Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
32 yaşındayım hala sivilcelerle uğraşıyorum , reoktana başladım cildiyeye gidip , 15 gün oldu hala bolca sivilcem var ama bitecek insallah22 yasındayım hâlâ sivilcelerle ugrasıyorum bir çok şey denedim ama geçmiyor.
Benim gibi olup çözüm bulabilen var mı aranızda?
kaçıncı ayda bitti tam olarak ben yolun başındayım sabırsızlanıyorumHer türlü yolu denedim alternatif tıp da dahil hacamat yaptırdım ama bir kere geçmedi ben de pcos olduğu için çıkıyorlardı en son roaccutane kullandım 1 ay oldu biteli rabbim eski günlere döndermesin hamdolsun rahatladım diyorum
Sarmısağı ikiye bölüp kesik tarafını sivilcene sür.22 yasındayım hâlâ sivilcelerle ugrasıyorum bir çok şey denedim ama geçmiyor.
Benim gibi olup çözüm bulabilen var mı aranızda?
7 ay sürdü tabi ramazandan dolayı dozu düşürdüğümüz için yavaşlama oldu daha kısa sürebilirdikaçıncı ayda bitti tam olarak ben yolun başındayım sabırsızlanıyorum
Her türlü yolu denedim alternatif tıp da dahil hacamat yaptırdım ama bir kere geçmedi ben de pcos olduğu için çıkıyorlardı en son roaccutane kullandım 1 ay oldu biteli rabbim eski günlere döndermesin hamdolsun rahatladım diyorum
32 yaşındayım hala sivilcelerle uğraşıyorum , reoktana başladım cildiyeye gidip , 15 gün oldu hala bolca sivilcem var ama bitecek insallah
Pko var mı sizde de?Kara haber veren olmak istemem ama 4-5 yıl sonra geri çıkıyor o sivilceler. Ben de 2007-2008 yıllarında roaccutane tedavisi gördüm. İlaçlar bitince bebek gibi suratım vardı oh mis sivilcesiz. Sonra bir anda suratımda çukurlar oluştu... 4 sene sonra da sivilceler geri çıkmaya başladı. 29 yaşındayım, şu anda suratımda 3-4 tane sivilce var kocaman. Emzirdiğim için krem de kullanamıyorum. Öylece geziyorum yani. :)
Bende de pko var, çene bölgemde sivilcelenme oluyor. Kadın doğum doktoru roacutan kullansan da asıl hastalığını tedavi etmeyeceği için bir süre sonra tekrar çıkar dedi. Ama böyle de istemiyorum.Her türlü yolu denedim alternatif tıp da dahil hacamat yaptırdım ama bir kere geçmedi ben de pcos olduğu için çıkıyorlardı en son roaccutane kullandım 1 ay oldu biteli rabbim eski günlere döndermesin hamdolsun rahatladım diyorum
Pko var mı sizde de?
Çıksa bile yüzünüz sivilcesiz gün yüzi görüyo kısacıkta olsa napalım bana bu bile bi şükür sebebiBende de pko var, çene bölgemde sivilcelenme oluyor. Kadın doğum doktoru roacutan kullansan da asıl hastalığını tedavi etmeyeceği için bir süre sonra tekrar çıkar dedi. Ama böyle de istemiyorum.
Kafam çok karışık şu an emziriyorum, bitince roacutan kullanmayı düşünüyorum ben de