Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende başlayacağım ama iz mi yapıyor. lütfen beni bilgilendirir misiniz
canım aynı soruyu ben de doktoruma sorduğumda bana "evet iz yapacak ama roaccutane tedavisi bittiğinde izler için bi tedavi uygulıcaz ve hiç bişey kalmıcak" dedi
öyle mi çok teşekkür ederim canım benim yaa ne kadar oldu başlayalı tedavine
dokturuma gittim dün
son ilaçlarım 2 gün sonra bitiyor
doktorum dudakların 2 aya geçer dedi olsun katlanırım 2 ay daha
sivilcen yok dedi leken yok dedi
eğer çıkarsa eritretin diye bi krem verdi onu sür dedi ince bi tabaka halinde
düşündü ilk vermicekti aslında yok dedi
ama sonra çıkarsa sür dedi
şükürler olsun
herkesin başına darısı
hadi geçmiş olsuuuuuuuun
darısı başımızaa
dokturuma gittim dün
son ilaçlarım 2 gün sonra bitiyor
doktorum dudakların 2 aya geçer dedi olsun katlanırım 2 ay daha
sivilcen yok dedi leken yok dedi
eğer çıkarsa eritretin diye bi krem verdi onu sür dedi ince bi tabaka halinde
düşündü ilk vermicekti aslında yok dedi
ama sonra çıkarsa sür dedi
şükürler olsun
herkesin başına darısı
ne güzell maşallah sen atlatmışsıın darısı bize inşallah kaç ayda kurtuldun bu dertten canım ?
roaccutane sivilce izlerine ve siyah noktalara iyi geliyor mu?
roanctna sivilceye ve siyah noktaya iyi geliyo yok ediyo fakat bıraktğı izleri kim yokeder bu bilinmez bu etken kişiden kişiye değişiyr..kullananlarn bazılarnda tedvi soncu bişeye ihtyç kalmyo bazıları ise leke tedavsne başlıyrlar...
bende bitince iz kalrsa leke tedvsne başlycğm şimdilik iyi görnyoo
3. ayn sonndaym iyi gibiyim buaralar izler duruyo makyajsz kızamk olmş gibiym :))
aktif büüyük sivilce durumum kalmadıı çok şükürr..
geçmş olsnn
selam arkadaşlar bende roaccutane kullandım ve bende çok memnun kaldım.2 sene oluyor bırakalı, yaklaşık 5 ay kullandım zaten bu ilacın kullanım süresi 5-6 ay.5-6 aydan fazla kullandırmıyor doktorlar.başlarken kan tahlili yapıyorlar eger tahlil sonuçları iyi çıkarsa yani sanırım vücut bu ilacı kaldırabiliyorsa ilaca başlıyorsun 1 ay sonra tekrar bir kan tahlili yapılıyor o da uygunsa 5 ay devamlı olarak kullanıyorsunuz ( yani bende öyle olmuştu ) herhangi bir yan etkisini görmedim sadece dudaklarda kuruluk ve bazen vücutta kuruluklar oluyor ama bunlarıda doktorun verdiği nemlendirici kremlerle engelliye biliyorsunuz.hiç sinir yapmadı bende.sadece karaciğere karşı bir yan etkisinin olduğunu duydum.ben kullandıgım sürede karaciğerimin en az derecede zarar görmesini sağlamak için hergün 1 bardak ballı süt içerdim veya 1 kase ballı yoğurt. kullanan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim, zaten bilenler varmı bilmiyorum ama ballı süt veya yoğurt karaciğere çok iyi geliyor. 2 sene oluyo ilacı bırakalı ve şu anda hiç bir sağlık problemi yaşamıyorum hiç bir şekildede yan etkisini görmedim.cildimdeki sivlceler tamamen gitti sadece biraz izler var arada bir tek tük çıkıyor( e o kadarda olsun ) vede kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra yağlanma ciddi derecede azalıyor. ben bu ilacı kullanmadan önce bir çok ilaç kullandım hiç biri fayda etmedi sadece roaccutane sivilcelerden kurtulmamı sağladı. fakat lütfen herkez doktor kontrolü altında kullansın bu ilacı ben bir yan etkisini görmedim ama görenler olabilir çünkü bu ilaç gerçekten güçlü bir ilaç yani bazı insanların vücudunda ciddi tahribatlara yol açabilir.benden bu kadar sivilcelerden yana çok çekmiş bir insan olarak sizlerle paylaşmak istedim.umarım kullanan arkadaslarada benim kadar iyi gelir...
bişecik kalmaz cnm allah iizn verrse ama sakın sen dert etme stresine girme..
kendine bırak unut geçiyoo bnde evlenyrm :)) hatta bu ay başndaydı ama mobilyaclar yüzündn erteledik ay sonuna kaldı inşallah
dert ettkçe dert oluyo bu sivlceler
hayırlı olsun mutlulklar şimdiden..
bnm 3.ayım izler kaldı dencek gibi ama makyajsız gezemyrm ama öncede makyjlıda kötydü şimdi fena değil çok şükür dert etmeynce iylştiğimi farkettm