nurnur daha önce de sormuştum ama tekrar sormak isterim.
bekar biri için ultrasonda ne kadar açılıyor (aşağıdan ve yukarıdan)? üstümüzü tümüyle çıkarıyor muyuz?
ben girdiğimde hafif karanlıktı zaten oda. göbeğime jel gibi birşey sürdü göbeğimin bi karış aşağısına kadar açtım öyle baktı. pek korkulacak bişey yok yani normal ultrason ama idrara sıkışık gidiyosun ya o hafif bastırdıkça patlıcam zannetmiştim :))
arkadaşlar merhaba aslında ben 7 ay öncesinde yazmıştım roaccuttune kullanmaya başlıyorum diye.. cildimde sivilce yok diyebilirim ama gözeneklerim ve siyah noktalarım çok fazlaydı o zaman kullanmaya başladım 3 aya yakın bir süre kullandım pek yan etkisi olmadı ama daha sonra kıbrısa geçtiğim için tahlillleri yaptıramadım bırakmak zorunda kalmıştım. ben roaccutene kullanmaya başlamadan önce lazer tedavim vardı çenemden dolayı bu sürede lazeride yaptırmadım... şubat tatiline gitiiiğimde tekarar başladım ben (çünkü o gözenekler beni çok rahatsız ediyordu ne yaptığsam bir türlü cildim düzelmemişti) şuan 2. ayımdayım ama çenemdeki tüy probleminden dolayı ağda kullanılmayacağını bildiğim haldeçeneme ağda yaptırdıttım ve çok az dersi kalktı ve ağda değen yerler de kabarık ve kızarık iz kalırmı çok korkuyorummm ( düzelsin asla bir daha dokunmayacağım
öyle mi :/ zaten 10kadından 7sinde olan bişeymiş bende belirtisi adet düzensizliği olmadı.sanırım sivilce ve biraz tüylenme oldu. Kafamı kurcalayan tek şey acaba roactan başka bişey denesem geçer miydi bunlar mesela doğum kontrol hapı.
gözenekle sivilcelerin bıraktığı çukur arasındaki fark neben o izleri gözenek mi sanıyorum acaba. ama doktor ilk aydan demişti gözeneklerinde var diye
ben doğum kontrol hapı kullanmıştım 1.5 yıl kadar :/ kullanırken iyi de sonra tekrar cıkıyor şu anda hem roac hem de doğm kontrol hapı kullanıyorum kistleri de halletmek lazım tabi. Bendekiler de küçük kistler hatta onlara kist bile denmezmiş kilo almazsan sorun olmaz dedi doktor ama işte sivilce yapıyor ben de son yolları deniyorum işte bunlarda işe yaramazsa artık uğraşmıycam bu arada soğan kürünü çok duydum ama denemedim ilaçlarımla bi etkileşm falan yapmasın diye ama aklımda deniycem
gözenekler delik delik bi görünüm oluyor bende var maalesef sivilcenin bıraktığı boşluk daha farklı daha büyük oluyor
kullandıktan sonra tekrar olacaksa bu kistler neden kullanıyoruz ki o hapları ve kistin tekrar oluştuğunu sivilceler tekrarladığında mı anlıcaz püf püüf
alnımda ve sağ gözümün altında küçük küçük çukurlar var benimde. zamanında çıkan sivilcelerin izleri onlar bakalım nasıl geçecek merak ediyorum doğrusu. tedaviden sonra yüz soyucu krem verip evime yollayacak gerçi doktor o bi gerçekte.
sanırım gözenek dediğimiz bunlar. benim burnumdaki siyah noktaların yerinde var birazcık bunlardan yüzümde yok.
o zaman doktorum bendeki sivilce izlerini gözenek mi sanmış. bariz küçük dikiş izleri gibi bendekiler birinin net görmesi için dibime yanaşması gerekiyor uzaktan kırmızılıklar kadar belli olmuyor gerçi de
Eki Görüntüle 676067
cevabın için teşekkür ediyorum arkadaşım benim biraz derisi kalktı heralde boynumda ve cenemde hala kızarıklık duruyor ve şuan çok acıyor benim endişem iz kalır diye korkuyorum iz kalma gibi bir durum olabilirmi??Merhaba ben de az önce yüzüme yaptım az bir şey şu anda kıpkırmızı ama dün de az bir şey denedim kızardı sonra eski haline döndü :) aylardır yapmıyordum ama çenemi falan almıyorum ben çene biraz daha hassastır tabi bepanthen sür bol
kontrolüme bugün gittim siyah noktalarım hala geçmediği için sanırım 1.5 ay falan daha var bitmesine. Bu yola baş koyduk ve alnımızın akıyla çıkıcazzz
Bu arada ellerinde kabarcık oluşan biri vardı onun için atıyorum bu resmi 2ay önce böyleydi elim bol krem sürün ben hametanla geçirdim
Eki Görüntüle 676198
cevabın için teşekkür ediyorum arkadaşım benim biraz derisi kalktı heralde boynumda ve cenemde hala kızarıklık duruyor ve şuan çok acıyor benim endişem iz kalır diye korkuyorum iz kalma gibi bir durum olabilirmi??[/QU
bence kalmaz canım bol bol krem sür ben de dayanamadım aldım
elim için verdiği krem BETNOVATE diye bi krem kortizon falan yazmıyor içeriğinde ama şimdilik sadece nemlendireyim ben o zaman, bişey çıkıncada buna başlarım..
bide şunu sormak istiyorum netten baktım bulamadım kan sonucunda demir eksikliğide çıktı bende ve demir hapıda verdi doktor bi uyarı yapmadı bana birlikte kullanmanın bi sakıncası olurmu sizce sabahları demir ilacını akşamları roacutteni kullanıyorum.. 4. gün bu gün henüz bi hareket yok ciltte..
arkadaşlar merhaba aslında ben 7 ay öncesinde yazmıştım roaccuttune kullanmaya başlıyorum diye.. cildimde sivilce yok diyebilirim ama gözeneklerim ve siyah noktalarım çok fazlaydı o zaman kullanmaya başladım 3 aya yakın bir süre kullandım pek yan etkisi olmadı ama daha sonra kıbrısa geçtiğim için tahlillleri yaptıramadım bırakmak zorunda kalmıştım. ben roaccutene kullanmaya başlamadan önce lazer tedavim vardı çenemden dolayı bu sürede lazeride yaptırmadım... şubat tatiline gitiiiğimde tekarar başladım ben (çünkü o gözenekler beni çok rahatsız ediyordu ne yaptığsam bir türlü cildim düzelmemişti) şuan 2. ayımdayım ama çenemdeki tüy probleminden dolayı ağda kullanılmayacağını bildiğim haldeçeneme ağda yaptırdıttım ve çok az dersi kalktı ve ağda değen yerler de kabarık ve kızarık iz kalırmı çok korkuyorummm ( düzelsin asla bir daha dokunmayacağım
teşk ederım aynen oyle yaptım gectı hafif bir pütürlükkaldı okadarcık.krem sür sabah öğle akşam bişey kalmaz evet normal bende de oldu ama geçti =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?