Dedim ya yan etki falan kalmadı, dudaklarım gayet normal, ilaç bittikten bir 10 gün daha sürdüm kremi o kadar.Yüzüm eskiden yağdan parlardı, saat başı yıkasam da bana mısın demezdi yani, şimdi yüzüm hiç yağlanmıyor.Güneş kremi sürmezsem leke kalır diye korkarak hala güneş kremi kullanıyorum ve inşAllah yaz boyunca da kullanacağım. Rengim açıldı resmen. Geçen bir öğrencim 'hocam nur inmiş size beyazlamışsınız' dedi ilaç kullandığımı bilmeden. Çok kişiden bunu duyuyorum. Her gören çok güzel oldu yüzün diyor. İzler dersen hala var maalesef,yoğun ve belirgin değil. Uzaktan hiç belli olmuyor ama ben aynaya bakınca görüyorum. 2 ay oldu daha. 4 aya tamamen geçer diyenler çoğunlukta. Geçmese de bu kadar azalmışken benim için dert değil. Yıllardır yüzüme dokunup, yüzümü kaşıyamazdım. İlla o sivilce engeline takılır,canımı yakardı dokunuşum. Şimdi o kadar pürüzsüz ki niye daha önce kullanmadım neredeyse 15 yıl çektim bunu diyorum. Gelecek ay düğünüm olmasa daha da kullanmazdım herhalde. Düğünüm olacak pürüzsüz bir cildim olsun düğünümde diye kullandım, iyi ki de kullanmışım.
Bittikten sonra kan testi yaptırmadım, yan etkileri devam etseydi yaptırırdım, zaten pek yaşamadım yan etkisini.En büyük yan etkisini tuvalette yaşıyordum, başka da pek yoktu. Dudak kuruluğu vardı ama farkedilecek düzeyde bile değildi çünkü sürekli krem kullanıyordum. Kullanmasam çatlardı herhalde ama çatlak falan da yoktu.
Velhasılı şimdi gayet iyiyim, hem fizyolojik hem de psikolojik olarak. Darısı başınıza kızlar..
:131::86: