Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar ben de 2 yil once zoretanin kullanmistim 40 mg yuzum cok duzeldi o zamandan beridir de sivilcem cikmadi yaglanmam da azaldi ama goz kurulugum yuzunden artik lens kullanamiyorm gerci şık bir gözlükle bu sorunumu cozdum o yuzden bi daha olsa bi daha kullanirim
damlanın markası ne kızlar benimde acıyodu gözlerim lens solüsyonu damlattım birazcık rahatlattı doktora gidip damla istiycem
damlanın markası ne kızlar benimde acıyodu gözlerim lens solüsyonu damlattım birazcık rahatlattı doktora gidip damla istiycem
evet canım tv ye yakından bakınca rahatsız oluyorum tabi pc de rahatsız ediyor gözlerimi. Damla damlatınca geçiyor benim. 1aydan fazla kullanılmıyor zaten yani en azından bizimki öyle diğer damlalara özgü bişey mi bilemiyorum yanlış bilgi vermeyim damlayı alalı 1ay oldu mu senin
15 gün falan oldu. Ama doktor bitince tekrar al kullan dedi. Damlanın adı Eyestil günlük kullanım için. içinde 20 günlük falan var. Göz muayenesnde o makineden ışık geliyodu ona bile bakamadm.
Umarım ilaç bitince gözle ilgli bi sorun cıkmaz.
işte o bahsettiğin kişi benim canım. aynen benimde yüzüm gün içinde kırmızılaşıyor. tedavim biteli 1,5 ay oldu. çukur da var, iz de var bende ama yüzüm çok iyi durumda. izler için de krem kullanıyorum. geçicek inanıyorum. plastik cerrahi falan ne alaka anlamadım, sen içini ferah tut, tedavin bitince iz için krem kullanırsın. uzun zamanlı olsa da geçicek yani eninde sonunda.
normal canım hiç sıkıntı etme ilacım 1 hafta önce bitti benim son 3 ay hiç çıkmadı ama küçük 1 2 tane cıktıgı olmustur 4.ayda falan o yüzden rahat ol
Arkadaşlar ben bugün 3. ayıma girdim. Çok az aktif sivilcem kaldı. Cildime dokundugumda çok az pürüz var fakat aynaya baktıgımda eskisinden çok daha fazla iz var. Sizce ilacın patlama dönemi bittiği içiin sivilceler yeni söndüğü için midir ? Geçer mi kısmende olsa. Çünkü gerçekten hoş durmuyorlar
aynen canım benim de yanağımda kırmızılık var ve hafif şiş, onun dışında aktif sivilce yok ama yanaklarımda kırmızılıklar var yüzüm pürüzsüz gibi dokunduğumda ama bilmiyorum bakalım 2 ay daha sabır 5.ayda olmazlar belki
benm yüzümde bunun gibi ama o kırmızılıkları medacasol ile hafiflettim daha bir haftadır filan sürüyorum iyice geçmedi tbii..