• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilceler için pratik bir uygulama

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
öyleymiş canım ..kaynatılacak ve süülecek sonra soğumasını bekleyecez..bugüğn alayım adaçayını deneyim bir..kimse yazamamış en azından param ona yetecek bakalım :)

bilgi için tşkler canım. bugün bende uygulayacagım. birde ben tarcın limon suyu karıştırıp sürüyorum sivilcelerin üstüne. ilk kullandıgınızda bile hemen söndürüyor. özellikle iri sivilceleri. çok yakıyor ama idare ediyorum ...

sivilce sorunlarına karşı lavantayı kaynatıp buharında durduğunuz zamanda hem sivilcelere iyi geliyor hemde akneleri temizliyor kızlar

ama onu sık sık yapmak zararlı gözenekleri kalıcı olarak genişletiyr ve kötü bi görüntü çıkıyo ortayakafamçokkarıştı

bilgi için tşkler canım. bugün bende uygulayacagım. birde ben tarcın limon suyu karıştırıp sürüyorum sivilcelerin üstüne. ilk kullandıgınızda bile hemen söndürüyor. özellikle iri sivilceleri. çok yakıyor ama idare ediyorum ...

aa tarçınla limonu hiç duymamıştım ne kadar tarçın ne kadar limon suyu koyuyosn??

yani yarım bardak adaçayı koyuyosan yarım bardak süt koyucaksın eşit miktarda ikiside

Canım yarım bardak diye nasıl ölçüyorsunki?
Adaçayı dal şeklinde oluyor hani ondan kaç dal koymak gerekir?
Sütle kaynatınca koyulaşıyor mu?
Bir de ne kadar süre bozulmadan kalır bu karışımbilmiyorumkismile

Canım yarım bardak diye nasıl ölçüyorsunki?
Adaçayı dal şeklinde oluyor hani ondan kaç dal koymak gerekir?
Sütle kaynatınca koyulaşıyor mu?
Bir de ne kadar süre bozulmadan kalır bu karışımbilmiyorumkismile

dal olarak dikkat etmedm hiç ama bir avuç kadar koyuyorm cezveye üstünede adaçayının biraz daha altında kalıcak kadar süt koyuyorum
çok koyulaşmıyor sıvı kalıyor onuda pamukla yüzüme yediriyorum iyice, artanını(ki ben az az koyduğum için çok artmıyr) döküyorum çünkü süt durdukça bakteri falan oluşur diye
:utangac:

dal olarak dikkat etmedm hiç ama bir avuç kadar koyuyorm cezveye üstünede adaçayının biraz daha altında kalıcak kadar süt koyuyorum
çok koyulaşmıyor sıvı kalıyor onuda pamukla yüzüme yediriyorum iyice, artanını(ki ben az az koyduğum için çok artmıyr) döküyorum çünkü süt durdukça bakteri falan oluşur diye
:utangac:

Anladım canım teşekkür ederim 1 kerelik yapıyorsun o zaman.kaydirigubbakcemile4
Doğru süt olduğu için çabuk bozulur.

canım adaçayı tek bir dal olup şöle diken gibi olanlarmı yoksa başka şeklimi var ben burdaki çayocağında adaçayı getiriyor tek bir dal .ondanmı ya ..deli olacam ..çeşitlerimi varlki bunun.

Back
X