Sivilceli Ciltler Sivilcelerden nasıl kurtuldunuz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Beslenme de bir sıkıntı olabilir mi? Misal ben fazla yağlı yediğim zaman hemen çıkarlar dikkat etmek zorundayım devamlı yemeğin suyunu asla yiyemem yağlı diye , çikolata da ayda bir yerim. Öncelikle neden sivilce çıkıyor sorunun kaynağını bulman gerek.

Çıksa bile yüzünüz sivilcesiz gün yüzi görüyo kısacıkta olsa napalım bana bu bile bi şükür sebebi
Yan etkisi çok fazla dendiği için cesaret edememiştim ama emzirme bitince deneyeceğim bu sefer. Benim çok fazla çıkmıyor, çene bölgemde 1-2tane. Ama çok büyük ve ağrılı çıkıyor, zor iyileşiyor. Tenim de çok beyaz olduğundan kabak gibi görünüyor nefret ediyorum

Laviniaym Laviniaym ben sivilcelerimden ve onların bıraktığı kırmızı lekelerden glikolik asit, c vitamini ve retinol içeren ürünler ile kurtuldum.

Daha önce ilaç tedavisi de görmüştüm ama bir süre sonra tekrar etmişti. Bu bahsettiğim icerikleri uzun araştırmalarım sonucu buldum ve çok memnunum. 30 yaşındayım dikkat etmezsem hâlâ sivilcem çıkar. Bir de acizane tavsiyem yüzünüzü sivilcem var kurutsun diye sert temizleyicilerle temizlemeyin. Ben böype yaptıkça daha çok sivilcem çıktı. Şimdi sls içermeyen bir ürün kullanıyorum. Bir de bol bol elma yiyin :)

Kara haber veren olmak istemem ama 4-5 yıl sonra geri çıkıyor o sivilceler. Ben de 2007-2008 yıllarında roaccutane tedavisi gördüm. İlaçlar bitince bebek gibi suratım vardı oh mis sivilcesiz. Sonra bir anda suratımda çukurlar oluştu... 4 sene sonra da sivilceler geri çıkmaya başladı. 29 yaşındayım, şu anda suratımda 3-4 tane sivilce var kocaman. Emzirdiğim için krem de kullanamıyorum. Öylece geziyorum yani. :)
benim 3 yıl öncesine kadar sivilce problemim yoktu 32 yaşındayım ,yani tek tük çıkar sönerdi , ne zaman cilt bakımına gittim alerji gibi sıktıkları her yerden çıktı sonra biri bitmeden diğerleri çıktı bi dursa bitecek gibi hissediyorum hayırlısı bakalım. bebek düşünüyorduk hep erteledim , bebekten vazgecince ilk iş cildiyeye gitmek oldu

benim 3 yıl öncesine kadar sivilce problemim yoktu 32 yaşındayım ,yani tek tük çıkar sönerdi , ne zaman cilt bakımına gittim alerji gibi sıktıkları her yerden çıktı sonra biri bitmeden diğerleri çıktı bi dursa bitecek gibi hissediyorum hayırlısı bakalım. bebek düşünüyorduk hep erteledim , bebekten vazgecince ilk iş cildiyeye gitmek oldu

Kötü olmuş ya üzüldüm. Benim ergenlikten dolayı yanaklarımda iki üç tane falan olurdu en fazla. Sonra üniversiteye gidip de yurtta kalınca, yurdun yemeklerinden dolayı kıllanma ve sivilce oldu... İnş geçer ve tekrarlamaz sizinki.

Doktor kontrolünde kullanilmasi gereken bir ilac var ismi roaccutane muadili de acnegen cildiyeci veriyor.kullanim suresi 6 ay ek olarak 1 ay daha kullanan var ve geri çıkmıyor
Ben kullanmistim 21 yaşındayken ve bi daha çıkmadı ama zor bir ilac.
Yan etkilerinden korktuğum için cesaret edemedim. Artık en son çare onu kullanmayı düşünüyorum :)

Beslenme de bir sıkıntı olabilir mi? Misal ben fazla yağlı yediğim zaman hemen çıkarlar dikkat etmek zorundayım devamlı yemeğin suyunu asla yiyemem yağlı diye , çikolata da ayda bir yerim. Öncelikle neden sivilce çıkıyor sorunun kaynağını bulman gerek.
Evet beslenmeden de kaynaklanıyor olabilir

Yan etkisi çok fazla dendiği için cesaret edememiştim ama emzirme bitince deneyeceğim bu sefer. Benim çok fazla çıkmıyor, çene bölgemde 1-2tane. Ama çok büyük ve ağrılı çıkıyor, zor iyileşiyor. Tenim de çok beyaz olduğundan kabak gibi görünüyor nefret ediyorum
Bende aynı durumdayım yan etkileri korkutuyor o yüzden cesaret edemiyorum

Roaccutane kullanamıyorsanız sivilcelerinizi kontrol altına almak için Dr. Murad'ın yağlı ciltler için olan serisini öneririm.

Pahalı,ucuz, eczane ürünü her türlü ürünü kullandım fakat içlerinde en memnun kaldığım Dr. Murad ürünleri oldu. Fiyatları biraz tuzlu ama uygun fiyata serilerinin starter kitleri oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam 89 tl olması lazım. Deneyin eğer memnun kalırsanız orjinal boylarnı alırsınız.

Roaccutane kullanamıyorsanız sivilcelerinizi kontrol altına almak için Dr. Murad'ın yağlı ciltler için olan serisini öneririm.

Pahalı,ucuz, eczane ürünü her türlü ürünü kullandım fakat içlerinde en memnun kaldığım Dr. Murad ürünleri oldu. Fiyatları biraz tuzlu ama uygun fiyata serilerinin starter kitleri oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam 89 tl olması lazım. Deneyin eğer memnun kalırsanız orjinal boylarnı alırsınız.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim bi bakayım o zaman :)

Kurtulmadik :) çıkacağı varsa çıkıyor ama fito krem çok ıyiyms herkes tavsiye ediyor şuan yüzüm tertemiz ama regl den önce deniycm.

Roaccutane kullanıyorum tüm sivilcelerim geçti,bu arada yediğiniz içtiğiniz yağlı şeyler sivilceyi tetikler çekirdek,cips, baharatlı yiyecekler...

Farmasinin yagli ciltler icin olan cay agaci serisini kullaniyorum bilgi almak isterseniz sorabilirsiniz memnun kaldim ben

Roaccutane kremin yan etkileri cok fazla degilmi hamilelerin kullanması kesinlikle yasak doktor recetesi olmadan alınmıyor karaciğere cok zararı varmış mesela

X