Aynen cnm benimde 25 yaşımda başladı bu sivilceler in yaşı yok. Bi arkadaşım yüzü bebek gibiydi 30 yaşında sivilcelendi hemde bi anda bissürü çıktı kremler antibiyotik kullandı geçmedi. Roaccutune kullanmak istemedi kendi haline bıraktı kendiliğinden 5 ay içinde geçti hiç bi leke kalmadı bana da dedi kullanma kendiliğinden geçiyo dedi ama ben kullanıyorum:)))ben 27imde başladım :) ergenliğimde hiç problem yaşamamıştım. Üniversite bittikten sonra başladı
teşekkür ederim canım hemencecik geçiyor zaman canınızı sıkmayın hiç :)[/QUOTi inşallah cnm.. Siyah noktalar nasıl iyileşiyor sivilce olmuyo deme onlar.
Inşallah cnm.. Siyah noktalar nasıl iyileşiyor sivilce olmuyo deme onlar. ..teşekkür ederim canım hemencecik geçiyor zaman canınızı sıkmayın hiç :)
Siyah noktalar 1ay gectikten sonra kendi disari atmaya basladi bende burnumun ustunu kasidigimda kendiliginden cikiyolardiInşallah cnm.. Siyah noktalar nasıl iyileşiyor sivilce olmuyo deme onlar. ..
Hiç siyah noktam yok canım hepsi geçti :)Inşallah cnm.. Siyah noktalar nasıl iyileşiyor sivilce olmuyo deme onlar. ..
Ne güzel cnm.. saçima boya yaptiricam tahriş olur Mu açık renk biraz oriel olcak boyada.. saçımı dokermi yada deri tahriş olurmuHiç siyah noktam yok canım hepsi geçti :)
Saç çok kuruduğu için elbette normalden fazla tahriş olacak ben derime direk boya uygulamadım hiç hep ışıltı vs yaptım.En güzeli boyamadan birkaç saat önce saça şu mucizevi yağ turevi yağlarla bakım yapmak,yumuşatmak.Ben öyle denedim canımNe güzel cnm.. saçima boya yaptiricam tahriş olur Mu açık renk biraz oriel olcak boyada.. saçımı dokermi yada deri tahriş olurmu(( cvp verirsen sevinirim:))
Teşekkürler cnm bıyık bölgemi iple almayi düşünüyorum ama korkuyorum bişey olur muSaç çok kuruduğu için elbette normalden fazla tahriş olacak ben derime direk boya uygulamadım hiç hep ışıltı vs yaptım.En güzeli boyamadan birkaç saat önce saça şu mucizevi yağ turevi yağlarla bakım yapmak,yumuşatmak.Ben öyle denedim canım
Asla ve asla diyorum.Ben tek tek cımbızla almama rağmen şişiyor kızarıyor ve soyuluyor.İp bir de çok hızlı çekiyor hepsini bir anda alıyor çok daha kötü yapar.Hele ağdayı aklınızdan geçirmeyin bile.2 gün önce bi ağda yapayım bişey olmaz dedim şu an koltuk altımı kaldıramıyorum acıdan kapkara yara oldu lütfen uzak durun bir süre böyle şeylerden kötü sonuçları olabiliyorTeşekkürler cnm bıyık bölgemi iple almayi düşünüyorum ama korkuyorum bişey olur mu
Cimbizla alinca da iz kaliyorAsla ve asla diyorum.Ben tek tek cımbızla almama rağmen şişiyor kızarıyor ve soyuluyor.İp bir de çok hızlı çekiyor hepsini bir anda alıyor çok daha kötü yapar.Hele ağdayı aklınızdan geçirmeyin bile.2 gün önce bi ağda yapayım bişey olmaz dedim şu an koltuk altımı kaldıramıyorum acıdan kapkara yara oldu lütfen uzak durun bir süre böyle şeylerden kötü sonuçları olabiliyor
Tatlım ben 2.aya yeni girdim yüz değilde doktor vücuda ağda yapabilirsin dedi yada epilasyon aleti dedi. 2.Ayda olduğum için mi ağda yapabilirsin dedi acaba hani daha vücut hassaslasmamistir gibisinden. Sen vücuduna ne kullandin epilasyon altimizda? ? Bide tedavi bitince ne zaman ağda yapabilirimAsla ve asla diyorum.Ben tek tek cımbızla almama rağmen şişiyor kızarıyor ve soyuluyor.İp bir de çok hızlı çekiyor hepsini bir anda alıyor çok daha kötü yapar.Hele ağdayı aklınızdan geçirmeyin bile.2 gün önce bi ağda yapayım bişey olmaz dedim şu an koltuk altımı kaldıramıyorum acıdan kapkara yara oldu lütfen uzak durun bir süre böyle şeylerden kötü sonuçları olabiliyor
Benim bacak yüz vs tüylerim hep sarıdır onları hiç almadım tedavi süresince.jilet dışında bir şey kullanamadım malesef diğer bölgelere..Bi kere ağda yapayım dedim koltuk altıma hay yapmaz olaydım..iki taraf da yara içinde.Tedavim bitti bu arada arkadaşlar..Ama istediğim sonuç değil malesef.Tatlım ben 2.aya yeni girdim yüz değilde doktor vücuda ağda yapabilirsin dedi yada epilasyon aleti dedi. 2.Ayda olduğum için mi ağda yapabilirsin dedi acaba hani daha vücut hassaslasmamistir gibisinden. Sen vücuduna ne kullandin epilasyon altimizda? ? Bide tedavi bitince ne zaman ağda yapabilirim
Sonuç neden iyi değil cnm. Ne gibi sorunlar var cildin nasıl şu an? ?Benim bacak yüz vs tüylerim hep sarıdır onları hiç almadım tedavi süresince.jilet dışında bir şey kullanamadım malesef diğer bölgelere..Bi kere ağda yapayım dedim koltuk altıma hay yapmaz olaydım..iki taraf da yara içinde.Tedavim bitti bu arada arkadaşlar..Ama istediğim sonuç değil malesef.
Cnm öyle ağda vakası duymadım benim arkadaslarim da bu hapı kullanırken ağda yaptı bi sorun olmadı. Cilde göre değişiyor heralde. Cnm kötüyse bi cildiye ye gozuk. Bıyık bölgesi olsaydı onericegim şeyler olurdu biyik ta ağda vakası çok gördümTedavi bittikten 15-30 gün sonra cilt rahatlıyormuş sanırım ondan sonra ağda yapılabilir..Bildiğiniz bir yol var mı şu ağdanın tahrişini azaltmak için acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?