- 27 Aralık 2011
- 284
- 133
Ya kızlar bu ilacı kac saatte bi almak gerekiyo:44:
ben 12 saatte bir alıyorum. sabah kahvaltıdan sonra 10mg akşam yemekten sonra 20mg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kızlar bu ilacı kac saatte bi almak gerekiyo:44:
ben 12 saatte bir alıyorum. sabah kahvaltıdan sonra 10mg akşam yemekten sonra 20mg.
bende öle alıyorum canım ama kaç saat arayla aldıgmı bilmiyorum yemeği saat kacta yediysem artık...
Ben sabah aksam 20 mg alıyorum 8 saat de bir bsey olur mu acaba :44:
İlaca başlayalı 1,5 ay oldu. Dudaklarım ve dudak kenarlarım yara için gören arkadaşlarım "ne oldu sana bi sıkıntın mı var" diye sorar oldu.
Çantamda kremlerle dolaşıyorum 10dakikada bir krem sürüyorum ama hiç bir işe yaramıyor, hep kuru ve gergin. :/ çok kanıyor biraz da ben yoluyorum elim gidiyor sürekli.
sizin önerebileceğiniz bir şey var mı?
BEpanten ve hametan kullanıyorum :/
3ay 8 gün oldu artık sivilcem çıkmıyor ama önceden de yazdıgım gibi izlerim niye gitmiyorrrrrrr doktorum gitmez dedi zaten fakat ben bu duruma kafayı çok fena takmış duurmdayım. arkadaşlarım önceden yüzeyde pütür pütürlerdi şimdi içe çökmüş hepsi sanki tek degişim bu diyorlar (( görüntü aynı yani sadece elleyince pürüzsüzlüğe kavuştu ama bana ne yararı var ki onunnnnnnn? :18: mart ortasında bitecek bakalım ne olacak....
çok sevindm cnm umarım bizimkilerde öyle olurbenm izlerimin hepsi geçti ya arkadaşlar hepsinin kullanınca onlarda geçer daha zamnınız var ilacın bitmesi için
benm izlerim kesinlikle geçmeyecek izlrdi
yolmuştum resmen çünü ama çok şükür 4-5 yıl oldu herhalde ilaç biteli ama hiç tekrarlamadı
adet düzensizliği olması normalmiş ama oda belli bir süreye kadar. 10 günü geçerse hemen doktora danış derim.Kizlar bir de size danismam gerekn cok onemli bir konu var roaccutane adet duzensizligi yapiyor degil mi bu norrmal? Benim bi 9-10 gun geciti acaba ne kadr daha gecikir bunalti yapiyor gecikitikkce sanirim benim icin en ciddi yan etkisi bu oldu su ana kadar
kafanın kaşınması normal azla sürmüyo geçiyo bi müddet sonra. saç dökülmesi oluyo her banyoda gideri tıkıyo benm dökülen saçlar hametanı sürebilirsin yüzüne. ben onu normal krem niyetine kullanıyorum walla yatmadan önce. hametandan zarar gelmez. pudra fondoten bende kullanıyorum. başka çarem yok izler fena doktora sordum makyaj yapabilirsin sonuçta içten düzeltilen bir tedavi dedi. içim rahatladı biraz olsun. kızlar sizde doktorlarınıza sorun bakalım makyaj serbest mi diye. tek bir doktora bağlı kalmayalım.kızlar yaaa nerdeyse 1bucuk hafta oldu ama kafam deli gibi kasınıyor korkuyorum saclarım dökülcek falan diye sizdede oldu mu böle birsey ne yapsam ki acaba
birde kızlar yüzüme pudra kullanıyordumm devam etsem sorun olur mu mineralli pudra falan kullanın diyorlar..birde doktorum hematan verdi bana onu arada suratıma sürsem olur mu sadece kuruyan yerlere degilde her yerine yayarak ? cünkü yüzüm gerildi baya..birde sırttaki sivilceleri etkilemesi zaman alıyormuş ilacın dogru mu :18:
arkadaşlar bende kullandım bu ilacı yalnız,bunu doktor kendi insiyatifiyle yazar yani biz kendimiz istediğimiz için yazmıyor ve evlenmek üzere olan bir arkadaş yazmış bi önceki sayfada düğünüm var sivilcelerden kurtulmam lazım diye canım bu ilaç çok riskli kesinlikle hamile kalınmaması gerekiyor sakat doğuma neden oluyor,ve ilacı bıraktıktan sonra iki yıl hamile kalmamak gerekiyor buda baya uuzn bir süre çocuk düşünüyorsan sakın kullanma bu ilacı,zaten doktor sana soracaktır bekarmısın evlimisin diye.roaccutane kullanan arkadaşlar özendirmeyelim insanları, ilerde böbrek ve karaciğer de rahatsızlıklara neden olabilen bir ilaç bu, kandaki yağ oranını düşürüp yağ bezlerini küçültüyor.yani vücuda etkileri sandığımızdan ciddi o yüzden doktor yazsa bile bence iki kere düşünülmeli,ileri derecede bir sivilce yoksa kullanmamak lazım diye düşünüyorum.
Öncelikle hepinize merhaba :) Ben de Roaccutane kullanıyorum ve 4. ayımdayım. Sivilceler geçiyor geçmesine de benim bir sorunum var. Dudaklarım büyüyor ve kaşınıyor ve uçuk çıkıyor. Eki Görüntüle 328224
Doktora söyledim.Hametan diye bir ilaç verdi ama işe yaradığı yok. Ben de sizlere söyleyeyim dedim. Yok mu bunun çaresi?