Sivilceli Ciltler Sivilcelerim ve lekelerim için öneri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Arkadaşlar yüzüm cidden değişti, cumartesi gününden beri kullanıyorum daha bu gün pazartesi ama inanılmaz fark etti HoppaŞöyle izleri kapatmadı tabi ki ama cilt tonumu dengeledi daha şimdiden ben kesinlikle kullanmaya devam edicem. Dışarı çıkmaya çekiniyordum herkes yüzüme bakıcak gibi geliyodu dün alışverişe gittim :KK71: İnşallah size de iyi gelir ben kullanmaya devam ettikçe burdan yazarım gelişmeleri. Sivex losyon da sivilcelere iyi geliyor bu arada ilk sürdüğün gün hemen indirmiyor ama benim geçmek bilmez sivilcelerim vardır bu gün 3. gün bitti biticek :KK33:

Umarım senin de işine yarar :)
Ben son olarak bu sabah limonlu suya başladım burda bir kız yazmış her sabah bir bardak suya yarım limon suyu aç karna diye karaciğeri temizlemeye yardımcı oluyormuş bende çok duymuştum karaciğerin önemini sivilcelerde. Bakalım deniyim gerçi çok mide yakıyor:/
Birde elma sirkesi ve sodayı karıştırıp sürüyormuş yüzüne bir 1.5 saat kadar bekletip temizliyormuş onu da deniycem.

Ne bulursam sürüyormuşum gibi olmaya başladı bu iş sanki benim deliriyorum:KK53:

X