Yapma yaa ben de dua ettim valla inşallah kimsede olmaz diyeevet ya bende de oldu sanırım :S neden oluyor ki bu
Yapma yaa ben de dua ettim valla inşallah kimsede olmaz diyekurutuyor ya hani ilaç her yeri o yüzden çok su içmek ve de sebze , posalı meyveler yemek gerekiyor çok üzüldüm bu ne kötü şeymiş keşke baştan dikkat etseydim
Maşallah ben içmiyodum vallaama ben günde 2.5 3lt su içiyorum ki
ben günde 2.5 3 lt su içiyorum bende aynı sorunları yaşıyorum.
3,5 aydır kullanıyorum her yerim kurudu sivilceler hariç, ve ben öyle 2-3 litre su asla tüketemiyorum offf..
Cumartesi 4.ayıma başladım bakalım hayırlısı doktor istersen 50mg de yazabilirim dedi ama ben istemedim çünkü çok su içmediğim için heryerim kururdu yoksa, Allah korusun, 40mg devam :)
Şu hormon meselesini sordum, senin sivilcelerin öyle değil ki dedi bir de bu ay 8 gün erken adet oldum dedim, yan etkisiymiş zaten, 2-3 ay adet olmassam sorun olurmuş içim rahatladı:) Yüzümde kusma dönemlerinden kalan kırmızılıklar vardı onun için de krem verdi 7-10 gün içinde etki gösterirmiş, umarım her şey dilediğimiz gibi olur:)
Cumartesi 4.ayıma başladım bakalım hayırlısı doktor istersen 50mg de yazabilirim dedi ama ben istemedim çünkü çok su içmediğim için heryerim kururdu yoksa, Allah korusun, 40mg devam :)
Şu hormon meselesini sordum, senin sivilcelerin öyle değil ki dedi bir de bu ay 8 gün erken adet oldum dedim, yan etkisiymiş zaten, 2-3 ay adet olmassam sorun olurmuş içim rahatladı:) Yüzümde kusma dönemlerinden kalan kırmızılıklar vardı onun için de krem verdi 7-10 gün içinde etki gösterirmiş, umarım her şey dilediğimiz gibi olur:)
ben de 4. ayımın ortasındayım fakat hala aktif sivilcelerim çıkıyor ve söz ettiğin gibi kırmızılıklar da var, tedavinin olumlu sonuçlanacağına dair şüphelerim var
Gamzee geçmiş olsun öncelikle. Doktorun bir krem verdiğini söylemiştin kırmızılıkları azaltması için, kullandın mı, işe yaradı mı acaba? Adı nedir bir de?
ben de 4. ayımın ortasındayım fakat hala aktif sivilcelerim çıkıyor ve söz ettiğin gibi kırmızılıklar da var, tedavinin olumlu sonuçlanacağına dair şüphelerim var
Üff ben de aynen 4.ayımın ilk haftasındayım hala aktif sivilcelerim ve kızarıklıklarım var, bir sivilce de demiyor ki iz bırakmadan gidiyimUmarım bir an önce kurtluruz!
tedavinin bitimine 1 hafta kala bile aktif sivilceleri olanları duydum.
bu arada geçenlerde kuaföre gittim. adam saçımla ilgili çok olumsuz şeyler söyledi. saçının yağı hiç kalmamış, normal değil, böyle giderse kel kalırsın, mutlaka saçını yağlandırman lazım dedi. ben kullandığım ilaç yüzünden kuruyor dedim. acilen yağ bakımı yap saçlarına ve kestir dedi.
yüz dışında heryeri nemlendirmek lazım gerçekten ya.
burdaki kimsenin daha önce nemlendiriciye gerek bile duyduğunu sanmıyorum çünkü hepimiz yağlı cilde sahiptik. şimdi nemlendiricilerle yaşamak zorundayız 6 ay :) sonradan eski halie döner diye düşünüyorum.
göz, dudak, saç ve genital bölgeyi nemli tutun yeter :)
saçı nasıl nemli tutcaz bacım ya uzun bide yıkamak yerine bıcı bıcı yapmak daha kolay geliyo 5saatte 1yapamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?