Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
doktorun 5 ay yeterli diye kendisi mi kesti. yoksa sen dr.a danışmadan mı bıraktın. 50 kilodan düşüksen günde 30 mg. 6aya yakın kullanılıyo. kuzenimden biliyorum. ben 57 kiloyum. 30 mg kullanıyom. 7buçuk ay tamamlancak sanırım.7. ayımdayım şimdi

kendisi bitirdi tedaviyi. 50 51 52 hep bu civarda kilom. 30 mg dan fazla aldım ben aslında günlük. 40 mg alıyordum sadece bir ay 50mg aldım. eksik kalmadı gibi. ama ben düzensiz kullandım işte ilacı saatine falan pek dikkat etmedim ondan mı acaba :/

acnemax diye bir ürün çıkmış şimdi onu kullanmaya başladım ve inanılmaz etkili bu ürünüde denemeniz gerekiyor bence kızlarr :)

kanındaki oranı korumakla alakalı bu durum canım. bir ayda kandan temizleniyo dedi doktorum. ben de akşamları 30 mg alıyom. ama belli bi saati yok. etrafımda çok kişi kullandı. ben de 5 yıl önce kullanmıştım.4yıl hiç sivilce çıkmadı yüzümde. sonra bi kaç sivilce çıktı.roaccutane geçmişim olduğu için dr.um bu yıl tekrar başladı önceki tedavinde dozaj tamamlanmamış dedi. 7 ay oldu işte tekrar başlayalı. bi ark.ım da 2 kez tam tedavi uyguladı. şu an siyah noktası dahi yok. çok abartılacak bi sivilcen yoksa tekrar kullanmana gerek yok. tabi dr.un karar verecek.ama kısa bi sürede tekrarlamaz normalde. etrafımda gördüğüm kadarıyla tabi :) çok dağınık anlatıyom sanırım

5 ay kısa bir süre değil mi? en az 6 ay sürüyo. kilona göre hesap yapılıyo. dozajı tamamlamamış olabilirsin.

nasıl hesaplanıyor bu.. bununla ilgili doktor bana bişey söylemedi günde 20 mg alıyorum şimdi ben akşamları bi tablet 56 falan kilomda hesaplama kısmını biraz anlatabilirmisin ???

canım kilona göre bişeyler yazıp hesaplıyo dr. benim dr.um da öyle yaptı. kuzenim ve arkadaşlarımınki de aynı şekilde yapmış. örneğin ben 57 kiloyum. 30mg kullanıyorum günlük. 7 veya 7 buçuk ay dedi dr... hesap nasıl yapılıyor bilmiyorum.

nasıl hesaplanıyor bu.. bununla ilgili doktor bana bişey söylemedi günde 20 mg alıyorum şimdi ben akşamları bi tablet 56 falan kilomda hesaplama kısmını biraz anlatabilirmisin ???

Kilonla 120'yi çarparsan minimum doz, 150'yi çarparsan da maksimum doz canım. Minimumu tamamlamış olman gerekiyor yani

Kilonla 120'yi çarparsan minimum doz, 150'yi çarparsan da maksimum doz canım. Minimumu tamamlamış olman gerekiyor yani

sağol fisunben, gaammzzee nin verdiği formüle göre en az 6.840 mg kullanman gerekiyor 7.5 ayda 6.750 mg almış olacaksın aşağı yukarı doğru yani bu formül.. bende 56 falan civarındayım ama günlük 20 m alıyorum 1. ayımı tamamlayıp tekrar gideceğim doktora belki bi ayarlama yapacaktır kan sonucuma göre.. şöyle bişey soracağım bide şimdi benim 11. günüm eski sivilcelerim azaldı hatta kayboldu denilebilir yeni çıkan 2 tane dışında, sadece bölgesel kızarıklıklar var yüzümde daha çok yeni başladım ilaca zaten çok da değildi sivilcelerim kısa zamanda sonuç alırsam dozu tamamlamadan kesebilirmi doktor tedaviyi?? sivilceleim geçtikten sonra kullanmak istemem yani doz tamamlansın diye ?? olmammı ??

Dozu tamamlaman gerekiyor eger bir daha sivilce çıkmasını istemiyorsan :) Tekrar çıkanlar arasına girme riskin azalır, tamamla dozunu iste :)

İyi haber bugün 5. ayım bitti :))))

Kötü haber laser epilasyon ile kurtulduğum kıllarım geri döndüler,yüzümde tüylenme var birde

dozu tamamlamazsan tekrar çıkıyor sivilceler. biraz zor bi süreç. fakat sonuç genellikle çok iyi oluyor. ayrıca ilk 2 3 ay normalden çok daha fazla sivilce çıkabiliyor. cildin kusması deniyor buna. bu sürede hiç oynamamak gerekiyor yüzle. geçmiş olsun

Son düzenleme:
bu ay bittikten sonra 6000 mg dozum tamamlanmış oluyor.

kardeşim hiç 40 kullanmadı hep 30 kullandı ben bir ay 10 mg alıp 4ay 40 aldıgım için eşitlendik. onda siyah nokta vs yok ama benmkiler tam anlamıyla geçmediler sanırım 1ay daha uzayacak benim tedavim Dayan yüreğiiim dayan :/

Evet, bunu biliyorum.Sanırım sınav döneminin geçmesini beklemeliyim.Yaşayan insanlardan öğrenmek istedim.Teşekkür ederim yanıtın için.Umarım istediğin sonuca kavuşursun.

yüzün çok kötüyse şimdiden başla derim. ama izler ve hafif sivilceler varsa şimdi başlama çünkü tam 2 ay kusma dönemi oluyo genelde. daha çok çıkabilir. riske atma bence.

Sanırım sınav dönemindeki stresten ve yorgunluktan kaynaklı, cildim son 1 yılda çok kötü bir hal aldı.Aslında bunu pek problem eden biri değilim ama çevremdekilerden çok fazla cümle duymaya başladım kendimle ilgili.Bunlar beni oldukça rahatsız ediyor.Bu yüzden başlamak istedim.Riskli bir dönemse erteleyebilirim.
Bir şey daha sormak istiyorum.Bu ilacın işe yaramadığı yani yüzdeki sivilce ve akneleri geçirmediği durumlar olabiliyor mu?

Yanıtın için çok teşekkür ederim.Yüzümün günlük temizliğini ve bakımını yapıyorum.Yine de kötü izler var, düzelmiyorlar.Bunun için önümdeki 2 ay yüzümü düzeltebilecek bir önerin var mı?

2dir yorumlarımı kimse takmıyo kajıcaam buralardan gidijem valla. duygusal ergen oldum oldum tüm kadın programlarına rating verir oldum esra erolun fanı oldum evde dura dura. bu konuda içimi boşaltabileceğim tek yer bura ;(

Kızlar merhaba;

İlacın dün itibariyle 4. ayına girdim artık sivilce çıkmıyor ve çevremdekilerin bile farkedeceği derecede iyileşme var, çok şükür yan etki olarak kuruluktan başka derdim yok onun haricinde tahlillerim hep iyi çıktı günlük sabah akşam 20mg kullanıyorum...
Bu aralar başlamak isteyenlere tavsiyem eğer aciliyetiniz falan yoksa bence yazın bitimine erteleyin çünkü yazın sıcak ve güneşten zorluklar yaşayabilirsiniz...
Ben bu geçtiğimiz günlerde hafta sonu tam gun dışardaydım yüzümde 50 faktör güneşkremi olmasına rağmen anlımda kızarıklar oluştu yani dikkat etmemiz lazım yazın aşırı derece hem lekeden dolayı hemde kuruluktan..
Ama kullanmak isteyenler tereddüt etmeden başlayabilirsiniz korkulacak bişey yok, bende ilk başta çok araştırdım bu ilacı ama sonuç süpere gidiyor =)

uzun zamandır kullanan arkadaşlar;

yüzüm şimdi sıcaktan güneşte kalmışım gibi kızarık tüm suratım yani bu kızarıklık geçecekmi yoksa ilaç kullandığım sürece olacakmı??

bide bu kuruluk olayı dudaklarım çok kuruyor yüzümde pul pul dökülüyor bunlarda ilacı kullandığım sürece devam edecek mi..

son olarak bepanthen öneriyorlar hep bunu hem dudak hem yüz için mi kullanmalıyım.. sebamedin gündüz bakım kremini kullanıyorum yüzüme şimdilik sanırım yetmeyecek ilerde gittikçe artıyor çünkü kuruluk ve gerginlik, az önce duş aldım yüzüm nasıl gergin oldu..

çok sordum ama kusura bakmayın henüz 12. günüm daha çok yeniyim tırsıyorum yazda geliyo.. cevap verirseniz mutlu olurum..

Son düzenleme:
az önce göz için doktora gittim kuruluk çapaklanma falan olunca konjonktivit oldum sandım başlangıçtaymış tahriş olmuş damla verdi bepanthen i de eczacıyla konuştum yüzüm için el yüz kremini dudak ve burun için merhemin verdi kullanıyorum bakalım..

Hahah kıyamam :) Duygusal ergen senii, ama sivilcesiz ergen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…