- 16 Mayıs 2011
- 152
- 0
4 ay oldu ilacı kullandığım. Başlamadan önce çok araştırmıştım ilaç beni gerçekten çok korkutmuştu. Güneş yasak, havuz suyundan mikrop kapılabilir bu çok yüksek bi ihtimal arkadaşımın yüzü bakılmayacak durumdaydı koca koca kabuklar olmuştu suratında havuz suyundan dolayı ama ben gittim havuza ne yaptım yüzmedim yürüdüm yüzümü sokmadım suya, güneşlendimde başımı gölgede tuttum bronzlaştım gayette bi sorun olmadı :) Kendimi öldürmek gibi bi niyetimde olmadı 4 ay boyunca. 2.-3. ay arasıydı sanırım cildim pul pul kabuk attı çok hassastı hafif dokunayım acırdı ama 1 ay sonra geçti önelmi olan ona dayanabilmek zaten. Dudaklarıma, yüzüme bepanthen sürüyorum fazla değil ama özel günlerde makyajımı da yapıyorum bir sorun olmuyor küçük küçük kırmızı izler dışında, dudak çatlaması dışında bi sorun yok izlerde bi pudraya bakıyor :) Bugün izler için Contractubex'i verdi sabah akşam izlere süreceğim onlarda gidicek. Siyah nokta falan hiç bir şey kalmadı ben ilacı tavsiye ediyorum şahsen. Bu tedaviden önce çok fazla şey kullandım ilaçlarda verdiler antibiyotikler kremler jeller ama hiç biri işe yaramadı. 2 ay sonunda kan tahlili yaptı birtek başka birşey de yapmadı. Herşey yolunda yani :) Sağlıklı Günlerr.
ay ne güzel seninkiler geçmiş inş benmde geçer 2hafta oldu daha başlayalı hiç güneşe çıkmıyorum ama sen nsl güneşlendin herkesin cildine göre değişiyo demekki