öyle leke açmak filan değil bildiğiniz üzerine fondoten sürmüş gibi duruyor şu anda.. Hatta gözlerime sürmedim normal göz kremi sürdüm gözümün çevresi daha koyu komik bişey oldum Bakalım yarın sabah yüzümü yıkadığımda birşey fark edicek miyim...

Bahsettiğini krem bu mu?

Keşke almasaymışım ben o zaman pişik kremini:)
Geç gördm mesajı evet bu krem fondötenin altınada surüyorm ben beyaz bi krem.
Oksizinc var onda çinko oranı %40 ondan almayı düşünüyorum.

Bir gün sürdüğünz krem de ertesi gün hemen lekelerin yok olmasını beklemeyin imkansız bu:)
bir hafta kullanin etkisi o zaman belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…