Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son foto çok bulanık çıkmış birde ilk fotodaki bir iki yerde beyaz parlak yer var onlar da imex.. fondöten yok geçmeye başladı gerçekten mutlu oluyorum :)
Ben 1 bucuk aydır bu ilacı kullanıyorum ve bu surec zarfinda HICBIR DUDAK SOYULAMSINA MARUZ KAMADIM CUNKI DUDAGIMDAN NIVEA DUDAK KORUYUCISUNU HIC EKSIK ETMEDIM..ustune basa basa soyluorum cunki etrafimda kullananlarin facia bi sekilde dudaklarinin parcalandigini gordum.ben ilk basladgm andan itibaren cebimden hic eksik etmedim ve kurumasina firsat vermeden gece gunduz surdum.hicbi sorun da yasamiorum.gunluk 40 doz kullandgm halde..buarada benm kullanmaktaki asil amacim dudak ustundeki güneş lekelerimi yok etmek çünki bu ilacın sivilceyi yok ederken yuzu soydugunu ve rengi açtığını duydum.umarım faydasını görürüm..bişey sormak istiyorum.ben beden egt ogrtmnyim ve malesef hep dışarda güneşin altında kalıyorum.koruyucu olarak solante 50 faktör kullanıyorum..sizin daha iyi olduğunu düşündüğünüz bi koruyucu var mi ????evet tabi içteki iltihabı dışarı atıyor ilk başta ama yuzunde çıkacağını sanmam eğer hiç çıkmıyorsa sırtını ve kollarını da o süreçte kimse görmez yaz gelene kadar da geçer zaten :)
artık nette araştırmaktan bıktım bu cok iyi dedikleri ürüne tamam diyorum altlarda olumsuz yorumlar oluyor aslında hepsinin kapatılıcık derecesi aynıdır bence yani farklı olan adları :/
Şimdiden tedavinin sonunda nasıl olacağını tahmin ediyosundur herhalde, bebek gibiii cilt :) Maşallah diyim!
Ben 1 bucuk aydır bu ilacı kullanıyorum ve bu surec zarfinda HICBIR DUDAK SOYULAMSINA MARUZ KAMADIM CUNKI DUDAGIMDAN NIVEA DUDAK KORUYUCISUNU HIC EKSIK ETMEDIM..ustune basa basa soyluorum cunki etrafimda kullananlarin facia bi sekilde dudaklarinin parcalandigini gordum.ben ilk basladgm andan itibaren cebimden hic eksik etmedim ve kurumasina firsat vermeden gece gunduz surdum.hicbi sorun da yasamiorum.gunluk 40 doz kullandgm halde..buarada benm kullanmaktaki asil amacim dudak ustundeki güneş lekelerimi yok etmek çünki bu ilacın sivilceyi yok ederken yuzu soydugunu ve rengi açtığını duydum.umarım faydasını görürüm..bişey sormak istiyorum.ben beden egt ogrtmnyim ve malesef hep dışarda güneşin altında kalıyorum.koruyucu olarak solante 50 faktör kullanıyorum..sizin daha iyi olduğunu düşündüğünüz bi koruyucu var mi ????
Kızlar merhaba ben daha önce bir çok kez yazdım. Tedavim bitti.
Leke tedavisinde olduğumu. Neostrata Gel Plus %15 AHA ve acnelyse kullanıyorum.
Doktorum bana Bioderma'nın yüz temizleme jeli ve nemlendirici kremi önerdi, onları da aldım.
Cildimi baya rahatlatıyor. Hatta internetten kampanyalı sipariş verdim. Ürünleri bi kaç gündür kullanıyorum ve memnunum.
Bioderma Sebium Hydra Cream ve Bioderma Sebium Foaming 500 ml Gel
Eki Görüntüle 648754
çok teşşk ederim içimi rehatlattın bugun başladım hadi bakalım hayırlısıevet tabi içteki iltihabı dışarı atıyor ilk başta ama yuzunde çıkacağını sanmam eğer hiç çıkmıyorsa sırtını ve kollarını da o süreçte kimse görmez yaz gelene kadar da geçer zaten :)
Ben 1 bucuk aydır bu ilacı kullanıyorum ve bu surec zarfinda HICBIR DUDAK SOYULAMSINA MARUZ KAMADIM CUNKI DUDAGIMDAN NIVEA DUDAK KORUYUCISUNU HIC EKSIK ETMEDIM..ustune basa basa soyluorum cunki etrafimda kullananlarin facia bi sekilde dudaklarinin parcalandigini gordum.ben ilk basladgm andan itibaren cebimden hic eksik etmedim ve kurumasina firsat vermeden gece gunduz surdum.hicbi sorun da yasamiorum.gunluk 40 doz kullandgm halde..buarada benm kullanmaktaki asil amacim dudak ustundeki güneş lekelerimi yok etmek çünki bu ilacın sivilceyi yok ederken yuzu soydugunu ve rengi açtığını duydum.umarım faydasını görürüm..bişey sormak istiyorum.ben beden egt ogrtmnyim ve malesef hep dışarda güneşin altında kalıyorum.koruyucu olarak solante 50 faktör kullanıyorum..sizin daha iyi olduğunu düşündüğünüz bi koruyucu var mi ????
bugün 4.ayım bitti kontrole gittim hormon konusunda içimin rahat olmadığını ve kandan hormonla ilgili herhangi bişeye bakılıyosa onun sonucunu da cıkarmalarını istedim kanla bakılmıyor ama pelvik ultrason randevusu verelim sana dedi doktor. Nette görsellere baktımda anlamadım bişey daha önce baktıran var mı bu pelvik us dan karından mı bakılıyor?
bugün 4.ayım bitti kontrole gittim hormon konusunda içimin rahat olmadığını ve kandan hormonla ilgili herhangi bişeye bakılıyosa onun sonucunu da cıkarmalarını istedim kanla bakılmıyor ama pelvik ultrason randevusu verelim sana dedi doktor. Nette görsellere baktımda anlamadım bişey daha önce baktıran var mı bu pelvik us dan karından mı bakılıyor?
Tatlım alttan bakılıyor pelvik ultrasonda, cinsel bölgeye bir alet sokuyorlar dibine kadar, o görüntüyü yansıtıyor ekrana. Evliysen, bakire değilsen öyle olur o ancak.
bence sen başka bi doktora git. alttan muayene edilmiyo hormon testinde. boşuna sıkıntıya sokma kendini. bende doktora sordum adetin 2. günü gel kan verirsin dedi.
Eklemeyi unuttum kızlar, ben hem sivilceli, hem şişe dibi gözlüklüyüm. Üstüne üstlük dişlerimde tel var. Çirkin Betty'den farksızım Buna rağmen hiç takmıyorum kafama çıkan sivilceleri. Çünkü düzeleceğine ve bir kaç ay sonra daha da güzelleşeceğime inanıyorum. Cildim yenilenecek, dişlerim düzelecek. Göbüşümü de eritip, lens taktım mı fıstık gibi bir hatun olucam allahın izniyle İlacın depresif yaptığına dair söylemler var, antidepresan kullanıyorum 2 aydır. En ufak bi karamsarlığa bile düşmedim son 1 haftadır, depresif olmak şöyle dursun Malum bahar ayları geldi, içinizi ferah ve kıpır kıpır tutmaya bakın, hep gülümseyin :)