Sivilceli Ciltler Sivilcelerden nasıl kurtuldunuz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Laviniaym

"Gökyüzü de sensin, ötesi de. "
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2018
136
137
22 yasındayım hâlâ sivilcelerle ugrasıyorum bir çok şey denedim ama geçmiyor.
Benim gibi olup çözüm bulabilen var mı aranızda? :cry:

Karbonat yopurt ve loreal paris'in değerli çiçekler diye bir seti var,onunla geçti hepsi.

Her türlü yolu denedim alternatif tıp da dahil :mapus:hacamat yaptırdım ama bir kere geçmedi ben de pcos olduğu için çıkıyorlardı en son roaccutane kullandım 1 ay oldu biteli rabbim eski günlere döndermesin hamdolsun rahatladım diyorum

Her türlü yolu denedim alternatif tıp da dahil :mapus:hacamat yaptırdım ama bir kere geçmedi ben de pcos olduğu için çıkıyorlardı en son roaccutane kullandım 1 ay oldu biteli rabbim eski günlere döndermesin hamdolsun rahatladım diyorum
kaçıncı ayda bitti tam olarak ben yolun başındayım sabırsızlanıyorum

Çay ağacı yağı ile, bir parça pamuğa biriki damla, kompres yapılıyor lokal , zira su-tonik gibi bolca kullanılamayacak kadar yoğun, her gece uygulamak yeterli biriki haftada çoğu kişide olumlu sonuç veriyor

Bende yıllarca çektim.ilac tedavisi gördüm çeşit çeşit maske yaptım vs.
Birgün aaaa yeter ve dedim ve bıraktım cildimle uğraşmayı.saka gibi ama şimdi bu tane bile sivilcem yok maşallah :KK66:

Kimyasal peeling ile giderebilirsin.
Salisilik asit, iyi gelir baslangic icin.

Ama dikkatli olmak lazim. Doktora vs bilen kisiye yaptirmak daha iyi olur.
Gerci uygun fiyatlara satilan ürünler mevcut. Biraz nette arastir..

Bence her duyduğunu kullanma sadece temiz tut ve sivilcelerinin üzerini makyajla kapatma.Bir de cildini tanıyıp ona göre ürün kullan.Bende de çok çıkmıştı ve çok fazla sabunla yıkadım değişik şeyler kullandım bu yüzden sonradan cildimde kabuklanma olmaya başladı.Meğer egzama olmuş kullandığım şeylerden dolayı.Şimdi de onunla uğraşmaya başladım☹Ayrıca nemlendirici ve güneş koruyucuyu da daima kullanman lazım.

Bir ara ergen gibi sivilce bastı yüzümü hatta deri altında tumsekler oluşuyordu Dr um antibiyotik tedavisi hap olarak yazdı 20 gün kullandım ve sivilcelerden kurtuldum

32 yaşındayım hala sivilcelerle uğraşıyorum , reoktana başladım cildiyeye gidip , 15 gün oldu hala bolca sivilcem var ama bitecek insallah

Kara haber veren olmak istemem ama 4-5 yıl sonra geri çıkıyor o sivilceler. Ben de 2007-2008 yıllarında roaccutane tedavisi gördüm. İlaçlar bitince bebek gibi suratım vardı oh mis sivilcesiz. Sonra bir anda suratımda çukurlar oluştu... 4 sene sonra da sivilceler geri çıkmaya başladı. 29 yaşındayım, şu anda suratımda 3-4 tane sivilce var kocaman. Emzirdiğim için krem de kullanamıyorum. Öylece geziyorum yani. :)

Doktor kontrolünde kullanilmasi gereken bir ilac var ismi roaccutane muadili de acnegen cildiyeci veriyor.kullanim suresi 6 ay ek olarak 1 ay daha kullanan var ve geri çıkmıyor
Ben kullanmistim 21 yaşındayken ve bi daha çıkmadı ama zor bir ilac.

Kara haber veren olmak istemem ama 4-5 yıl sonra geri çıkıyor o sivilceler. Ben de 2007-2008 yıllarında roaccutane tedavisi gördüm. İlaçlar bitince bebek gibi suratım vardı oh mis sivilcesiz. Sonra bir anda suratımda çukurlar oluştu... 4 sene sonra da sivilceler geri çıkmaya başladı. 29 yaşındayım, şu anda suratımda 3-4 tane sivilce var kocaman. Emzirdiğim için krem de kullanamıyorum. Öylece geziyorum yani. :)
Pko var mı sizde de?

Bende de pko var, çene bölgemde sivilcelenme oluyor. Kadın doğum doktoru roacutan kullansan da asıl hastalığını tedavi etmeyeceği için bir süre sonra tekrar çıkar dedi. Ama böyle de istemiyorum.
Kafam çok karışık şu an emziriyorum, bitince roacutan kullanmayı düşünüyorum ben de

Pko var mı sizde de?

Yok :) herhangi bir rahatsızlığım da yok üstelik. Bir de o sivilcelerin dönmesi sadece bende olan bir şey değil ne yazık ki. Ben tedaviye yeni başladığımda kasiyerin biri söylemişti, inanmamıştım. internette de var o tarz yorumlar.

Bende de pko var, çene bölgemde sivilcelenme oluyor. Kadın doğum doktoru roacutan kullansan da asıl hastalığını tedavi etmeyeceği için bir süre sonra tekrar çıkar dedi. Ama böyle de istemiyorum.
Kafam çok karışık şu an emziriyorum, bitince roacutan kullanmayı düşünüyorum ben de
Çıksa bile yüzünüz sivilcesiz gün yüzi görüyo kısacıkta olsa napalım bana bu bile bi şükür sebebi

X