aynı durumdayızben de roaccutane a aynı şekilde başladım diane 2 yıl kullandım tekrar çıktı 2 aydır roac kullanıyorum bu hafta hormonlarıma baktırıcam umarım normaldir
Size bu ilaci horman tahlili istemeden yaptirdi sanirim.benden de istememisti bunun cilt problemi oldugunu soyledi bu sekilde cozebiliriz anca dedi.Bu ilaci bizim sekilde kullanmaya baslayip sivilceleri tekrar cikan var mi arkadaslar? Merak ediyorum cok bosunami kullaniyorum problem baska bir yerde mi acaba diye(
harfleri öyle bi yutmuşsunuz ki zorlukla okudum düşüncelerinizi yazdığınız için sağolun da ilacı kullanıp mükemmel sonuca ulaşanlara ne diyorsunuz?
ayrıca her ay kan testi yaptırmış mıydınız? Hormon testi yaptırmış mıydınız? Doktorunuza her konuda danışmış mıydınız? Ha bunları yaptınız diyelim ama soluğu böyle bu konuda bu şekilde aldığınız için bişey diyemiyorum gerçekten.
Bu ilaç burdaki herkes için SONDURAK neden kimse anlamıyor bunu? bizde keyfiyen kullanmıyoruz. 100 yorum okuduysam 10 tanesi böyle oldu ama ben o 90 kişiye uymak zorundayım.
cnm kötü bir niyetle yazmadım...aslında sende haklısın bnde bu forumdaydım roancnte kullnrkn bende kızıyrdm böyle yazanlara ama haklılarmş..yanlş anlma 2 yıl snra nedeeemk istdiğimi anlycksn..
bütün tahlllermi yaptrmşdm her ay yaptryrdm 6.ayda kolestrolö 400 olmşdu ck zayflmşdm brkmşdm( cildim süper olmşdu makyjszz bile harika görnyrdm sizde ole olcksnz amaa devamında yeniliyor onu demek istyrm..
bilsydm yenlycgni 6 ay bu ilacn yan etklerni çekmzdm demek istyrm..
sizleri etklmk gibi bi aamacm yok ben çok çekdm siz çekmeyn demek istyrm tabi sizin seçiminz...bnada söylemşlerdii çok cnm sıkılmsdı inanmamşdm....
şuan pişmanm...
dilerim siz yaşamazsnzz
bende de istemedi. çıkan sivilceler kistikse o durumlarda istiyorum dedi. benim adet düzensizliğim yok ama parmaklarımda boğum boğum kıllar çıkmaya başladı sadece kıllanma olursa yine hormon bozukluğuyla bi alakası olur mu ki test yaptırmadım hala
Benim jinekologum killanmaninda hormon bozuklugu oldugunu soylemisti iki sene once.hatta erkeklik hormonun fazla calismasi dedi.o sebeple diane35 vermisti.neyse artik kullanmaya basladik bekleyip gorucezbende de istemedi. çıkan sivilceler kistikse o durumlarda istiyorum dedi. benim adet düzensizliğim yok ama parmaklarımda boğum boğum kıllar çıkmaya başladı sadece kıllanma olursa yine hormon bozukluğuyla bi alakası olur mu ki test yaptırmadım hala
Benim jinekologum killanmaninda hormon bozuklugu oldugunu soylemisti iki sene once.hatta erkeklik hormonun fazla calismasi dedi.o sebeple diane35 vermisti.neyse artik kullanmaya basladik bekleyip gorucez
bu arada toplam doza ulasmadan birakilmamasi gerekiyor diye yazilar okuyorum onun ne oldugunu hala anlayamadim? 55 kilo 1.60 boyunda falanim.20-20 mg kullaniyorum sabah aksam tok olmak uzere.bunlarla mi alaka toplam doz arkadaslar yoksa yuzdeki sivilcilerin tamamen gitmesiyle mi alakali?
Benim jinekologum killanmaninda hormon bozuklugu oldugunu soylemisti iki sene once.hatta erkeklik hormonun fazla calismasi dedi.o sebeple diane35 vermisti.neyse artik kullanmaya basladik bekleyip gorucez
bu arada toplam doza ulasmadan birakilmamasi gerekiyor diye yazilar okuyorum onun ne oldugunu hala anlayamadim? 55 kilo 1.60 boyunda falanim.20-20 mg kullaniyorum sabah aksam tok olmak uzere.bunlarla mi alaka toplam doz arkadaslar yoksa yuzdeki sivilcilerin tamamen gitmesiyle mi alakali?
canlarım bende çok uzuuuun zamandır sizin değerli yorumlarınızı okuyup birçok fikir alıyorum sayenizde doktorlar mı dersiniz, ilaçlar mı dersiniz herr konuda fikir sahibi oldum sayenizde sağolun (kadının gücü hehhehe) neyse roactuane gelince bende başta o ilacı kullanmadan yapılabilecek her yöntemi denedim ama öyle böyle değil kimyasal bitkisel herr türlü. Sivilcenin neden olabileceği bütün nedenleri doktor kontrolünde araştırmamıza rağmen hiç bir neden yok! (çok şükür) Son olarak hormonlarımda gayet düzgün gelince doktorum roactuane ısrarlarıma karşılıksız kalmadı ve muradıma erdim. Şuan tam 2 ay 4 günlük roactuane kullanıcısıyım. Merak eden ve kafasına bu konu hakkında soru takılan arkadaşlarımız varsa seve sevee hiç sıkılmadan cevaplarım :))
canlarım bende çok uzuuuun zamandır sizin değerli yorumlarınızı okuyup birçok fikir alıyorum sayenizde doktorlar mı dersiniz, ilaçlar mı dersiniz herr konuda fikir sahibi oldum sayenizde sağolun (kadının gücü hehhehe) neyse roactuane gelince bende başta o ilacı kullanmadan yapılabilecek her yöntemi denedim ama öyle böyle değil kimyasal bitkisel herr türlü. Sivilcenin neden olabileceği bütün nedenleri doktor kontrolünde araştırmamıza rağmen hiç bir neden yok! (çok şükür) Son olarak hormonlarımda gayet düzgün gelince doktorum roactuane ısrarlarıma karşılıksız kalmadı ve muradıma erdim. Şuan tam 2 ay 4 günlük roactuane kullanıcısıyım. Merak eden ve kafasına bu konu hakkında soru takılan arkadaşlarımız varsa seve sevee hiç sıkılmadan cevaplarım :))
Peki kilo kaybi yada kilo alma durumunda neye gore yapiliyor.son kilon mu baz aliniyor ilaca basladigin kilo mu? Ben suan sanirim zayifliyorum ilacin etkisinden dolayi.birde dis teli taktirdim yeni o da zayiflaticak ilk aylarda.o yuzden nasil hesaplamam gerek toplam dozu?toplam doz kilon*120 mg olarak hesaplanıyor bu alman gereken minimum doz. maksimum dozu ise kilo*150 mg olaak veriyorlar ama bu dozu genelde erkeklere veriyorlar.
Valla doktorum oyle soylemisti ama tabiki sen icinin rahat etmedi icin butun tahlillerini yaptir.doktora gitmeden hormon tahlili yaptirmak mumkun mu bu arada?nasıl yani adette düzensizlik yoksa bi kıllanma varsa hönk hormon bozuk mu demek bu yani saçma bence yüzümde simsiyah kıllar yok neticede inşAllah olmaz bu saatten sonra.. şu testi yapıp kurtulmam gerek bu kuşkularımdan....
Ben daha ilk haftamdayim ama kullandigim kremlerin kutusunu goturmustum doktora.bunlara devam edebilirsin dedi.temizleme, nemlendirici fln hepsi biodermanin benim.genelde nemlendirici icin bepanthen kullaniyorlar ama bana kendi kremlerini surebilirsin dedi.temizleyi bende merak ettim simdi kim ne kullaniyor :)selam arkadaşlar.ben de 1 buçuk aydır günde 40 mg roaccutane kullanıyorum.sormak istediğim şey yüzünüzü temizlemek için hangi ürünü kullanıyosunuz?
selam arkadaşlar.ben de 1 buçuk aydır günde 40 mg roaccutane kullanıyorum.sormak istediğim şey yüzünüzü temizlemek için hangi ürünü kullanıyosunuz?
o kadar çok krem ve jel var ki çoğuna da ihtiyac duyduğumu söyleyemem yani kocaman 2kutu mavi bi jel var hatırladıkça sürüyorum israf oluyor ama napayım tedaviye başladığımız gün annem babam aldılar öyle şimdi dudaklarımı nemlendirmeye bile ihtiyac duymuyorum ki 40mg kullandıgım halde dura dura yosun bağlayacak ilaçlar :/
iltihaplı sivilceler için bi krem var 2 tane deri altında sivilcemsi bişey var onlara her gece sürüyorum son 15gün süresi kaldı cünkü ilacın 2aylıktı.
el için ayak için kremler var daha kutusunu bile açmadık çünkü öyle bi kuruluk yok. sadece dudak ve yüz için nemlendiricileri kullanıyorum diğerleri israf olacak çok üzülüyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?