Sivilceli Ciltler sivilcelerim azdi gene =)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

SuLtan42

Uykucuuu
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
4.493
6
36
arkadaslar komik bi baslik oldu ama. gercekten sivilcelerim gene azdi Kötü Kazen
.ergenlik caginda cok sivilcelerim cikiyodu özellikle cene bölgesinde. agiz bölgesinin otarafinda yani.
simdi gene bikac sivilcem cikmis cok sinir oldumm.
acaba sivilceye karsi dogal biseyler sürülebilirmi gitsin diye ? yada sivilce cikacagini farkettigim zaman. bisey sürebilirmiyim? CADIARZU
Yani önerileriniz varsa yardim edin lütfen.
bu sivilcelerden ben biktim, onlar benden bikmadi gamyoncuiremsu

a.s.

:1shok: saol canim ama ben idrarin pis kokusuna dayanamiyom. suratima süremem onu. bide dini acidan uygun degildir bence (tabi bilmiyorum tam olarak, ama temizlik iste) :1shok:

neee ay o ne öle nasıl sürüyosun ya tatlicadiarzu ama idrar çıkmadan önce steril bişey çıktıktan sonra pis diye bliyorum ben

Son düzenleme:
canım dediğin gibi idrar sterildir, idrar kesesindeyken de çıkınca da. tabii bi sağlık sorunu yoksa. o zaman zaten rengi ve kokusu farklı olurmuş. ayrıca cilde sürüldüğü zaman hafif bi saman kokusu olurmuş. üre cilt için çok yararlı, bazı kremlerin içeriğinde de görebilirsin zaten üreyi.. önceden biri bana çıkıp bunları söylese, hadi be git işine iğrençsin derdim ben de:) ama çişteki mucize kitabını okuyunca çok şey öğrendim idrar hakkında, çok değişti düşüncem:)

peki hergünmü sürülüyomuşCADIARZU(sürmicem merakımdan soruyorumkafamçokkarıştı)

guzelim almanya dasin degilmi bildigim kadariyla.hemen KODI ye git,orada sampuan reyonunda DALAN ZEYTINYAGLI SABUN var ondan al,sabah aksam bir guzel yika.goreceksin bak bir hafta icinde cildin piril piril olacak.gelismeleri yaz.

sebamed kullan yağlı yemeği kes
bide flor mar'ın maskesini kulan bire bir
ama dediğim gibi yiyecekler önemli cips çekirdek patates kızartması onlardan uzak dur
benim bile sivilcelerim geçti çenemde wardı çenemin altında yanlarda falan
bunlar birebir geldi yaa süper:)

canım bende ürenin çok faydalı olduğunu biliyorum hatta kremlerde olduğunu da önceden duymuştum ama hasta olmasak bile çıkınca ister istemez sterilliği bozuluyomuş. ay bide bozulmasada ben sürmem ya :1shok:

Sultan sivilceler için kayısı yağını tavsiye ederim sana.Doğal bişe sormuşsun..Sivilcelerin üzerine sür bırak kısa zamanda etkisini gösteriyoo, sivilce geçiyo hemen...

guzelim almanya dasin degilmi bildigim kadariyla.hemen KODI ye git,orada sampuan reyonunda DALAN ZEYTINYAGLI SABUN var ondan al,sabah aksam bir guzel yika.goreceksin bak bir hafta icinde cildin piril piril olacak.gelismeleri yaz.

canim KODI ne ? sanirim market gibi bisey, o bizim burda yok benneyaptımki
o zeytin yagi sabununu baska nerden bulabilirimki acep?

life city cok saol , cok dogru söylüyosun. yagli yemekten oluyo valla. ben bi cekirdek citlesem hemen sivilceler cosuyo Kötü Kazen,
ehmm sey bide, sebamed ne ? ay cokmu cahilim ne

Ya bende de son zamanlarda çıktı sanırım sıkıntıdan :S
Ama şu çiş olayını yok ben almayım:roflol:

canim cok haklisin. gercekten sIKIntida buna sebeb olabiliyor. cünkü bu aralar bende sIKIntidayim, hemen sivilce cikti , hemde bissürü :çok üzgünüm:

Ah bu sivilceler klava:
Çok uğraştım kendileriyle şimdide izleriyle uğraşıyorum...
Kendi tespitlerimi söyliyim;
* Bol bol su iç.
* Yağlı yiyeceklerden kaç.
* Sivilcelerine çok takma ve çok uğraşma zira dahada artıyor
* Stres ve üzüntüden uzak ol.
* Elini sakın sürme, sıkma mümkün oldugunca elleme.

Doktora gidip gösterebilirsin bence belki bi jel verir cabuk geçmeleri için.
Ben benzamycn kullandım iyi geldi.
İnş kurtulursun bu sinir bozucu şeylerden benneyaptımki

saol canim :çok üzgünüm: dedikerini uygulicam,
doktora gitmistim ama cook önce. ergenlik döneminde yani baya cok sivilcem varken, ozaman doktora bana bi krem vermisti bide, solarium tavsiye etmisti. cok fazla degil bikac kere git. izlerine iyi geliyor demisti. ve hakkatten gitmistim gercekten iyi geliyor. arka arkaya 2-3 kere gir. bronzlas. sonra izlerinide gideriyor. sivilceleride kurutuyor a.s a.s.

canim KODI ne ? sanirim market gibi bisey, o bizim burda yok benneyaptımki
o zeytin yagi sabununu baska nerden bulabilirimki acep?

baska nereden bulacagini bilemiyorum canim.KODI market gibi degilde elektronik esyadan tut aklina ne geliyorsa satilan biryer

canım bende ürenin çok faydalı olduğunu biliyorum hatta kremlerde olduğunu da önceden duymuştum ama hasta olmasak bile çıkınca ister istemez sterilliği bozuluyomuş. ay bide bozulmasada ben sürmem ya :1shok:

ya iğrenenler olabilir yazımdan ama.... kitapta şöyle yazıyodu.. sabah ilk idrar alınır ama hmm nasıl anlatılır.. ilk damlalar ve son damlalar karıştırılmaz alınan idrara, böylece dışardaki bakteriler bulaşmaz gibi bişeyler yazıyodu.. benim hastalıkların tedavisinde kullanılması çok ilgimi çekmişti ama cilt sorunları sivilce için falan kullananların yorumları da vardı fazlaca. bi haftada kurtulursunuz sivilcelerinizden diye türlü yöntemler yazıyodu x) benim sağlık durumu müsaade etmiyo böyle bişeye, aksi olsa kullanır mıydım.. bilmiyorum.. ama en azından artık iğrenmiyorum ve yararlı bi sıvı olarak görüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…