bişey sorcam sana nurnur2. bi aralar karaciğer enzimlerim yükseldi diye ilacı azaltmak zorunda kalmışsın galiba. kaç çıkmıştı senin değerlerin. benim de yüksek ama doktor dozu yükseltti güvenemedim şimdi
canım bence vaktin varsa bi araştır bebek işini derim... Daisyy doğru söylüyor 5aydır evlisin neden kendini kasıyosun 5 yıl çocuğu olmayanlar bile ben kısırım demiyor forumdaki topikleri bi oku derim... Psikolojik etkiden dolayı bile olabilir.... Her şeyi ilaca bağlamayın okuyan insanları da korkutuyorsunuz
aslında işte ben belki bahane arıyorum ilaca sebep buluyorum bugün sonuçlar iyi çıktı çok mutluyum yani burada bebeğim olursa bu ilacı gönül rahatlığı ile kullanın kısırlık yapmıyor bebeğim oldu diye yazmayı ne çok isterim kusura bakmayın ama yinede tek tavsiyem gerekmedikçe son çare olmadıkça kullanmayın mesela benim için çok gereksizdi aslında izlerim vardı aslında kist varmış yada bazılarında guatr ya da erkeklik hormonunun fazla çalışması etkiliyormuş sivilceyi araştırın bi öyle kullanın inşallah rabbim derdinize derman verir doğru söylemiş arkadaşın biri de haklı o sivilceler bazen okadar yıpratıyordu ki insanı sevgilinin yanında gözünün içine bakamaz ediyordu uzun laf ettim eğer bebek haberi alırsam buraya da yazacağım allah şifalar versin arkadaşlar...
56-60 gibi değerlerde çıkmıştı benim ilk ay kullandıktan sonra. 10mg a düşürdü doktor. Doz düşünce sivilce artmıştı.
2aydır 10-25 arasında çok şükür bu ayda öyle olur İnşAllah...
vücut ilaca alıştıkça değerler normale dönüyo galiba. benimki eskisine göre 14-15 artmış, hep böyle gider diye korktum
benim doktorum ilacın karaciğere etkisinin ilk 3 ayda görüleceğini daha sonra etkinin daha tolere edilebilir seviyelere gerilediğini söylemişti. hatta bu yüzden genelde hastalarına 4. aydan itibaren doz artırımı öneriyormuş. bana da 40 mg'den 50 mg'ye çıkarmayı önerdi, ama son 3 ayda bu kadarcık artık sadece 2 hafta kar ettiriyor bana. 2 hafta için 50 mg dozun ceremesini çekmeye değmez dedim ve kabul etmedim.
vücut ilaca alıştıkça değerler normale dönüyo galiba. benimki eskisine göre 14-15 artmış, hep böyle gider diye korktum
kızlar mrb.25 yasındayım ve hala sıvılce mağdryum.sert ve buyuk cıkıo.hormon testlerım normal,kist yok.hiçbi sorun yok ama sıvılceler var.bu ilaç son çarem olacak sanrım.tum sıvılce kremlerını antbıyotıklerı ıctım bır tek bu ılaç kaldı yan etkılerı benı cok korkutuyo.burada baya sayfalrca yazılmış ama su an kullanan veya onceden kullananan arkadaşlar dudak kuruluğu dsnda cıddı yan etkı gordu mu merak edıyorum....
Arkdaşlar roaccutane zayıflamaya neden olan bir ilaç mı ?
öyle diyolar ama ben göbeği saldım artık önceden daha zayıftım bendemi zıtlık anlamadm ahah :)
kızlar mrb.25 yasındayım ve hala sıvılce mağdryum.sert ve buyuk cıkıo.hormon testlerım normal,kist yok.hiçbi sorun yok ama sıvılceler var.bu ilaç son çarem olacak sanrım.tum sıvılce kremlerını antbıyotıklerı ıctım bır tek bu ılaç kaldı yan etkılerı benı cok korkutuyo.burada baya sayfalrca yazılmış ama su an kullanan veya onceden kullananan arkadaşlar dudak kuruluğu dsnda cıddı yan etkı gordu mu merak edıyorum....
aynen ya ben de 4 kilo aldım bu ilaçtan sonra ama öyle böyle değil inanılmaz arttı iştahım :)
Arkadaşlar herkese selam.
Öncelikle 12 yıldır kullanmadığım sivilce ilacı kalmadı desem yalan olur.
Benim cildim eskiden tedavisini tamamlamadığım sivilceler yüzünden berbat halae geldi.
Roaccutane kullanmaya başlayalı 2. ay bitmek üzere hatta yarın doktora kontrolüme gidicem.
Dudaklarımda aşırı kuruluk ve kan düzeyimde düşme meydana geldi. Bir de bir kaç defa aç karnına almak zorunda kaldım.
Mideme dokundu. Onun dışında ben uzun zaman bu ilacı araştırdım. Artık son çare olarak kullanmaya başladım.
Başladıktan sonra 1. ayda bir arkadaşıma rastladım. O arkadaşımın suratında bir tane temiz yer yoktu sivilceden,
Öyle olmuştu ki artık fondoten kapatmıyordu. Kızın yüzü resmen bebek cildi gibi olmuştu. Ondan sonra daha kararlı bir şekilde ilaca devam ediyorum.
Kısmetse tedavim bitene kadar da devam edicem.
Dudak kuruluğu yapıyor cilt bazen aşırı soyulabiliyor özellikle çene ve alın.
Onun dışında bu psikoloji bozması tamamen yalan diye düşünüyorum. Ben normalde çok asabiyim. Ama ilaçta beni öyle yapacak birşey olmadı.
İntihara sürüklenen kişilerin cildi yüzünden asosyal olmak zorunda kaldıkları için kendilerini o derece bozduklarını düşünüyorum....
Gelişmeleri yine yazacağım. Hepinize temiz ciltli sağlıklı günler dilerim...
nemlendiricilerini sürersen kuruluk vız gelir şekerim :) bende 2ay yüksek dozdayım geceleri kemiğimde batmalar oluyor ama dayanıcam pes yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?