- 1 Mart 2012
- 939
- 4
-
- Konu Sahibi mmmerrrvvve
hayıt tohumunu adet düzensizliği için kullanmıştım ben eğer hormon bozukluğuna bağlı bir sivilcelenme varsa faydalı olabilir
evlenmeden önce bende senin gibi sorunlarım yüzünden cildiyeye gitmiştim bikaç test yaptıktan sonra beni kadın doğum uzmanına gönderdi.. orda adetimin düzensiz olduğu ve hormonlarımda bi bozukluk olduğu saptandı.. adet düzenlemesi için doğum kontrol hapı verdi doktor sivilcelerim için ilaç vermeyecekmisinz dediğimde sorun zaten hormonlarında onlar düzelirse sivilcelerinde geçer dedi.. gerçektende işe yaradı adetim düzene girdi vücudumda çıkan sivilceler çok azaldı fakat bu ilacı bırktım bi süre sonra.. yüzüm hariç şuanda hemen hemen hiç sivilcem yok.. senin belkide karaciğerinde bi sorun vardır ben ilk önce kendimi öyle sanmışım yani bence bi doktora görünmelisin.. bunun yanında bitkisel çözümleride onlara sorarak yapabilirsin ve ayrıca yeşilçay ın bi yan etkisi yok aksine vücuttaki yağ oranını azaltır..
En iyisi iyi bir doktora gitmek bende öyle yaptım insallah bu sefer kesin cözüme ulasacagım
canım valla hic sorma bir sürü test istedi yaptırıcam 2 tanede krem verdi test sonuclarına göre ilaca baslayacagım moralim cooook bozuk
İlac kullanmaktan nefret ediyorum ama ne yapayım artık gecsin istiyorum denedim bir cok bitkisel yol ama tam sonuc alamadım malesef =(((((((((((
Canım ben cay olarak icmedim ama bir sürü dogal maske denedim zamanında keske dokunmasaydım sivilcelerime simdi 4 5 tane kücük iz kaldı ugrastırıp duruyor beni tek tesellim eskisi kadar sivilce cıkmıyor artık yüzümde azaldılar.
Canım içilen caylardan denemeden ilaç kullanmasan keşke. Ilaçların yaptığı etkiyi organlarına zarar vermeden yapan bitkiler varmış ama bunları bulmak mesele. Hem bak sivilcen az çıkıyormus artık o 4 5 iz de ellemesen se kalirdi zaten sen bi de benim yüzümu gor:)
canım bana önerebilecegin caylar var mı bir denemek istiyorum.
Canım ışte lavanta kuru diyolar onu içip iyileşenler varmış maydonozla karıştırıp icen varmış soğan kuru yapan varmış yeşil çay iyi gelir diyolar enginar kabuğu diyolar hayit tohumu diyolar benim de aklim Cok karisik tam olarak onun için açtım bu konuyu zaten hangisinden basliyim ne kadar sure içiçem ne zaman icicem falan bi suru forum var hepsini arastiramadim malesef
İlaç içmeyi sevip sevmemeniz önemli değil adı üstünde ilaç işte.. Bence doktora gidin.
tamam canım yardımcı oldugun icin cok sagol yesil cay icmekle baslayacagım .