- 19 Haziran 2016
- 551
- 974
- 103
- Konu Sahibi uckisidenbiri
-
şunu da belirteyim;cildiyeye gitmeden evvel kantoron yağı kullandım 1 hafta kadar epey kurutmuştu. ilaçlarla tam iyileşmezse kantoron yagina devam etmeyi düşünüyorum hatta
Bizde senin kullandıgın ilaçları kullandık bir ay hiç faydası olmadı hata daha beter oldu kızımın şimdi 6 aylık ilaca başladık 2 ayımızdayız biraz yan etkileri var ama çok kötü durumdaydi yüzü her ay tahlil yaptırıp tedaviye devam ediyoruz sivilceler bayagı söndü doktor 3 ayında tamamen gider dedi geçmiş olsun sizede
şunu da belirteyim;cildiyeye gitmeden evvel kantoron yağı kullandım 1 hafta kadar epey kurutmuştu. ilaçlarla tam iyileşmezse kantoron yagina devam etmeyi düşünüyorum hatta
Çok sagol canım inanın kullanmadıgımız ilaç kalmadı yok geçmiyor bizde mecbur kaldık korktuk ben imzaladım kullanıyor şimdilik dudagı çok kuruyor onun içim merhem verdi başka bir yan etkisini görmedik şükür kızım 16 yaşında rabbim sizede şifa versinGeçmiş olsun size de, ilacın yan etkileri çok ağır insandan insana fark etse de, başa çıkabileceğimi düşünmediğim için o kadar süre reddettim açıkçası, umarım siz istediğiniz sonuca ulaşırsınız, teşekkür ederim yorumunuz ve güzel dileğiniz için.
Dermaroller mantığı gibiyse daha tehlikeli olmaz mı aktif sivilceye iğneyi batırıp sağlıklı cildin içine sokacak iğneyi o zaman iyice dağılmaz mı bana mantıklı gelmedi
Sivilcelerine bide çay agacı yağı dene
Tamamen kuruduysa olabilir o zaman bir de prp yapıyorlar onu da deneyebilirsin inşallah kurtulursun bir an önceBu işlemi yapmadan önce 4 seans sivilcelere kurutma işlemi yapılacak, aktif sivilce değiller şu an kendi çabamla epey hafiflettim daha çok kırmızı ve bir noktada benekler halindeler, yabancı kaynaklardan videolar izledim, lekeler, derin yaralar ve sivilceler için öncesi sonrası fotoğrafları da var ama yine de insan kendi dilinden birinden bir yorum almak istiyor, o sebeple açtım konuyu. :)
Canim bir kadin doktoruna gorunsen jinekolojik olabilir
benimde cildim yağlı, cildinin sadece bir kısmına uygulasın denesin bence , ben sadece alnima uyguladım kuruttu sivilceleri, çünkü yağlı belki daha çok arttırır diye bende düşünmüştüm. kırmızı kantoron olmalı özellikle, doğal olanını bulun çok iyi araştırın ama :) geçmiş olsun Allah sifa versinMerak etim bende kızımın cildi yaglı kantron yagı daha kötü yapmazmı bizde tedavideyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?