Esselam....Arkadaşlar bende bu ilacı kullanıyorum üçüncü aydayım.Ramazan dolayısıyla su içemediğim için dozunu azaltmak zorunda kaldım. Fakat bir haftadır burun kanaması sızıntı şeklinde devam ediyor.Doktorum krem sürmemi söylemişti ama krem kanamaya engel olmuyor ne yapmam gerek sizce? Çok rahatsız olmaya başladım çünkü.
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
Insallah doktorum tekrar kullanmama izin verir gercekten cok muthis bir hap. Ama boyle geri gelmesi hic te normal degil.
Merhaba teşekkür ederim :) Dozumu en düşüge aldım ramazan olduğu için 20mgMerhaba :) geçmiş olsun şimdiden.. Dozun nedir? Krem fayda etmiyor benimde olmuştu 3. - 4. Ayımda ben içine tereyağ sürüyodum feci nemlendiriyor kanamaların içte ki kurumalardan oluyo tereyağı bide zeytinyağını dene inan çok yardımı dokunucak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tedaviniz bitti mi saçlarınız dökülmüyordur inşallah önerdiğiniz ürünü dün aldım umarım bende de işe yarar ilaç bitti gerçi ama dökülme devam bakalım stres yapmamaya çalışıyorumcnm tedavim bitmedi ama kullandığım üründen dolayı saçlarım dökülme sorunu yok istersen bi dene ben ilaçtan öncede kullanıyordum tavsiye ederim sitedede reklamı var HC saç bakım complexi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?