sivilcelerden bıktımm

cocorico

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
11
1
3
34
Arkadaslar 23 yasindayim liseden beri yüzümden sivilce eksik olmadi. Artik bıktım. Bana verebilececiginiz bi tavsiye var mi? Yanliz rica ederim sizin de deneyip olumlu sonuç aldiginiz ürünleri söyleyin, çünkü benim tenim biraz hassas güvenilir olmayan seyleri kullanmak istemiyorum. Cevaplarinizi bekliyorum lutfenn!

Kuzenim bi ilac kullaniyo etkisini gordu sivilceyi kurutuyo ama bi sivilceleri degil vucudunda da ayni etkiyi yapiyo
Ilacin ismini bilmiyorum maalesef
bol su icip gun icerisinde bi kac defa yuzu yikamakta iyi gelir diye dusunuyorum

Bende sürekli sivilcelerle ugrasan bi insanim.Sivilceli ciltte en önemli sey temizlik bence.Cunku bazen hc bsey kullanmadgm sadece sabh aksam sabunla yikadgmda sivilcelerin gittgi oldu ama su ara clindoxly diye bi krem kullaniyorum.Her gece yatmadan temizldgn cilde suruyosun.Ben yararini gordum.Recetesiz 25 liraya satiliyor.

Ergenlikten sonraki sivilceler hormanlardan kaynaklıymış Önce ona baktırmanızda fayda var. Her cilt birbiriyle uyumlu değil doktor tavsiyesiyle çözmeye çalışın isterseniz. Daha kötü sonuçlar da olabilir cildinizde

Liseden beri sivilce problemi yaşıyormuşsun.sorunun neyden kaynaklandığını bilmeden ürün kullanmak çok yanlış.zaman ve para kaybı.üstelik istenmeyen sonuçlara yol açabilir. İyi bir dermotoloğa görün kesinlikle

Bende 21 yasindayim ama hala tam olarak kurtulamadim bu dertten. Adet donemine yakin yinede fiskiriyorlar maalesef
Avene markasinin yuz temizleme jelini deneyebilirsin ben onu kullaniyorum cok iyi ve hassas ciltlere uygun..birde ara sira yuzume buhar tutuyorum ardindanda kil maskesi uyguluyorum
Sivilce ilaci olarak da duac akne gel oneririm ama turkiyede varmidir bilemiyorum malesef

Zerotanin diye bir hap kullanmistim lise zamaninda 5 ay kadar olayi bitirdi diyebilirim benimde alnim sivilceden gorunmuyordu

34 yaşındayım ve 20 yıldır sivilce problemim var.Bu yaşta hala çıkıyor ve geçmek bilmiyor,iz kalıyor.Mesela şuan 3 tane kocaman var yüzümde.Ne varsa kullandım,olmayınca olmuyor.Umarım sizde işe yarayan bir şeyler bulunur

bitgisel ürünler deneyin, siyah üzüm çekirdeği tozu, enginar macunu gibi sivilceye iyi gelen ürünler var aktarda ya da doktora gidin benım bır arkadaşımın vardı çok sivilcesi doktora gitti ilaç vermiş bi gün gördüm yüzü hep sivilce dolmuştu doktor önce çogalır sonra geçer demiş onu öyle görünce korkmuştum içimden hayatta geçmez o sivilceler demiştim bir süre sonra tekrar gördüm yüzü bembeyazdı geçmişti sivilceleri şok oldum.

Selam.bende ortaokul lise hep sivilceyle gecti 21 yasimda 7 ay roaccutane kullandim suan 24 yasindayim e ama olmayan hormon problemi yok birde evliyim bu ilactan sonra tiroid problemim cikti simdi baska seylerde cikiyor ve bebek sahibi olmami engelliyor yani sana tavsiyem kullanmayacagin yonunde boyle agir ilaclar kullanma... bazen adet doneminde bi iki tane cikar sivilce limon surerim sabah yikarim yuzumu birde araa rosense gul suyuyla yatarken temizlerim

Ergenlikte sivilceleri çıkmamış sizin gibi 20lerden sonra sivilceyle tanışan biri olarak doktorum sayesinde kurtuldum ve sanırım 5 sene falan oldu hiç sivilceyle çıkmıyo desem yeridir.

Doktor cildini görmeli ve hem içten hem dıştan tedaviye başlanmalı
1 yıl iğne 6 ay ilaç 6 ay maske uygulamalı tedavi gördüm ben.
5 yıldır cildim gayet iyi durumda

Tedavi öncesi derin akne demişti doktorum
Tedaviye başlarken yanaklarımda 1 yıldır geçmeyen sivilcelerim vardı kurtuldum

Uzman bir cilt doktoruyla işe başlamasın kafana göre sürme bişiler sakın!

Direkt cildiye bölümüne gitsen daha mantıklı burada yazılan "onu kullan bunu kullan" gibi yazılar daha da kötüleştirecek emin ol. Benim arkadaşlarımda da aynı sorun vardı 3 aylık bir ilaç,krem vs.kullanımıyla sivilceler yok denecek kadar azaldı.

Roaccutune en kuvvetlisi ilaçlar arasında
Doktora gidin yaş boy kilo cinsiyet kullanım süresi değişiyor
Eşim yıllarca çekti sivilceden nohut kadar çıkıodu hep bunu kullandı pırıl pırıl şimdi cildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…