Sivilceler için zoretanin ya da roaccutane kullanan arkadaşlar lütfen bakar mısınız?

Acnegen, roaccutane,aknetrent,zoretanin yardım arkadaşlar online bi site, sürekli online olan arkadaşlara sorular sorabileceğiniz bi site, isme bakmayın sadece roaccutane kullananlar değil, aknetrent, acnegen, zoratenin, izotrekxin gibi ilaçları kullanan arkadaşlar için de yardımcı bi site, tedavisi bitenler, tedaviye yeni başlayanlar herkes var :) sadece üye olup herhangi bi resim yüklemeniz yeterli, bekleriz :)

NOT: akntertent mağduruyum ben de ordayım :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm kızlar
Ben bu ay 4.kutuma başladım :) ama aklıma takılan başka bi konuda bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim. ben yaza girmeden bileğime küçük bi dövme yaptırmak istiyorum ama bu ilaç yan etki yaparmı ? ilacın yan etkilerini okudum göremedim. sizin fikriniz varmı ? ya da ilacı bıraktıktan bi ay sonra fln yaptırsam yinede etki eder mi cildime merak ettim yardım lütfen :)

mrb bende zarotanin 20mg kullanıyorum sabah 2 akşam 2 kapsül alıyorum tedavimin 12.günündeyim ve beyaz tenli olduğumdan dolayı yüzüm kıpkırmızı halka açık biyerde çalıyorum yüzümü gören bu ne hal deyip moralimi bozuyor insanlara açıklama yapmaktan yoruldum bu kırmızılık tedavinin sonuna kadar sürecekmi bu kızarıklığı önlemek veya gizlemek için önerebileceğiniz bir şey varmı?(((

Merhaba arkadaşlar,sizlere bişey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevnrm.yuzmdeki sivilceler dönem dönem çıkıo polikistlerim yüzünden ve izleri bir türlü geçmio kızarık bi şekilde kalıo hep, bu ilaç gecirrmi onuda blmyrm tabi doktormda zoretanin yazdı bana sbah 10mg aksam 20mg seklnde,ama kafamı karıştırdı açıkcası bırazda:Sçok agır bi ilaçmış, vücuduna ağda falan yapma ilaç süresince başka hiç bi ilaçda alma sakın agrı kesici bile dedi,bide ben iğneli epilasyona gittigimi söyledim en düşük dozda versnler akımı gideblrsn dedi:S ama epilasyonu pek önermiolar die biliyorm,sizce ne gibi bi yan etkisi vardır biliyomsunuz???paylaşımlarınızı beklyrm simdiden tesekkurler..

Merhaba bende de polikistik var uzun bir süre doğum kontrol hapı kullandım kesin çözüm alamadığım için iki ay önce roaccutane başladım ama bu polikistk sorunu çözmedikçe sivilceler tekrarlarmış :/ (hemen olmasa bile bir iki yıl sonra...) o yüzden şu anda hem roaccutane hem de doğum kontrol hapı kullanıyorum :/ siz de polikistik tedavisini yapın bence öncelikle o geçmeden sivilceler tekrarlıyor maalesef ben bi çözüm bulamadım .

Merhaba bende de polikistik var uzun bir süre doğum kontrol hapı kullandım kesin çözüm alamadığım için iki ay önce roaccutane başladım ama bu polikistk sorunu çözmedikçe sivilceler tekrarlarmış :/ (hemen olmasa bile bir iki yıl sonra...) o yüzden şu anda hem roaccutane hem de doğum kontrol hapı kullanıyorum :/ siz de polikistik tedavisini yapın bence öncelikle o geçmeden sivilceler tekrarlıyor maalesef ben bi çözüm bulamadım . .
--------------------------------------------------------------------------------
Tesekkur ederim öncelikle cevabnz için,ben ara ara dogum kntrol hapları kullandım ama kesin bi yanıt alınmıo tedaviden2,3 ay kullnp bırakınca yine adet göremyrm sil bastan çok fazlada dogm kntrl hapı almak istemyrm simdiden(ama şimdi ikisine brden baslıcam bakalm bnde inş. sonradan tekrarlamaz ama pekde umudum yok neyse en azndan izlerim gecer inş.:)gecmiş olsun sizedee

Bende uzun zaman sivilce sorunlarıyla mücadele ettim fakat ne yaparsam yapayım geçmedi yüzüm delik deşik kötü bir şekilde dolaştım durdum roaccutane kullanmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum eğer kremler jeller geçirmediyse bu ilaç son çareniz kızlar içeriği aynı olduğu için yazdım umarım faydalı olur
hatta online yardımlaşma platformu açılmış göz atın derim Acnegen, roaccutane,aknetrent,zoretanin yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…