Arkadaşlar ilaçtan mıdır bilmem gözlerimde kızarıklık yaptı biraz da yanıyor böyle olanınız var mıydı? Normal midir?
Benim gözlerim çok hassas zaten sınavlara çalıştığım günden beri çok çabuk kızarıyor ama dersi bırakalı çok oldu ilaçtan sonra gözlerimde yine kızarma başladı
ilaç gözlerde kuruluk yapabiliyor, kızarıklık onadandır büyük ihtimalle. yapay göz yaşı damlası alabilirsin.
Yüzünün durumu nasıl şu an?mrb arkadaslar herkes 14 şubatı sevgilisiyle kutlarken ben o sabah bu ilaca basladımöncelikle bu iki ilac aynı etkilere sahip çok araştırdım ordan biliyorum.çok doktora gittim normal antibiyotikler yazdılar ama hiçbir etkisi olmadı,hep zoretanin dediler çok korktugum bir ilactı.yan etkileri cok fazla tabi herkesin bünyesine göre degişiklikler gösterebilirmiş.ben nerdeyse bütün yan etkileri bire bir yasadım gördüm.basta cilt kurulugu,burun ve gözlerde kuruluk,kasıntı,eklem agrısı,yorgunluk hissi,uyuklama,stres,sıcak havalarda asırı terleme ve ates basması,ciltte kızarıklık ellerimin üstü bile catladı.cok inanılmaz derecede etkili bir ilac ilk gittigim doktor fazla ilgilenmedi hatta aylık kontrollere gittigimde beni tanımayıp üstüne birde bu ilacı benmi yazdım sana diye acayip sorular soruyordu,4 ayın sonunda doktoru degiştirdim,böyle bir ilacı kullandırıpta bu sekilde davranmasıda kafa karıstırıcı bır durum.neyse ilacın yan etkileri kullanmaya basladıktan 1 hafta sonra kendını göstermeye baslıyor önce kurumalar baslıyor daha sonra yüzde kızarmalar daha sonrada digerleri,benim yüzümde 4 aya kadar sürekli kocaman sivilceler cıktı 4 aydan sonra düzelmeye basladı,oturdugum yerden kalkmam 2 dk mı alıyodur heralde cünkü her yerim agrıyor agrı kesici içsemde cözüm degil,cogu kişi inanmıyor ilacın bunları yaptıgına,cok sabır gerektiren bir tedavi süreci,ben sabrettim 3 gün oldu tedavim biteli,ama yan etkiler resmen bana yapıstı kaldı yine her yerim agrıyor ve her yerim kupkuru zamanla gececekmiş.su an sivilce yok ama izleri kaldı.YAZIN KULLANMAYI HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM MÜMKÜNSE EKİM AYI BAŞINDA KULLANMAYA BAŞLAYIN.dudak kurulugu için nivea dudak koruyucuları var onlar kullanılabilir,vucut için normal nemlendiriciler kullanılabilir,günes koruyucu mutlaka kullanılmalı.NEYSE SIKTIM GALİBA SİZİ EGER MERAK ETTİGİNİZ BİŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ARKADASLAR...
Yüzünün durumu nasıl şu an?
Ben daha 1 ayı doldurmadım kullanıyorum bende de biraz ağrı oluyor. Yüzümde çok kızarıyor bazen ve aşırı terliyor yüzüm. Burnumun üstünde çok siyah nokta vardı geçmeye başladı ona çok sevindim sivilcelerim de eskisine göre söndü iyice bende kaşıntı da oluyordu şimdi çok çok az kaşınıyor o da kısa süre önceden kaşıdıkça kaşımak isterdim.
Ben şimdilik memnunum sadece sol gözüm özellikle çok kızarıyor yakında suni damla alacam bakalım.
Gelişmeleri sürekli yazalım buraya ben merak ediyorum kim nasıl sonuçlar almış diye.[/QUOT
su anda sivilce yok ama izler var evet ilk zamanlar siyah noktalarıda tamamen cıkarıp sonrdan tamamen yok ediyor 1 hafta oldu tam bitti ilac ama yüzüm hala kızarıyor yazın kullanımdan dolayı oluyor heralde ben ona baglıyorum artık yan etkilerden ne zaman kurtulacagımı cok merak ediyorm kuruluk cok rahatsız ediyor beni her yerim buruş buruş sanki öyle hissediyorum zamanla oda gececek inşallah
senin sadece yüzünde mi vardı peki? Bi de kaç ay kullandın?Yüzünün durumu nasıl şu an?
Ben daha 1 ayı doldurmadım kullanıyorum bende de biraz ağrı oluyor. Yüzümde çok kızarıyor bazen ve aşırı terliyor yüzüm. Burnumun üstünde çok siyah nokta vardı geçmeye başladı ona çok sevindim sivilcelerim de eskisine göre söndü iyice bende kaşıntı da oluyordu şimdi çok çok az kaşınıyor o da kısa süre önceden kaşıdıkça kaşımak isterdim.
Ben şimdilik memnunum sadece sol gözüm özellikle çok kızarıyor yakında suni damla alacam bakalım.
Gelişmeleri sürekli yazalım buraya ben merak ediyorum kim nasıl sonuçlar almış diye.[/QUOT
su anda sivilce yok ama izler var evet ilk zamanlar siyah noktalarıda tamamen cıkarıp sonrdan tamamen yok ediyor 1 hafta oldu tam bitti ilac ama yüzüm hala kızarıyor yazın kullanımdan dolayı oluyor heralde ben ona baglıyorum artık yan etkilerden ne zaman kurtulacagımı cok merak ediyorm kuruluk cok rahatsız ediyor beni her yerim buruş buruş sanki öyle hissediyorum zamanla oda gececek inşallah
roaccutaneın çok fazla yan etkisi olduğunu duydum.Yüzümde bir tane bile sivillce yok ama sırtım berbat.Doktor roaccutanea başlayalım dedi çok yan etkisi olduğu için cesaret edemedim.Kullananlarda yan etki oldu mu?
Sende hangi yan etkileri oldu canım?
öncelikle geçmiş olsun canım bende bu ilaca 1 eylülde başlıyacam doktorum öyle söyledi 2 aydır eritretin ve benzamycin kullanıyorum ve 15 günde bir azitro bana doktorum zoretanın küçük kitapçıyını verdi orada agrı kesici ilaçları önermiyorlar sen nasıl kullandın ki belkide onları kullandıgın için yan etkisi artmış olmasın?????mrb arkadaslar herkes 14 şubatı sevgilisiyle kutlarken ben o sabah bu ilaca basladımöncelikle bu iki ilac aynı etkilere sahip çok araştırdım ordan biliyorum.çok doktora gittim normal antibiyotikler yazdılar ama hiçbir etkisi olmadı,hep zoretanin dediler çok korktugum bir ilactı.yan etkileri cok fazla tabi herkesin bünyesine göre degişiklikler gösterebilirmiş.ben nerdeyse bütün yan etkileri bire bir yasadım gördüm.basta cilt kurulugu,burun ve gözlerde kuruluk,kasıntı,eklem agrısı,yorgunluk hissi,uyuklama,stres,sıcak havalarda asırı terleme ve ates basması,ciltte kızarıklık ellerimin üstü bile catladı.cok inanılmaz derecede etkili bir ilac ilk gittigim doktor fazla ilgilenmedi hatta aylık kontrollere gittigimde beni tanımayıp üstüne birde bu ilacı benmi yazdım sana diye acayip sorular soruyordu,4 ayın sonunda doktoru degiştirdim,böyle bir ilacı kullandırıpta bu sekilde davranmasıda kafa karıstırıcı bır durum.neyse ilacın yan etkileri kullanmaya basladıktan 1 hafta sonra kendını göstermeye baslıyor önce kurumalar baslıyor daha sonra yüzde kızarmalar daha sonrada digerleri,benim yüzümde 4 aya kadar sürekli kocaman sivilceler cıktı 4 aydan sonra düzelmeye basladı,oturdugum yerden kalkmam 2 dk mı alıyodur heralde cünkü her yerim agrıyor agrı kesici içsemde cözüm degil,cogu kişi inanmıyor ilacın bunları yaptıgına,cok sabır gerektiren bir tedavi süreci,ben sabrettim 3 gün oldu tedavim biteli,ama yan etkiler resmen bana yapıstı kaldı yine her yerim agrıyor ve her yerim kupkuru zamanla gececekmiş.su an sivilce yok ama izleri kaldı.YAZIN KULLANMAYI HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM MÜMKÜNSE EKİM AYI BAŞINDA KULLANMAYA BAŞLAYIN.dudak kurulugu için nivea dudak koruyucuları var onlar kullanılabilir,vucut için normal nemlendiriciler kullanılabilir,günes koruyucu mutlaka kullanılmalı.NEYSE SIKTIM GALİBA SİZİ EGER MERAK ETTİGİNİZ BİŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ARKADASLAR...
öncelikle geçmiş olsun canım bende bu ilaca 1 eylülde başlıyacam doktorum öyle söyledi 2 aydır eritretin ve benzamycin kullanıyorum ve 15 günde bir azitro bana doktorum zoretanın küçük kitapçıyını verdi orada agrı kesici ilaçları önermiyorlar sen nasıl kullandın ki belkide onları kullandıgın için yan etkisi artmış olmasın?????
herkese geçmiş olsun arkadaşlar ben de zoretanin tedavisi gördüm nisan ayında ilaç alımını bıraktım ve gerçekten sivilce adına bir şey kalmamıştı vücudumda yalnız şimdi vücudumun olmadık yerlerinden(popo,göğüs ucu )köklü sivilce çıktı 2 adet siz de benzer birşeyler yaşadınız mı?ilaç tedavisine tekrar mı başlamam gerekecek yani kabus geri mi dönecek:18fff off!
merhaba
kitapcıgı daha dikkatli okursan orda gerektiğinde agrı kesicilerden faydalanabilirsiniz diye yazıyo hem agrı kesiciyi son ayımda içtim bir kac defa içtim fazlada içmedim zaten eklemlerim cok agrımaya baslamıstı son günlerde ama dediğim gibi yan etkiler kişiye göre degişiklikler gösterebiliyomus o yüzden korkma biz ondan neden korkalım o korksun bizden öyle yada böyle bitti benim tedavi bundan sonra neler olacak bakalım her ay tahlillerini yaptırmayı ihmal etme azda olsa benim karacigerleri de etkiledi dikkatli ol doktorunla herseyi paylas benide haberdar et olurmu sabırlı ol unutma bu ilacı kullanırken cok sabırlı olmak gerekiyo simdiden acil şifalar
Kızlar merhaba.Ben de zoratenin kullanmaya başlayacağım maalesef.Bugün itibariyle ilacı aldım ve çok korkmaktayım.Doktorum da kafamı karıştırdı biraz.Dudaklarım için de yüzüm için de nemlendirici tavsiye etmedi.Sivilceleri kurutmaya çalışıyoruz yüzü nemlendirirsek tekrar sivilce oluştururuz dedi.Dudaklar için kullanabilirsin ama yüzde kullanma ve makyaj yapma yağlandırma cildi dedi.Buradan okuduğum kadarıyla çoğunluğa doktoru hametan veya bepanthen önermiş,kullanmasam sorun olur mu acaba?Şimdi mevsim dolayısıyla güneş kremi kullanmam lazım yüzüm güneş lekelerine meyilli.Eczacıya sordum kullanmalısın dedi.Bugün başlayacaktım ama cesaret edip içemedim ilacı.
Arkadaşlar bugün doktora gittim 1 ayı doldurmak üzereyim tahlillerimi yaptım normaml çıktı başka doktora gittim o zoretanin yazmadı acnegen yazdı bir de sivex losyon yazdı kullananız var mı? Eczane aynı dedi ama yine de merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?