Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa dedıgınde mantıklı gelıyo aslında canım bende ıcım bakım merak ettımben de roccatuan kullandım 2 yıl sonra tekrar cıkmaya başladı sivilcelerim. halen de var geçen bi ablam söylemişti ısırganı ama o bana kaynat sabah akşam suyunu iç dedi 1 hafta boyunca suyunu içen varmı yoksa herkez siliyormu ben sizide görünce iyice hevese geldim hem içiçem hemde silicem ısırgan alıyımda başlıyorum bende denemeye
bide kızlar benim sivilce izlerinden cukurluklada var onlarada iyi gelirmi yada kar cım cukurlarada bi tavsiyen varmı?
ne guzel canem dıkkat etde ısırmasınlar senı :)bahcemde ısırgan cokkk
ınş canım sıfa olurayy kızlar çok güzel bir bilgi teyzemi aradım şimdi bugün pazar var pazardan alsın diye eve gidince kaynatıp buz kalıbına koyucam hem hemde yüzümü silmek için şişeye inş.lekelerimi geçirir
denemekden ne kaybedersen kı gercı denemedık bısıde bırakmöadık sımdıye kadar bence en zararsızı budur ..kızlar ciddi bir siyah nokta sorunum var... ısırgan suyu siyah noktalarada ii gelirmi acepCADIARZU
gecenin 12 si bahçeye gidiyorum ısırgan koparmaya...eldiveni de bulamadım.biraz ısırılcam artık:)
işe yarar umarım:)
Kar,bu ısırgan otu tüylenme falan yapmaz demi yani tüyleri güçlendirir mi acaba?
sivilcelerle savaşta ikinci günü geçirdim...çıkmak için inat edenlere karşı savaşı kazandım gibi görünüyor.
''kar'' beklerim valla..bahçemde sana malzeme olabilecek çok şey var:) aloe vera bile var....sivilceye iyi gelen siyah turp..ki denedim feci yakıyor..(ama kurutuyor) biberiye kekik nane:))
sen tavsiyeyi ver malzeme burdan yollarım ben hatta
biberiye kesinlikle zayıflatıyo...ben tadını seviyorum diye içerken zorla aldığım kilolar ziyan oldu...zaten kilo almak için gece gece yemek yiyorum
arkadaşlar vallahi ben herşeyi denedim olmuyor ama siyah noktalar için yumurta ve seker bire bir valla SİVİLCE İÇİNDE LİMON VE TARÇIN
benim de roaccutane tedavim biteli 3 sene filan oldu... ve tekrar iltihaplı sivilceler çıkmaya başladı...
ben de denemek istiyorum... üstelik sadece yüzümde değil dekolte bölgemde de çıkıyor tek tük... tekrardan o günlere dönmeden denesem iyi olacak ...
içmek de iyi gelebilir bence... ben sabahları içip ; akşamları sürebilirim... ama önce ısırgan bulmam lazım...
10 gün deneyeceğim... tüylenme olursa ben de olur sanırım ... :)