• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilceler İçin Alternatif Çözüm - Video :) (İngilizce)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

purpleribbon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
94
4
38
35
İstanbul
Gezinirken rastgele rastladım. Sayfayı açtığımda kapatmaya çalışsam da kapanmadı; ücretsiz bir sunum olduğunu duyduğumda dikkat kesildim biraz ve sonra kapatamadım zaten. :1:

[video]http://www.acnecuress.com/what-really-causes-acne.html[/video]

Özetle Türkçeleştirmem gerekirse de konuşan kişi; yıllarca her türlü ürünü denediğini, sürekli doktorların kapısını aşındırdığını ve kütüphanelerde sayısız medikal kitap okuduğunu belirtiyor. Daha sonra bir gün bir şeyler izlerken izlediği programdaki yaşlı ama mükemmel cildi olan birinden ilham alarak bu yaptığı her şeyin yanlış olduğunu anlıyor ve 5 madde belirliyor. Buraları print screen ile almaya çalışsam da hızına yetişemedim. :2: Yine de hatırladığım kadarıyla hastalığımızın nedenini bilmemizi, düzenli beslenmemizi (beyazlardan ve süt ürünlerinden uzak bir diyetiş bu), ilaçlarla metabolizmamızı bozmamamız gerektiğini, tıkalı gözeneklerin hepsinin bir akne olmadığını bilmemiz gerektiğini ve aknenin muhtemelen vücuttaki bir düzensizliğe işaret ettiğini anlatan bir video bu. Ve sunumu yapan kişi üstüne basa basa en etkili tedavi yönteminin stresten uzak bir yaşam olduğunu belirtiyor. Bu noktadan sonrasını dinlemedim pek, ilerleyen bölümlerinde de kitap tanıtımlarına girildi. O kısım da zaten reklama girer sanırım, izlemeye gerek yok. :1: Umarım arada da önemli bir şey söylememiştir; ama sanmam.
Bana bu söylenenler gayet mantıklı geldi, aklımdan tam da jellere para saçmayı geçirirken... Bu arada unutmadan, 30 ila 60 gün arasında söylenenlere uyarsak sivilcelerimize elveda diyormuşuz. Denemek lazım bence, en azından sivilceye karşı olan ürünleri kullanamadığımız sıcak yaz aylarında.

Back