Yaparmısın bilmem ama ben sana kendi denedim bişeyi sölim kendi dinlerdiğim idrarımı pamuğa döküp yüzüme sürüyodum 15 dakka bekliodum sonra yıkıyordum gerçekten cilti pırıl pırıl yapıyor.ama dini açıdan elbiseye idrar sıçraması bile kabir azabı falan diyolar sonra bırakmıştım idrarın içindeki üre cilti temizliyo ama gerçektende yok ediyo sivilceleri........
Yaparmısın bilmem ama ben sana kendi denedim bişeyi sölim kendi dinlerdiğim idrarımı pamuğa döküp yüzüme sürüyodum 15 dakka bekliodum sonra yıkıyordum gerçekten cilti pırıl pırıl yapıyor.ama dini açıdan elbiseye idrar sıçraması bile kabir azabı falan diyolar sonra bırakmıştım idrarın içindeki üre cilti temizliyo ama gerçektende yok ediyo sivilceleri........
canım dediğin gibi idrar sterildir, idrar kesesindeyken de çıkınca da. tabii bi sağlık sorunu yoksa. o zaman zaten rengi ve kokusu farklı olurmuş. ayrıca cilde sürüldüğü zaman hafif bi saman kokusu olurmuş. üre cilt için çok yararlı, bazı kremlerin içeriğinde de görebilirsin zaten üreyi.. önceden biri bana çıkıp bunları söylese, hadi be git işine iğrençsin derdim ben de:) ama çişteki mucize kitabını okuyunca çok şey öğrendim idrar hakkında, çok değişti düşüncem:)
guzelim almanya dasin degilmi bildigim kadariyla.hemen KODI ye git,orada sampuan reyonunda DALAN ZEYTINYAGLI SABUN var ondan al,sabah aksam bir guzel yika.goreceksin bak bir hafta icinde cildin piril piril olacak.gelismeleri yaz.
hacişakir sabunuyla sabah akşam yıka benim sivilcelerim öyle geçti ...
sebamed kullan yağlı yemeği kes
bide flor mar'ın maskesini kulan bire bir
ama dediğim gibi yiyecekler önemli cips çekirdek patates kızartması onlardan uzak dur
benim bile sivilcelerim geçti çenemde wardı çenemin altında yanlarda falan
bunlar birebir geldi yaa süper:)
Ya bende de son zamanlarda çıktı sanırım sıkıntıdan :S
Ama şu çiş olayını yok ben almayım:roflol:
Ah bu sivilcelerklava:
Çok uğraştım kendileriyle şimdide izleriyle uğraşıyorum...
Kendi tespitlerimi söyliyim;
* Bol bol su iç.
* Yağlı yiyeceklerden kaç.
* Sivilcelerine çok takma ve çok uğraşma zira dahada artıyor
* Stres ve üzüntüden uzak ol.
* Elini sakın sürme, sıkma mümkün oldugunca elleme.
Doktora gidip gösterebilirsin bence belki bi jel verir cabuk geçmeleri için.
Ben benzamycn kullandım iyi geldi.
İnş kurtulursun bu sinir bozucu şeylerden benneyaptımki
canim KODI ne ? sanirim market gibi bisey, o bizim burda yok benneyaptımki
o zeytin yagi sabununu baska nerden bulabilirimki acep?
canım bende ürenin çok faydalı olduğunu biliyorum hatta kremlerde olduğunu da önceden duymuştum ama hasta olmasak bile çıkınca ister istemez sterilliği bozuluyomuş. ay bide bozulmasada ben sürmem ya :1shok: