Ergenlikten sonraki sivilceler hormanlardan kaynaklıymış Önce ona baktırmanızda fayda var. Her cilt birbiriyle uyumlu değil doktor tavsiyesiyle çözmeye çalışın isterseniz. Daha kötü sonuçlar da olabilir cildinizdeArkadaslar 23 yasindayim liseden beri yüzümden sivilce eksik olmadi. Artik bıktım. Bana verebilececiginiz bi tavsiye var mi? Yanliz rica ederim sizin de deneyip olumlu sonuç aldiginiz ürünleri söyleyin, çünkü benim tenim biraz hassas güvenilir olmayan seyleri kullanmak istemiyorum. Cevaplarinizi bekliyorum lutfenn!
Selam.bende ortaokul lise hep sivilceyle gecti 21 yasimda 7 ay roaccutane kullandim suan 24 yasindayim e ama olmayan hormon problemi yok birde evliyim bu ilactan sonra tiroid problemim cikti simdi baska seylerde cikiyor ve bebek sahibi olmami engelliyorArkadaslar 23 yasindayim liseden beri yüzümden sivilce eksik olmadi. Artik bıktım. Bana verebilececiginiz bi tavsiye var mi? Yanliz rica ederim sizin de deneyip olumlu sonuç aldiginiz ürünleri söyleyin, çünkü benim tenim biraz hassas güvenilir olmayan seyleri kullanmak istemiyorum. Cevaplarinizi bekliyorum lutfenn!
Direkt cildiye bölümüne gitsen daha mantıklı burada yazılan "onu kullan bunu kullan" gibi yazılar daha da kötüleştirecek emin ol. Benim arkadaşlarımda da aynı sorun vardı 3 aylık bir ilaç,krem vs.kullanımıyla sivilceler yok denecek kadar azaldı.Arkadaslar 23 yasindayim liseden beri yüzümden sivilce eksik olmadi. Artik bıktım. Bana verebilececiginiz bi tavsiye var mi? Yanliz rica ederim sizin de deneyip olumlu sonuç aldiginiz ürünleri söyleyin, çünkü benim tenim biraz hassas güvenilir olmayan seyleri kullanmak istemiyorum. Cevaplarinizi bekliyorum lutfenn!
ceylinim limonu nasıl ve ne kadar sürüyoruz bendede sorun var . özellikle lekeler açısından sorunum sivilce değil lekeler S:Limon kullandiniz mi ?
Kullanmadiysaniz tavsiye ederim :)
ceylinim limonu nasıl ve ne kadar sürüyoruz bendede sorun var . özellikle lekeler açısından sorunum sivilce değil lekeler S:
lekeler için işe yaradımı canım... her yere mi sürdün lekelere miGece yatmadan 5-6 damla sur canim. Bana çok iyi geldi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?