• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilceler için pratik bir uygulama

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

su..

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
86
6
611
İstanbul
kızlar dün facebookta Beykent Üniversitesi Öğretim Üyesi Tan Alkan adlı bi kişi yolladı bunu daha denemedim ama denemeyi düşünüyorm kremlere tonla para verip kurtulamamış biri olarak denemekten zarr gelmez diye düşünüyorm :D sizde denemek isterseniz buyrunnnnnnnnn

Aktarlardan da kolay bır sekılde bulacagınız bır mıktar adacayını bır tencereye koyun ve ustune adacayına esıt bır sekılde Süt döküp kayantınız(sütün fazla olamamasına dıkkat edınız.)karısımı ocakta ıyıce kaynatıp devamlı karıstırınız,ondan sonra ocaktan aldıgınız bu karısımı adacayından suzerek krem halıne gelmesı ıcın bıraz sogutunuz ve yuzunuze surunuz,bu karısımı gece uyumadan yuzunuze surersenız daha kesın bır cozume ulasırsınız,
bu karısımı cıldınız ıstedıgınız guzellıge kavusana kadar sık aralıklarlan uygulamaktan kacınmayınız,
Emın olun CILDINIZIN BEYAZLASTIGINI VE TAMAMIYLAN SIVILCELERDEN KURTULDUGUNU GÖREcEKSINIZ.

deneyen yok mu?
bu aralar sınav stresi kız isteme filan derken stresten yine yüzüm berbat oldu...oysa sadece bebe şampuanıyla yıkayıp eğer çok kuruysa bepanten sürerek mutlu mesut yaşıyodum..şimdi yine sivilceler çıktı gözenekler büyüdü sanki ...dün akşam yaptım sürdüm..şimdi yine sürdüm yüzüme..işe yaradığını anlamam için çok erken..ama umarım işe yarıyodur.. bi de kullandığnız adaçayının fotoğrafını istesem çok mu şey isterim..

deneyen yok mu?
bu aralar sınav stresi kız isteme filan derken stresten yine yüzüm berbat oldu...oysa sadece bebe şampuanıyla yıkayıp eğer çok kuruysa bepanten sürerek mutlu mesut yaşıyodum..şimdi yine sivilceler çıktı gözenekler büyüdü sanki ...dün akşam yaptım sürdüm..şimdi yine sürdüm yüzüme..işe yaradığını anlamam için çok erken..ama umarım işe yarıyodur.. bi de kullandığnız adaçayının fotoğrafını istesem çok mu şey isterim..

tabiki çok şey istemiş olmazsınız ama kullandığım adaçayı dün bitti ben size benimkinine benzeyen başka bi resim yolliyim en azından bi görmüş olursunuz
$ss adaçayı.webp işte bu (:
inşallah işe yararda çabucak kurtuluruz sivilcelerimizden :1hug:

agaclar.net/forum/attachment.php?attachmentid=54038&d=1227791873 ben burdaki adaçayından yapmıştım...diğerinden de vardır bi de onla deniyim:)...olmadı yarın adaya gider toplarım..isteyen olursa gönderiyim arkadaşlar:)) işe yarasın sivilcelerden kurtulalım da

bi cezvede az bi miktar yaptım ve kullanmaya başllıyorum..hadi hayırlısı:))

seninki taze adaçayı mı? bende mi denesem onu aktardan isteyince bunu verdi bana :D
hadi hayırlısı cnm (:

Herkese merhaba

Bu tarifi verene cook tesekkur ederim Daha ilk gunlerde etkisini gosterdi
Adacayinin cok muthis bir etkisi var
Denemenizi mutlaka tavsiye ederim:dance:

Kızlar deneyenler cilt tipini de yazsın lütfen. sivilceli siyah noktalı falan diye.

benim cildimde ozellikle yanak bolgesi sivilceli ve siyah noktali adacayi maskesini her aksam bir de misir unlu peeling maske tarifini haftada iki kere uyguladim bir haftada bile epey duzelme oldu cildimde
herkese tavsiye ederimm...

denemekte fayda var tabi =)
canım bir ölçü yazarmısın,ben pek anlamam da göz kararından :kedi:
mesela 3 çorba kaşığı ada çayına şu kadar süt diye

sivilce sorunlarına karşı lavantayı kaynatıp buharında durduğunuz zamanda hem sivilcelere iyi geliyor hemde akneleri temizliyor kızlar

sivilce sorunlarına karşı lavantayı kaynatıp buharında durduğunuz zamanda hem sivilcelere iyi geliyor hemde akneleri temizliyor kızlar

lavantalı buhar banyosu mu bunu duymuştum daha önceden de hatta içine bir tutam aslanperçemi de atılırsa daha etkili oluyormuş. adaçayı formülünü beğenenler yazsın kızlar sonuçları merak ediyoruz:smiley-cool:

Back
X