Sivilceli Ciltler sivilceler için sabun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
kızlar ben aktardan komili zeytinyağ özlü sabun aldım ama cildim yağlıydı hiç iyi gelmedi gözeneklerim mi açıldı ne 3 4 tane sivilcem vardı 3 gündür kullanıyorum bu sabunu ve şimdi iyicene baktık cildime ve 5 6 yerden minik kırmızı kırmızı gözler patlamış araştırdım nette yağlı cilde yağlı hiç bi ürün kullanılmazmış sizce sivilceler için en iyi bitkisel sabun hangisi aktarım herhalde hiçbiseyden anlamıyor komili verdiğine göre bana

anlamadığından değil belki geliri için işine yarayacak diyedir şaka bir yanada ben bununla ilgili bir yerde ilk olarak çoğalır çıkar çünkü onlar aten sonradan çıkacak olan sivilceler yani kurutacaktır kullandığın..gibi birşeyler duymuştum..kusura bakma tam toparlayamadım çok oldu bunu duyalı ondan..demek istediğim belki etkisi o şekilde çıkıyordur..bence doktora git..uzmanla konuş yok aktar yok çevre daha seni sıkıntıya sokar canım..bende sabun kullanıyorum ve yeni duydum,yüze sabun asla sürülmemelimiş(her sabun için geçerli) çok hassas olduğundan cildimiz zarar verirmişiz..hatta kimi sabunlar soyuyo cildi..bendede vardı işte sabun işe yarıo sandım souyo die meğer zararmış:)doktora görün bence..

cnm çok teşekkürler önerini dikkate alıcam

çok teşekkürler cnm amin inş ikimizindde bebek gibi cildi olur.....

inci ve bal özlü sabun öneririm
ben ev yapımı sabunlar satan bi mağazadan alışveriş merkezinden
almıştım
inci ve bal özlü bulamazsan sadece inci özlü de işini görür
cildi kaymak gibi yapıyo ve sivilcelerin o kırmızı izlerini iyileştiriyo

bende sebamedin faydasini gördümm cok iyi

sebamed cidden iyi marka oğlum pişik olunca pişik kremiyle 2 güne kalmadan geçirmişti ama sabununu hiç denemedim sahteleri falan dek gelir diye sorması ayıp sebamed sabunları ne kadar cnm

Son düzenleme:

kırmızı izlerimi cnm o ev yapımı sabun satan yer nerde söylersen sevinirim....

kırmızı izlerimi cnm o ev yapımı sabun satan yer nerde söylersen sevinirim....

istanbulda metroport alışveriş merkezinde canım
ben ordan alıyorum
her tip cilt ve sorun için sabun doğal kremler yağlar falan var
orda bulabilirsin istanbuldaysan

Son düzenleme:
istanbulda metroport alışveriş merkezinde canım
ben ordan alıyorum
her tip cilt ve sorun için sabun doğal kremler yağlar falan var
orda bulabilirsin istanbuldaysan

evet cnm istanbuldayım çok ama çok teşekkkürler tekrardan saol

evet cnm istanbuldayım çok ama çok teşekkkürler tekrardan saol

rica ederim canım ne demek
kayısı çekirdeği yağı almanı da tavsiye ederim
bi damlacık yüzüne sürdüğünde hem lekelere iyi geliyo
hem de nemlendiriyo çok değil hafta 2 kez falan sürsen yeter
hem de çok iyi bi göz çevresi bakım yağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…