- 13 Temmuz 2008
- 780
- 312
- 37
canım en sonunda kendi dr uma gittim ve bu bilgileri seninle paylaşma gereği duydum acnelyse kesinlikle hiç kullanma bende sen gibi iki gün kullandım ve şuanda yüzüm tüp patlamış gibi dolaşıyorum keşke o dr u dinleseydimkendi dr um yüzündeki soyulmalar okadar hızlı oluyor ki gözle görmüyorsun o kremin yaptıgını roaccutane her gün iki misli yapıyor dedi acayyip kızdı ve tekrar etti bir daha kesinlikle kullanmıcaksın bol bol su içip bol yoğun nemlendirici süreceksin dedi canım hiç kullanma artık herşeyin çaresi var lekelerinde biz o kadar sabrettik hüsranla sonuçlansın istemiyoruz benim tedavim şubatta bitiyor tedavi bittikten sonra kullanmam için skın medica tns yenileyici kompleks diye bişi verdi.. kendine ii bak canım umarım herşey güzel olur ama lütfen onu kullanma..drlarda yanılabilirler..
ah canım ya bende ne yapacagımı şaşırdım.Lekelerin rengi epey acıldı acnelyse den sonra evet soyulma cook ve ara ara da kızarıklık ama haftada 2 kere falan 2 3 saat sürüp yıkıyorum.Doktoruma da o kadar güveniyorum ki basından bu yana şimdi çok arada kaldım.çok çok sağol düşünüp yazdıgın için canım benim.cok zorlarsa bırakırım dedigin gibi.