Sivilceli Ciltler sivilceler için sabun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
rica ederim canım ne demek
kayısı çekirdeği yağı almanı da tavsiye ederim
bi damlacık yüzüne sürdüğünde hem lekelere iyi geliyo
hem de nemlendiriyo çok değil hafta 2 kez falan sürsen yeter
hem de çok iyi bi göz çevresi bakım yağı

cnm allah senden razı olsun tüm istediklerimi yazıyorsun kesin bunuda denicem çok saol cnm ya valla çok makbule geçti :KK71::KK54:

sabunn cilde zarar verdiğini söylemiştim ama emin değiildim,araştırdıkçada öle olduğunu duyuyorum..bazı sabun soyuyor ya özellikle o zarar veriyormuş..souyp birde beyazlatıyor işte o..kararsız bırakıyor insanı bunlar:)değişik değişik sabun kullananlar var ve herkes neredeyse kullandığından memnun o da ararda bırakıo insanı hangisini denesem yada denemesemmi die:)
sabun önerme bi yandan iyide bir yandan değil..herkesin cildi farklı..yani bana ii gelen bi başkasında dahada sivilcesini artırabilir.. tanıdığımın başına geldide..
bilmiorumda en iyisi sabunsuz cildi temizleek die düşünüyorum..

sabunn cilde zarar verdiğini söylemiştim ama emin değiildim,araştırdıkçada öle olduğunu duyuyorum..bazı sabun soyuyor ya özellikle o zarar veriyormuş..souyp birde beyazlatıyor işte o..kararsız bırakıyor insanı bunlar:)değişik değişik sabun kullananlar var ve herkes neredeyse kullandığından memnun o da ararda bırakıo insanı hangisini denesem yada denemesemmi die:)
sabun önerme bi yandan iyide bir yandan değil..herkesin cildi farklı..yani bana ii gelen bi başkasında dahada sivilcesini artırabilir.. tanıdığımın başına geldide..

yıllardır tek cilt temizleyicim su ve sabun oldu
cildime bi zararını görmedim
annem teyzelerimde aynı şekilde
makyaj yaptıkları halde ciltlerine ne tonik ne temizleme sütü
değmemiştir
sadece su ve sabun
buna rağmen 40-50 yaş arasındaki bu hatunların cildi bebek gibi
ben onları kıstas alırım gözlemlerimi ve tecrübelerimi bilir söylerim
el yapımı katkısız doğal sabunlar yüzüme sürdüğümüz
temizleme jellerinden kat kat daha masum geliyo bana

gerçi herkesin kendi tercihi

Son düzenleme:

canım belki sebamed yada arkadaşımızın dediği gibi bitkisel inci özlü sabun ii gelebilir sivilce izleri sivilceden kötü :KK59:

yıllardır tek cilt temizleyicim su ve sabun oldu
cildime bi zararını görmedim
annem teyzelerimde aynı şekilde
makyaj yaptıkları halde ciltlerine ne tonik ne temizleme sütü
değmemiştir
sadece su ve sabun
buna rağmen 40-50 yaş arasındaki bu hatunların cildi bebek gibi
ben onları kıstas alırım gözlemlerimi ve tecrübelerimi bilir söylerim
el yapımı katkısız doğal sabunlar yüzüme sürdüğümüz
temizleme jellerinden kat kat daha masum geliyo bana

gerçi herkesin kendi tercihi
cnm bende bi denicem inci ballı özlüyü inş tıpkı bebek gibi olurum :KK16:

kızlar ben aktardan komili zeytinyağ özlü sabun aldım ama cildim yağlıydı hiç iyi gelmedi gözeneklerim mi açıldı ne 3 4 tane sivilcem vardı 3 gündür kullanıyorum bu sabunu ve şimdi iyicene baktık cildime ve 5 6 yerden minik kırmızı kırmızı gözler patlamış araştırdım nette yağlı cilde yağlı hiç bi ürün kullanılmazmış sizce sivilceler için en iyi bitkisel sabun hangisi aktarım herhalde hiçbiseyden anlamıyor komili verdiğine göre bana
&&
AH BE GUZELIM Zaten cıldın yaqlı bı de nıye yaqlı sabun alırsın...benım de sıvılce sorunlarım var su an dr qozetımınde acnequn yuz yıkama jelı kullanıorum kendısı tavsıye ettı her sabunu surme sebamwdınkını kullanabılırsın ph 5.5 zaten onunkı ve bıtkısel ...sakın nıvea bılmem ne ıle uqrasma cunku bızım cıldımız yaqlı yanı sorunlu ben de sımdı kıl maskesı denııcem dermokılın kullanan varsa yazabılır mı sonuc nasıl

&&
AH BE GUZELIM Zaten cıldın yaqlı bı de nıye yaqlı sabun alırsın...benım de sıvılce sorunlarım var su an dr qozetımınde acnequn yuz yıkama jelı kullanıorum kendısı tavsıye ettı her sabunu surme sebamwdınkını kullanabılırsın ph 5.5 zaten onunkı ve bıtkısel ...sakın nıvea bılmem ne ıle uqrasma cunku bızım cıldımız yaqlı yanı sorunlu ben de sımdı kıl maskesı denııcem dermokılın kullanan varsa yazabılır mı sonuc nasıl

evet cnm yğlı cildim var bide komili kullanınca daha beter oldu dünden beri sabunsuz yıkıyorum ama oda makyaj kalıntılarımı rimelimi bile çıkarmıyor sebamedide çok övüyorlar aman bidahamı yağlı sabumn kullanmazmı mümkün değil.Cevbın için saol cnm

evet cnm yğlı cildim var bide komili kullanınca daha beter oldu dünden beri sabunsuz yıkıyorum ama oda makyaj kalıntılarımı rimelimi bile çıkarmıyor sebamedide çok övüyorlar aman bidahamı yağlı sabumn kullanmazmı mümkün değil.Cevbın için saol cnm

*cnm sebamedın uzerınde yazıyo zaten sabun ıcermez dıye cok ovuyolar bu markayı benım kardesımın sıvılcelerı daha fena o artık ıyıce bunaldı reoktıon kullancam dıo bakalım

*cnm sebamedın uzerınde yazıyo zaten sabun ıcermez dıye cok ovuyolar bu markayı benım kardesımın sıvılcelerı daha fena o artık ıyıce bunaldı reoktıon kullancam dıo bakalım

inş kardeşininde sivilce derdi biter off ne zormuş sivilcelerle uğraşmak kardeşin bi denesin bakalım rica etsem tazarsın dimi sonuçlarını

sebamedin di sanırım yanlış yazmayım dedimde,sabun değil demişsinz nasıl bişi?yani sabun gibimi şekli hiç görmedim ve duymadımda..birde her yerde bulabileceğimiz birşey değilmi?son olarakta fiyatını merak ettim..daha önce yazılanlarda adını görmüştümde şimdi sabun değil dnilince dikkatimi çekti..
bunu kullanan varmış peki bırakınca tekrarlamaz değilmi?bazıları bıraktığında minik minik çıkıo gibi oluyorda..
çanemde bir kaç tane sivilce var,pembe ve hafif iri gözüme batıyor ya..bugün de dudağımın yanında irin toplayan oldu:84:

sebamedin di sanırım yanlış yazmayım dedimde,sabun değil demişsinz nasıl bişi?yani sabun gibimi şekli hiç görmedim ve duymadımda..birde her yerde bulabileceğimiz birşey değilmi?son olarakta fiyatını merak ettim..daha önce yazılanlarda adını görmüştümde şimdi sabun değil dnilince dikkatimi çekti..
bunu kullanan varmış peki bırakınca tekrarlamaz değilmi?bazıları bıraktığında minik minik çıkıo gibi oluyorda..
çanemde bir kaç tane sivilce var,pembe ve hafif iri gözüme batıyor ya..bugün de dudağımın yanında irin toplayan oldu:84:

ah onlardan bendede var cnm bide sebamed dene istersen belki iii gelir

Arkadaşlar Eau Savonneuse marka sivilce sabununu deneyen var mı? Doğal üzüm çekirdekli olduğu için kurutmadan temizlediği yazıyor. Kullanıp sonuç alan varsa yardımcı olabilir mi? Ben bu markanın selülit sabununu kullandım çok memnunum fakat tabii selülit sabunun sürüldüğü yerle sivilce sabununun sürüldüğü yer bir değil :KK1:

X