ya kozayı bilmiyorum ama ben cumartesiden bu yana otacının otal ( kükürt ve çam katranlı ) olan sabununu kullanıyorum , ya bişi diyimmi baya baya kurutuyo sivilceleri , ama şu var cildide biraz kurutuyo yanında tabii , o yüzden yağsız nemlendirici kullanmak şart ..
benim daha çok çene bölgesinde olduğu için sadece o kısmı bu sabunla yıkıcam artık , fena değil bence ben şimdilik memnunum yani ..
canım kullanıyorum cumartesiden bu yana dedim ya ):) benimki otacının otal sabunu , valla şuan için gayet memnunum ben , baya baya kurudu sivilceler , aktif sivilcem kalmadı diyebilirim yani ,
lekelerde azalıyo .. evet cildi biraz kurutuyo ama napalım , nemlendirici sürüyorum hemen ..
1 tane kükürtlü sabun bitirdim ve yüzümün pul pul oluşu ve bıraktıgı kötü koku dışında hic bir etkisini görmedim arkadaşlar yüzünüzü kurutuyor sivilceyi degil bilginiz olsun
1 tane kükürtlü sabun bitirdim ve yüzümün pul pul oluşu ve bıraktıgı kötü koku dışında hic bir etkisini görmedim arkadaşlar yüzünüzü kurutuyor sivilceyi degil bilginiz olsun
Kükürtlü sabun hiçbir işe yaramıyor, tabi cildinizi kurutup bozmak istiyorsanız o başka. Kokusuda cabası...Onun yerine zeytinyağlı ve ya defneli sabunlar daha iyi, ama gene de onlar da cildi kurutuyorlar.
izlere pek fayda etmio ama aktif sivilcelere iyi gelio kurutuyo.ama yağlı ciltlere tavsiye edrim çünkü cildi kurutuyo ardındanda nemlendirici sürmek şart ama yağsız.günde 2 kere yapıyorum ben idare eder yani...