Sivilceli Ciltler sivilcelerden kurtarıyomuş bu ürün

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kükürtlü sabun ben de kullanmıştım...bence gözenekleri açıyor..yüzün kuruyup pul pul dökülmesine,dolayısıyla sağlıksız görünmesine neden oluyor...özellikle de cildin çok yağlı değilse daha fena...

ya clearın sivilce icin olan tonigi ve kükürtlü sabun kullandım kzlar sakın denemeyin feci berbat ...yani cildi cok kuruttu üstünüde tonikledim bu kadar kötü bi görüntü olamazdı söyleyeyim simdi ilac tedavisi oluyorum ve bunları olurken yüzümü kükürtlü sabunla yıkıyorum sadce ek tedavi olarak ...otacının sabunu ile ama bi faydası oldugundan degil bitince almam birdaha :)

canım kükürtlü ve katranlı sabun ucu beyaz olan sivilceler için düzenli kullanımda fayda sağladı bana. her sabah kalkınca ve akşam yatarken kullandım. s. aureus bakterisini inhibe etme özelliği var çünkü kükürtün. cildi kuruttuğu doğru bunun içinde cildin için uygun olan aynı zamanda sivilce tedavisinde de kullanılan nemlendiricilerden kullanmalısın.(nivea,arko kullanma yani) bence hemen bırakmadan önce biraz daha dene derim ben. ilk 10 gün bende de fayda sağlamadı ama bir de diğer forumda (sivilcelerimden yıllar önce bu su ile kurtuldum isimli konu) yazdığım eczaneye hazırlatılan salisilik asit,alkol,rezorsin,gülsuyu karışımına ek olarak kullandım. şu anda cildim gerçekten farkedilecek kadar düzeldi ve sadece lekeleri kaldı. onlar içinde bepanthene plus uyguluyorum bakalım kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…