Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canim :çok üzgünüm: dedikerini uygulicam,
doktora gitmistim ama cook önce. ergenlik döneminde yani baya cok sivilcem varken, ozaman doktora bana bi krem vermisti bide, solarium tavsiye etmisti. cok fazla degil bikac kere git. izlerine iyi geliyor demisti. ve hakkatten gitmistim gercekten iyi geliyor. arka arkaya 2-3 kere gir. bronzlas. sonra izlerinide gideriyor. sivilceleride kurutuyor a.s a.s.
Bende güneşlenicem bronz olunca daha az belli oluyormuş gerçekten sengözlerimebaksanab
Ama bu sivilcelerden kurtulmak çok zor ya, birden yine çıkıyor...
Senin ergenlik döneminden sonra tamamen geçmişmiydi??
Bide canım hergün yoğurt ye, faydası olacaktır cildine :1hug:
yok tamamen gecmemisti ama azalmisti iste. yogurt hmm evet cok severim coksekeriremsu
simdide yüzüme öle hazir bi maske yapcam bakalim azucuh temizlensin tatlicadiarzu
Di$ Macunu ve Erkeklerin Tra$ Kremi iyi geldigini duymu$tum ama ne kadar dogru bilmiyorum
arkadaslar komik bi baslik oldu ama. gercekten sivilcelerim gene azdi Kötü Kazen
.ergenlik caginda cok sivilcelerim cikiyodu özellikle cene bölgesinde. agiz bölgesinin otarafinda yani.
simdi gene bikac sivilcem cikmis cok sinir oldumm.
acaba sivilceye karsi dogal biseyler sürülebilirmi gitsin diye ? yada sivilce cikacagini farkettigim zaman. bisey sürebilirmiyim? CADIARZU
Yani önerileriniz varsa yardim edin lütfen.
bu sivilcelerden ben biktim, onlar benden bikmadi gamyoncuiremsu
a.s.
Canim bu soruyu sorali baya olmus ama Miss arkadasimizin tavise ettigini bende edecegim.
Bendede sivilceler cikiyordu cenemde bide icten oluyorlardi sisip kipkirmizi oluyordu bide agriyorlardi.
Sonra bana doktor kükürtlü sabun tavsiye etti (Schwefelseife) marketlerde satilmiyor eczaneden alabilirsin 4 Euro. Onla sabah aksam yüzünü yika. Düzelmesi sürüyor ama bende kalmadi o derin sivilceler. Bence kesinlikle dene.
Ha bide SAKIN dis macunu sürmeyin arkadaslar. Dis macunu iltihab yapiyor sivilceleri. Cok cok beter oluyor SAKIN SAKIN sürmeyin
Sevgiler a.s.
limon sürmek gerçekten işe yarıyor.
öylemi arkadasim ? öylece limonu alip yüzümemi süreyim ozaman. yakmazmi peki ? fisfisfis
öylemi arkadasim ? öylece limonu alip yüzümemi süreyim ozaman. yakmazmi peki ? fisfisfis