- 6 Kasım 2016
- 83
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yan etkisi çok fazla dendiği için cesaret edememiştim ama emzirme bitince deneyeceğim bu sefer. Benim çok fazla çıkmıyor, çene bölgemde 1-2tane. Ama çok büyük ve ağrılı çıkıyor, zor iyileşiyor. Tenim de çok beyaz olduğundan kabak gibi görünüyor nefret ediyorumÇıksa bile yüzünüz sivilcesiz gün yüzi görüyo kısacıkta olsa napalım bana bu bile bi şükür sebebi
benim 3 yıl öncesine kadar sivilce problemim yoktu 32 yaşındayım ,yani tek tük çıkar sönerdi , ne zaman cilt bakımına gittim alerji gibi sıktıkları her yerden çıktı sonra biri bitmeden diğerleri çıktı bi dursa bitecek gibi hissediyorum hayırlısı bakalım. bebek düşünüyorduk hep erteledim , bebekten vazgecince ilk iş cildiyeye gitmek olduKara haber veren olmak istemem ama 4-5 yıl sonra geri çıkıyor o sivilceler. Ben de 2007-2008 yıllarında roaccutane tedavisi gördüm. İlaçlar bitince bebek gibi suratım vardı oh mis sivilcesiz. Sonra bir anda suratımda çukurlar oluştu... 4 sene sonra da sivilceler geri çıkmaya başladı. 29 yaşındayım, şu anda suratımda 3-4 tane sivilce var kocaman. Emzirdiğim için krem de kullanamıyorum. Öylece geziyorum yani. :)
2 defa rocattane kullandım onunla bile tam geçmedi22 yasındayım hâlâ sivilcelerle ugrasıyorum bir çok şey denedim ama geçmiyor.
Benim gibi olup çözüm bulabilen var mı aranızda?
benim 3 yıl öncesine kadar sivilce problemim yoktu 32 yaşındayım ,yani tek tük çıkar sönerdi , ne zaman cilt bakımına gittim alerji gibi sıktıkları her yerden çıktı sonra biri bitmeden diğerleri çıktı bi dursa bitecek gibi hissediyorum hayırlısı bakalım. bebek düşünüyorduk hep erteledim , bebekten vazgecince ilk iş cildiyeye gitmek oldu
Yan etkilerinden korktuğum için cesaret edemedim. Artık en son çare onu kullanmayı düşünüyorum :)Doktor kontrolünde kullanilmasi gereken bir ilac var ismi roaccutane muadili de acnegen cildiyeci veriyor.kullanim suresi 6 ay ek olarak 1 ay daha kullanan var ve geri çıkmıyor
Ben kullanmistim 21 yaşındayken ve bi daha çıkmadı ama zor bir ilac.
Evet beslenmeden de kaynaklanıyor olabilirBeslenme de bir sıkıntı olabilir mi? Misal ben fazla yağlı yediğim zaman hemen çıkarlar dikkat etmek zorundayım devamlı yemeğin suyunu asla yiyemem yağlı diye , çikolata da ayda bir yerim. Öncelikle neden sivilce çıkıyor sorunun kaynağını bulman gerek.
Bende aynı durumdayım yan etkileri korkutuyor o yüzden cesaret edemiyorumYan etkisi çok fazla dendiği için cesaret edememiştim ama emzirme bitince deneyeceğim bu sefer. Benim çok fazla çıkmıyor, çene bölgemde 1-2tane. Ama çok büyük ve ağrılı çıkıyor, zor iyileşiyor. Tenim de çok beyaz olduğundan kabak gibi görünüyor nefret ediyorum
Ne güzel umarım bende kurtulurum :)Hamile kalinca cildime kimyasal sürmeyi birakinca onlar da gitti :)
Tavsiyeniz için teşekkür ederim bi bakayım o zaman :)Roaccutane kullanamıyorsanız sivilcelerinizi kontrol altına almak için Dr. Murad'ın yağlı ciltler için olan serisini öneririm.
Pahalı,ucuz, eczane ürünü her türlü ürünü kullandım fakat içlerinde en memnun kaldığım Dr. Murad ürünleri oldu. Fiyatları biraz tuzlu ama uygun fiyata serilerinin starter kitleri oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam 89 tl olması lazım. Deneyin eğer memnun kalırsanız orjinal boylarnı alırsınız.
Hayir sivilcenin beslenmeyle hicbir alakası yokturEvet beslenmeden de kaynaklanıyor olabilir
Doğrudur :)Hayir sivilcenin beslenmeyle hicbir alakası yoktur
Cipsten cekirdekten olmaz
Isterseniz araştırın inanmiyorsaniz.
Yan etkisu cok bu arada bahsettigim ilacin ama kesin çözüm :)