Sivilceli Ciltler sivilceler için en güzel çözümmm:)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mSsLaDy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
70
0
3tane aspirini çok az suda, pütürleri kaybolana kadar, karıştırarak eritin. Yüzünüze sürüp, 10 dakika bekleyin ve durulayın. Cildinizin yumuşacık olduğunu, sivilcelerinizin azaldığını göreceksiniz.
Aspirinde, bir çok kozmetik ürününün içinde bulunan, salisilik asit bulunmaktadır.
Aynı karışımın su yerine limon suyuyla uygulama şekli de var ama cilt yapısı hassas olanlar ve kuru cilde sahip olanlar açısından kullanılması sakıncalıdır.
Risk almadan, suyla hazırlamanızı öneririm..
ben dün denedim yüzümü yıkadığımda sivilceler hem azaldı hem cildim yumuşacık oldu..:)
kaydirigubbakcemile5

1 yikamada sivilceler nasil aninda azalabilir ki? Aspirinin sivilceleri gecirdigini biliyordum. Ama duzenli kullaninca zamanla etki eder bence.

arkadaşlar deneyin gerçekten sivilceler tamamen yok olmuş değil zaten ama ben şuana kadar bukadar etkili bi kür görmedim..uygulayalı 3gün oldu şuan bile cildim yumuşacık..siwilceler yok gibi..

bu yöntemi bende biliyorum kardesim uygulyordu fakat aspirini ispirtoda eritiyorsun. bende şu şekilde denemiştim 100 gr kadar alkolun içine (alkol plastik şişedeydi) 6 7 tane aspirini ezerek atıyorsunuz ve bunu bir hafta kadar kapalı olarak bekletiyorsunuz sonra sabah akşam yüzünüzü bu tonikle temizliyorsunuz. kardeşimde bende bu aspirin yöntemini uzun süre ve devamlı denemediğimiz için sonuçları hakkında bi yorum yapamayacağım ama kullanan kişiler çok memnunmuş denemekte fayda var . bu arada karışımı kullandığım sürede herhangi bi yan etkisiylede karşılaşmadım.

X