aramıza hoşgeldiniz buraya düzenli yazanların çoğu 4-6ay arasındalar bende 5buçuk aylığım :)
30yaşındaysanız ve sivilce hala çıkıyorsa ultrasona girip yumurtalıklarınıza bi baktırın derim. 5.ayımda girdim ultrasona ve pko sendromu olduğunu öğrendim. Bu ilaç yarıyor şükürler olsun ki. bittikten sonra kistler için ayrı bi hap mı kullanırım bilmiyorum
bu cuma 5.ayım bitiyor benimde. 3.aydan itibaren sivilce çıkmadı ellerimde egzama gibi bişeyler olmuştu kremlerle vs geçirdim.
iz konusuna gelince sabah kalktığımda bembeyaz bi yüz görsem de yanaklarımda (eskisi kadar olmasa da) kırmızı izlerim var ama onlarda geçecek biliyorum.
5 ay bitiyor vay be nasıl da geçirmişim bu kışı bu ilacın 5ayını. daha dün gibi aklımda hastaneye ilk gidişim
aa sen baktırıcaktın hatırladım yeni mi öğrendin bende de pko var
aramıza hoşgeldiniz buraya düzenli yazanların çoğu 4-6ay arasındalar bende 5buçuk aylığım :)
30yaşındaysanız ve sivilce hala çıkıyorsa ultrasona girip yumurtalıklarınıza bi baktırın derim. 5.ayımda girdim ultrasona ve pko sendromu olduğunu öğrendim. Bu ilaç yarıyor şükürler olsun ki. bittikten sonra kistler için ayrı bi hap mı kullanırım bilmiyorum
ha bide şunu söyleyim polikistikoveri olan bi arkadaşımda bi süre rouacutten kullandı bekardı o dönem geçirdi ama sonra tkrar çıktı polikistikovere de iyi geldiği için doğu kontrol hapına başlattı doktor şimdi evli hem korunma hem de sağlık için kullanıyor ve tüzüde gayet iyi durumda bilgniz olsun doğum kontrol haplarıda işe yarıyor.. bebekleride var şimdi pko ile ilgli bi sorunu kalmadı ..
Bende 4ay gibi bi süre roaccutane kullandım yaptığı tek yan etkisi dudak kuruluğuydu. Ben lens kullanıyorum ama göz kuruluğu gibi bi yan etkisi olmadı. Sivilcelerimi geçirdi ve sivilce izlerimide yok etti fakat kullanımdan sonra yüzüne gerekli bakımı yapmassan tekrar çıkıyor. Eğer kullanıcaksan daha sonrasında yüz bakımını yapman gerekiyor :) Dediğim gibi çok bir yan etkisi olmadı depresyon gibi kullanan birçok arkadaşım var onlardada sadece dudak kuruluğu yada gözde kuruma olmuş. Yinede iyi bir doktora sormanda fayda var tabiki ama doktor kullanmanı istiyorsa rahatlıkla kullanabilirsin :)
açıkcası yüze bakıp bakmamakla sivilcenin alakası olduğunu düşünmüyorum. Yüzüne krem sürmez bakım yapmaz ama sivilcesi de çıkmaz çoğu tanıdığımın. Ben zamanında kil maskesiydi o kremdi bu kremdi ooo neler kullandım ama sonuç => roac kullananlar başlığı
İçten gelen birşey bu
merhaba arkadaslar bn 29 gundur kullanıyorum dun doktar kontrolm vardı hıc bir şeyım yoktu ama bu sabah elımde bas parmağıma dogru bole kırmızılılar olusmus sankı bı yere surtmusum gıbı pütürtülü bole isilk dökmüşüm gibi böle şeyler normal mi?
Yarın 6.ayıma giriyoruum, ilaçlarımı ve güneş kremimi de alıcam inşallah :) Hepimiz için sivilcelerin hiiç çıkmadığı,güzel bir ay olur umarım.
vatana millete hayırlı uğurlu olsun benimde cuma gunüüüüüüüüüüüü 5.ay bitiyor vay be =)
açıkcası yüze bakıp bakmamakla sivilcenin alakası olduğunu düşünmüyorum. Yüzüne krem sürmez bakım yapmaz ama sivilcesi de çıkmaz çoğu tanıdığımın. Ben zamanında kil maskesiydi o kremdi bu kremdi ooo neler kullandım ama sonuç => roac kullananlar başlığı
İçten gelen birşey bu
ellerde egzma olabiliyormuş bi ilaç verdi bana doktorum ama ne zaman çıkmaya başlıyor bunlar 1 ay sonra falan mı şimdi ullanmıyorum elim için kremi kullanmalımıyım şimdi de ??
Hiç vay be deme valla nur neler neler yaşadık 5 ay boyunca dile kolay :)
ha bide gulsuy
ben kist olduğunu duyunca soğan kürü denedim İbrahim Saraçoğlu tarif ediyordu. 15gün sabah akşam içtim öyle akıntı falan olmadı ama inşAllah etki etmiştir bu ay yine baktırıcam ultrasondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?