aynen ya benim yüzümde de var ;( testte yaptırmadım ben 4.ayım dolacak
son foto çok bulanık çıkmış birde ilk fotodaki bir iki yerde beyaz parlak yer var onlar da imex.. fondöten yok geçmeye başladı gerçekten mutlu oluyorum :)
ne zamandır giremiyordum kusura bakmayın görmemişim.. ben önce bepantol sürüp öyle fondöten sürüyorum daha önce farklı fondötenlerde kullandım fakat bunun varlığını bile hisetmiyorum. şuan fiyatı 122 lira ben aldığımda 80 di bende şimdi biterse nasıl bir daha alcm diye düşünüyorum ama bir kutusu baya dayanıyor. verdiğiniz paraya değer diye düşünüyorum. ağustos ayında almıştım yarısına geldim şuan. onun dışında başka sorularınız varsa cevaplayabilirm :)
senin roc.tan sonra oldu herhalde. ben daha başlamadım ilaca acaba hormonlardamı bişey var o yüzden mi çıktı sivilce diye düşündüm o yüzden baktırcam hormona. ya bu tüyler makyajdan felan oluyor herhalde ben kendimi bildim bileli makyaj yapıyorum birazda dış etkenlerden oluyo diye düşünüyorum..
adı neydi fondotenin pardon? Bi de mineralli mi? Tüm eczanelerde var mı acaba.. ama cok pahalılar ya
senin roc.tan sonra oldu herhalde. ben daha başlamadım ilaca acaba hormonlardamı bişey var o yüzden mi çıktı sivilce diye düşündüm o yüzden baktırcam hormona. ya bu tüyler makyajdan felan oluyor herhalde ben kendimi bildim bileli makyaj yapıyorum birazda dış etkenlerden oluyo diye düşünüyorum..
Merhaba arkadaşlar ben bugün başlıcam roaccutane ve cok korkuyorum benim suratımda hiç sivilce yok ama sırtım ve kollarım vahim durumda çok enteresan ama yuzmde hayatm boyunca bı kabarcık olmazken sırtım ve kollarımdan sıvılceler hıc eksık olmadı dermotolgum en sonunda bu ılaca baslamama karar verdı ınş sıvılceler artmaz cunku ben arastırdıkca goruyorum kı ınsanlar kullanmaya basladıktan sonra cok fazla şekilde sıvılceleri artmış dogrumu tespit etmişim bana bı akıl veya tecrubesı olan bırı bılgı verebılırmı?
yüzde yüz mineral adı young blood. bu markanın birde sıvı fondöteni var ama toz olanı bizler için uygun ürün açıklamasında akneli ciltlerde ve yaralarda kullanılabilir yazıyor bi zararı yok dediğin gibi çok pahalı bende indirimden aldırmıştım anneme bitince ne yapcam bilmem.. ama dediğim gibi çok uzun süre gidiyor yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ben bi 3-4 ay daha gider çok az miktarı yetiyor kapatmak için
bu şekilde. dedğim gibi çok büyük bi kapatıcılık yok ben seviyorum kızarıklarımı gideriyor en azından ama kullanım şekline de bağlı mesela Biodermanın akn kremini kullanıyordum altına makyaj bazı olarak kullanılıyormuş zaten sonra kremi sürüyordum o zaman daha iyi duruyordu daha iyi kpatıyordu mesela. birde bu ton benim tenime biraz açık çok fazla sürünce merhumlara benziyorum
yok ben normal rosensenin köpük temizleyicisi ile yıkıyorum direk iki kez arka arkaya yani ilkinde çıkmayan kirler ötekinde çıksın diye.. o kadar :) bende de aşırı leke var onlarda sivilce gibi görünüyoiyice araştr markaları almadan bence eczacılara da çok bakma canım hepsi kendi sattığı ürünü övüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?