Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 10 gün boyu kullandım daha fazla kullanmaya cesaret edemedim onun için 10 günün sonunda bıraktım ama tamamen geçtiği söylenemez sadec hafifletti şimdide yosun yağına başladım kükürtlü sabun aldım sabah akşam yüzümü yıkıyom ardından yosun yağımla masaj yapıyom ilk seferde dahi etkili oldu gibi kullandıkça yazacağım
kar mevsımı geldı işde karsındayım kızma ...Sevili lapa lapa kar..
bu ısırganotu suyunu vücudumuzda da kullansak..dekolte ve sırtımızda çıkan sivilceler ve lekeler için herhalde olur..
Senin son durumun ne..bende 7-8 yıl önce roaccutane kullandım biraz azaldı ama yine çıkıyor..
Üstelik 4 yıl önce yüzümde kış ayı olmasına rağmen lekeler çıktı..Hala lekelerle uğraşıyorum..
Kışın azalıyor,yazın hortluyor..offf offf..
Ben kurusunu deneyeceğim ne kadar kaynatmalı?..bilirkişi sensin canım..opuyorumnanaktan...
evet renglerı soluyo daha sonra tememıyle ızlerı gıdıyo..bende yaşını buldum kurusunu döktüp tekrar yaşıyla yaptım blendırdanda geçirdim 1 kere kullandım yaşıyla yaptığımı ama bence etkili bişey kullanmaya devam edeceğim sivilce izlerimin rengi soldu gibi kullanmaya devam ettikçe yazacağım:enbuyukkk:
suana kadar kımsenın yuzunde tulenme yapmadı..dıkkat edın kızlar.. bız ısırganı sacımıza dokuyoruz sac cıkartsın dıye =)) ben korkuyorum sahsen yuze surmeyee
temem kızma :)..gec oldu kusura bakmayın..Kaaaaar...konuna baksana !
yanıt bekliyossss..
rıca ederım..sonucda bı bıtkı belkı mucıze olur hayatımızda kım bılır..Merhaba, paylastigin konu ilgimi cekti. Ben Clearasil kullaniyorum, kullanmadigimda tekrardan cikiyor ve yuzumu esmerlestiriyor. Burda isirgan otu yok ama bende cayi ile denerim. Degerli paylasimin icin tesekkürler. Simdiden sonuc icin heyacanlandim. :)
kızlar benim de sivilcelerim iltihaplıydı ve yüzümün her tarafına yayılmıştı.büsürü ilaç kullandım,fayda etmedi hiçbiri..ısırgan suyunu denemeye karar verdim ben de..3-4 gün kadar kurusunu kaynattım suyunu içtim,bir kısmını da yüzüme sürdüm.gören herkes yüzümün baya iyileştiğini söyledi..Haftasonu gittim dedemin bahçesinden taze ısırgan topladım bol bol:)) kaynatıp suyunu içiyorum,sonra da haşlanmış yaprakları ezip suyunu çıkarıyorum,onu sürüyorum..azalma var gibi,devam edicem, gelişmeleri yazarım..Ayrıca belirtiyim tüylenme gibi bi problemim de olmadı...Deneyin derim arkadaşlar,inşallah faydası olur hepinize...