valla ben ilacı kullanmaya başladım. 3 gün içinde çıkmaya başladı. hepsi iltihaplıydı. ve yüzüm de soyulmaya başlamıştı. (yüzüm soyuluyo, kir çıkıyo gibi demiştin galiba bi yorumunda. siyah noktan varsa onlar dökülücektir büyük ihtimalle.) bende her gün 2-3 sivilce çıkıyodu. biri geçiyodu öbürü çıkıyodu. 3 ay boyunca düşün kalan izleri tahmin et yani bende çoooook sivilce çıktı. ayy çok zor günlerdi inşallah bi daha böyle bişey yaşamam.
ama herkeste böyle olucak diye bişey yok. korkutmak istemem. yani şimdiye kadar okuduğum yorumlardan tahmin ediyorum. benim gibi yoğun sivilce artışı olan 10 kişide 1, maksimum 2 kişidir. kimisi hiç artış yaşamıyomuş hatta. umarım sende de böyle olur :)
kıyamam ya çook zor durumda olduğunu ifade etmen beni feci etkiliyo umarım dedğin gibi çook sivilce çıkmaz heleki içten iltiplı sivilceyi allah göstermez inş..evet var bende siyah nokta umarım gözenelkerde kapanır ayrıca sivilce çıkmaya başladı ama özellikle çeneme etki yaptığı için genelde çenemle sorun yaşıyorum neyse canım ya allah seninde yardımcın olsun umarım herşey yolunda gider hepimiz için. umutlar yarın içindir herşeyin güzel olmasını hayal etmek ve ümidimizi kaybetmeyeceğimiz günleri görmek dileğiyle ii akşamlar ...