- 20 Nisan 2012
- 139
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yüzümde siyah noktalar cok belirgenleşti arkadaslar sizdede olmusmuydu:18:
Kesinlikleee ve kesinlikle kullanmanizi onermiyorum.yan etkileri cok fazla cunku. Bunyeniz hassassa actigi olumsuzluklar buyuk oluyor. Benim kullandigim hydroviton(temizleyici) ve trioxil (akne jeli).. Fotograf paylamasini ogrendigim zaman size before & after resimlerini gondericem.aradaki farki kendiniz gorun
Kesinlikleee ve kesinlikle kullanmanizi onermiyorum.yan etkileri cok fazla cunku. Bunyeniz hassassa actigi olumsuzluklar buyuk oluyor. Benim kullandigim hydroviton(temizleyici) ve trioxil (akne jeli).. Fotograf paylamasini ogrendigim zaman size before & after resimlerini gondericem.aradaki farki kendiniz gorun
1.ayın ilk iki haftasında inanılmaz bir sivilce artışı olmuştu o zaman anladım sivilce kusması boşuna demiyorsunuz:)Bunun yanı sıra kuruluk olayı var onuda nemlendiriciyle hallediyorsun zaten.Çokta nadir olsada ani hakereket edemiyorsun bu bana 2 kez felan oldu.Bu ilacın en önemli yararı saçları yağlanmaması:) normalde 2 güne bir saç yıkardım artık bıraksam 1 haftada bile yağlanmaz hale geldi.
2.ayımın ilk haftasındayım ilk burun kanamam oldu.Artık sivilceler tek tük çıkıyo.Bugün ilk kez sivilcesiz bir yüzde sakal tıraşı oldum bu paha biçilmez bir duygu bu arada ben daha önce söylemiştim ben erkeğim.
Arkadaşlar gelişmeler oldukça buradan yazmaya çalışacam...
salam men Azerbeycanda yasiyorum. bu ilaci bende kullaniyorum. kac ay kullana bilirim? doktorum 4ay diyor. Ama siz 6ay yazmissiniz. Anlamadim. normalda kac ay kullanicam? yardimci olurmusunuz? Simdiden tesekkurler
Azeriye bir cevab yokmu? cok uzuldum ama. Bende bekliyorum
kızlar agda kullanılmıyor ya bu ilaç kullanıldıgında benim 3 haftam yalnız bıyık bölümünü iple aldırsam olurmuki :26:
kızlar 11inci günümdeyim dudaklarımda kuruluk war yüzüm için güneş kremi sürmüyorum ewden çıkmadıgım için hiç..siwilce artışı olmadı henüz bi tuhaflık war mı sizce