Çok mercii, evet evet Meditech Arnica Krem verdi bana daha pazartesiden beri kullandığım için tam bilmiyorum tabi:) umarım etkili olur, gelişmeleri yazarım, hep yazıyorum zaten:)
ben bir aydır kullanıyorum bu ilacı ve bir haftadır yüzümde hafiften bi yağlanma hissediyorum öncede dokunduğumda kuruydu yağ namına bişey yoktu sizde nedennn? krem de sürmüyorum doğru dürüst böyle bişey yaşayan varmı yaaa???
Güzelim güzel sonuçlar alırsan yaz mutlaka olur mu?? ben de etkili bişey kullanmayı düşünüyorum, birsürü sivilce çıktı kıppppkırmızı alnım(
ben bir aydır kullanıyorum bu ilacı ve bir haftadır yüzümde hafiften bi yağlanma hissediyorum öncede dokunduğumda kuruydu yağ namına bişey yoktu sizde nedennn? krem de sürmüyorum doğru dürüst böyle bişey yaşayan varmı yaaa???
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
o ilacı benim eşim alnında oluşan sivilce gibi kızarıklıklar için kullandı benim babam da bir dotor çok fazla yan etkisi var o ilacın hatta kan vermemesi için imza bile attırmışlar eşime. Babam da ben de karşı çıktık kullanma diye eşim bir süre kullandı geçer gibi oldu ama tamamen iyileşmedi sonra kendi bıraktı ilacı ve sivilceler eskisinden daha fazla oluşmaya başladı.Ben eşime doğal bir ürün buldum size de bu konuda yardımcı olabilirim. O tür ilaçlar bir yeri tedavi ederken bir çok yeri de çökertiyor vucutta. gokcendelice@hotmail.com dan mesaj atabilirsiniz ....
7 ay kullandım,2 ay 40 mg diğer aylar 20 mg..evet sivilcelerim gecti bi daha da çıkmaz inş. ama sivilce izleri duruyor cok fena..çökük çökük görünüyor ve de cildim yine yaglanmaya siyah noktalar yine cıkmaya basladı..lekeler için doktor lazerden baskası işe yaramaz dedi cunku diğer tum kremler bende alerji yapıyor..benzer süreci yasayanlar var mı acaba
ilaç kullanırken yarıda kesildiğinde sivilceler belli bir süre sonra tekrar çıkıyor zaten intihara sürükleyecek bişeyin olduğunu zannetmiyorum bu ilaç çok abartılıyor ya da bende etki etmedi de öyle mi düşünüyorum acaba.. Benim doktorum 2kızında da kullanmış zararlı olsa piyasada kalmazdı zaten
boşver bu gibi kişilere cevap bile verme. amacı reklam. zaten mesaj sayısına baksan anlarsın
belki aynısını başkası yaşamasın diye söylüyor olabilir ama başta da dediğimiz gibi her bünye de farklı etki ediyor işte kullanan 100 kişiden 100ü de memnun kalamayabilir tabi biz bunu yaşayıp görücez umarım ilacı bünyelerine yarayanlardan oluruz
Hemoroid yaptı bende ve popomun üstüne oturamıyorum, insanın bu ilaçtan başka çaresi olmaması çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?