• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelerden kaynaklanan kötü izler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mispremses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
1.813
112
163
İstanbul
arkdaşlar benim sorunum sivilce izleri çukurlar yüzümde delikler var ve bu beni çok mutsuz ediyor ve umudumu kestim artık.izel bile okadar para verdi ameliyat oldu kurtulamadı şu izlerden.çaresiz kaldım aranızda hiçmi benle aynı sorunu yaşayıp cildi düzelen yok:(dermabrazyon ,fraksiyonel lazer kesin çözüm diyenler var ama güvenemiyorum çünkü sonuç alana rastlayamadım.dermaroller kullananlar olmuş ama foto bile koymuolar emin olamıyorum:( napsam ömür boyu bu izlerle mi yaşıcam nolur bi çare çözüm yol yordam göstersin birileri saglıcakla kalın

teşekkür ederim ama o krem hafif soyma yapıo lekelere ii geliob benimki çukur:( dermaroller alıp ardından ozon yaı sürmeye karar verdim deneyem varmı

buujuu slm
ben eylül ayında bu dermoroller ı duydum. bir güzellik merkezinin kampanyası vardı. kök hücreli tedavi ile dermaroller diyordu. 2 seanslık paketi satın aldım. eylül ayında ilk seansı yaptırdım, ekimde de 2. sini. ilk seanstan yaklaşık 3 hafta sonra çukurlarımda azalma oldu. şimdi 2. seans sonrasındaki düzelmeyi bekliyorum. benim çukurlarım çok derin değil ama arkadaşlarım bile farketti bir düzelme oldu gerçekten. ama tek başına dermaroller mı etki etti yoksa kök hücreyle birlikte olunca mı sonucu aldım onu bilmiyorum. herkes evde kullanıyormuş. açıkçası benimki 2 seansta toparlanır dedikleri için eve almadım. sanırım kurtulacağım zaten. çok az kaldı.
kök hücre dediği de küçün tüpte serum gibi. dermarolllerdan sonra yüzüne sürüyor.
şimdi de kırmızı lekelerim için bişeyler arıyorum bakalım hayırlısı,

buujuu slm
ben eylül ayında bu dermoroller ı duydum. bir güzellik merkezinin kampanyası vardı. kök hücreli tedavi ile dermaroller diyordu. 2 seanslık paketi satın aldım. eylül ayında ilk seansı yaptırdım, ekimde de 2. sini. ilk seanstan yaklaşık 3 hafta sonra çukurlarımda azalma oldu. şimdi 2. seans sonrasındaki düzelmeyi bekliyorum. benim çukurlarım çok derin değil ama arkadaşlarım bile farketti bir düzelme oldu gerçekten. ama tek başına dermaroller mı etki etti yoksa kök hücreyle birlikte olunca mı sonucu aldım onu bilmiyorum. herkes evde kullanıyormuş. açıkçası benimki 2 seansta toparlanır dedikleri için eve almadım. sanırım kurtulacağım zaten. çok az kaldı.
kök hücre dediği de küçün tüpte serum gibi. dermarolllerdan sonra yüzüne sürüyor.
şimdi de kırmızı lekelerim için bişeyler arıyorum bakalım hayırlısı,

bende dermaroller almaya karar verdim 1mm lik alcam sana kaç mlimlik ugyulandı kök hücre ekstresi aslında atılan bişi onu alıp evdede yapabilirsin sende işe yaramış olmadı bende ondan alımm bide hodan yagı alcam çok teşekkür ederim yorum için saglıcakla kal

valla kaç mm lik sormadım ya kadın baya bir uğraştı satıyım diye ama 100 tl diyince ben dinlemedim bile buradan daha ucuza temin edildiğini duymuştum çünkü. sen daha iyi araştırırsın ben kesinlikle tavsiye ediyorum.

ay arkadaşlar benimde hem lekelerim hem gözeneklerim hemde az sa olsa çukurlarım var ve cildim hiç berrak değil aynaya bazen bakmak istemiyorum mesela hastalancam sinirlerim tepemde yine aynaya baktığımda kendimi beğenmiyorum yüzümdeki lekeler sivilceler az ama yinede beni deli ediyor pürüzssüz bir cilt istiyorum ama sabun jel maske gibi bilindiklerden başka yöntem kullanmıyorum şöyle cildime iyi gelen birşey bulsam hiç bırakmıcam ama daha bulamadım malesef

tamam arkdaşlar ozaman çözüm ya fraksiyonel co2 lazer yada dermaroller 1mm artı hodan yagı ozon yagı olarak düşünüyorum dermarolleri, temin eder etmez başlıyorum sonuçlarımı yazcam

buujuu hayırlı olsun sen de benim gibi 1 mm.de karar kılmışsın. Fraksiyonel lazer de dermarollerdan daha çabuk sonuç vermiyor, forumlarda yazan arkadaşların dediği bu. Hem bana lazer daha riskli geliyor, fazladan fiyatı da cabası. Dermarollerda hiç diilse kendimiz hakimiz olaya... Ben bayram sonrası Acnelyse'e de başlayacağım, sana da derma ile birlikte destek ürünlere başlamanı kesinlikle tavsiye ederim:71:

aynı sorun bendede var canım :S
sivilcelerden kurtuldum sayılır bu sefer çukurlardan dertliyim :S
nasıl kurtulucam bilmiyorum mecburen fondotene yuklenıyorum sivilce çıkıyo :S

kızlar benim yengem var ve yüzü gercekten çukur çukur :(
doktora gitti ve onun yüzünde akne vardı sıktığı için oluşmuş çukurlar ilaç tedavinden 3 ay sonra akneleri gitti
şimdi de kimyasal peeling yaptıracakmış ve yengeme de 3 seans da geçer dediler

benev emlite krem
uzun zamandır kullanıyorum
kullanmaya başlamadan önce makyajsız dışarı adım atamazdım
gözenekler küçüldü, büyük izler siliniyor, renk farklılıkları zamanla azalıyor
ama temiz cilde uygulanmalı, yani peeling sonrası daha etkili...

nasıl bi krem o a bende kreme hiç inanmıyorum salyangoz kreminede mucize diolardı kullandım fiyasko dermaroller aldım yapmadm daha yapınca yazcam sonuçları bence en mantıklısıda bu tip aletler kullanmak krem mrem fayda etmez çukura

nasıl bi krem o a bende kreme hiç inanmıyorum salyangoz kreminede mucize diolardı kullandım fiyasko dermaroller aldım yapmadm daha yapınca yazcam sonuçları bence en mantıklısıda bu tip aletler kullanmak krem mrem fayda etmez çukura

dört gözbekliyorum sonuçları
sanırım bende sipariş verecem

Back
X